מי עוד קיבל הודעה מHOT על התייקרות החבילה ב8 ש"ח???
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
בהחלט לא ברורה ההחלטה לייקר חבילה, במיוחד שמדובר בהתייקרות של למעלה מ- 3% עבור ממוצע של 250 ש"ח בחודש, כאשר המדד בהשוואה ללפני שנה לא עלה אפילו באחוז בודד. (100.9 ב- 04/13 מול 101.8 ב- 03/14).
זלזול מוחלט בלקוחות ובאינטלגנציה שלהם.
זלזול מוחלט בלקוחות ובאינטלגנציה שלהם.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32983
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
לי עשו את התרגיל הזה של "עליית המדד" (הוא לא היה בכלל שלילי בחודשים האחרונים?) כשבוע לפני ההשקה של הפייבר בוקס.
מאוד מרגיז, וצריך שוב להתקשר, להתווכח, לאיים על ניתוק, ולקבל חבילה טובה יותר.
כלומר: הסרט הרגיל מולם פעם בכמה זמן.
מאוד מרגיז, וצריך שוב להתקשר, להתווכח, לאיים על ניתוק, ולקבל חבילה טובה יותר.
כלומר: הסרט הרגיל מולם פעם בכמה זמן.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
תתנתק ותתחבר כמנוי חדש - שיעבדו כפול משימור שלך כלקוח ויפיקו לקחים מהצעדים האלה שלהם של מסע ההתשה.
ואם אין לך כוח יש אחלה אלטרנטיבות הכל תלוי בכיס ובדרישות שלך
yes
צלחת פרטית
שירותי טלוויזיה באינטרנט בתשלום
שירותי טלוויזיה באינטרנט בחינם
ואם אין לך כוח יש אחלה אלטרנטיבות הכל תלוי בכיס ובדרישות שלך
yes
צלחת פרטית
שירותי טלוויזיה באינטרנט בתשלום
שירותי טלוויזיה באינטרנט בחינם
-
JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
"בחודש מאי הקרוב יבוצע עדכון מחירים למבצעים הקיימים בחברת HOT. חברת HOT מציעה את המבצעים המשתלמים והאטרקטיביים ביותר בשוק החוסכים ללקוח מאות שקלים בשנה. אנו מציעים את המוצר הטוב ביותר בשוק, במחיר המשתלם ביותר. יחד עם זאת, בדומה לעליית המחירים לצרכן, HOT רשאית לעדכן את מחיריה מעת לעת כמקובל בשוק. אציין כי, מחיר המבצע התעדכן בהתאם לתקנון המבצע בו מצוין כי חברת HOT רשאית לשנות את המחיר מעת לעת. "
זו התשובה שקיבלתי מHOT לגבי תוספת של 8 ש"ח...
זה לא שהמדד מחירים לצרכן עלה, אלא כל אותן חברות מעלים את המחירים ללא שום הצדקה ופיקוח...
טוב, כנראה צריך להפעיל את הכלים הכבדים.
זו התשובה שקיבלתי מHOT לגבי תוספת של 8 ש"ח...
זה לא שהמדד מחירים לצרכן עלה, אלא כל אותן חברות מעלים את המחירים ללא שום הצדקה ופיקוח...
טוב, כנראה צריך להפעיל את הכלים הכבדים.
-
JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
דוגמה מצויינת לזה שנציגי חברת HOT אינם יודעים לעשות חשבון...
אז שוב התקשרתי לשירות לקוחות של HOT עקב תוספת של 8 ש"ח לתשלום החודשי.
לאחר טריק ידוע של בקשה להתנתק, תוך 20 דקות חזר אלי "נציג מנהל"...
אני - "איני מעוניין לשלם תוספת של 8 ש"ח מכוון שלא סיפקתם לי הסבר מדויק והגיוני על מה בדיוק התוספת".
נציג - " או קיי, יש לי הצעה בשביל, אנו נבטל את התוספת של 8 ש"ח אבל נשנה לך חבילה, בדיוק כמו שלך רק שמהירות האינטרנט תהיה 12 מגה במקום 30 מגה ויש תוספת של 10 ש"ח עבור ממיר HD מקליט."
אני - "אולי אני מפגר, אבל תסביר לי בדיוק, איך הצעה זו משתלמת יותר מהוספה של 8 ש"ח?... הרי אני משלם 332 ש"ח כולל הממיר HD מקליט... הורדה של 8 ש"ח ותוספת של 10 ש"ח, תביא לכך שאני משלם 2 ש"ח יותר. התקשרתי בכדי לבטל את התוספת ולהשאר עם מה שיש או פחות מזה, איך בדיוק הצעתך משתלמת יותר???"
נציג - " שנייה אני בודק עם מנהל"
אני - "מנהל שלך הוא מחשבון?? (עם צחוק ברקע)
נציג - " אתה צודק, זה אכן תוספת, אין לי משהו אחר לעשות, אני יכול באישור מנהל להביא לך מנוי לVOD לחודש חינם"
אני - "אוקיי, תשיג ממנהל שלושה חודשים חינם"
נציג - "טוב, בדקתי במיוחד בשבילך מכוון שאתה לקוח וותיק"
אני - "8 חודשים זה נחשב וותיק???"
נציג - "כן, בגלל זה אני נתן לך שלושה חודשים חינם לVOD"
אני - "אוקיי, נדבר בעוד שלושה חודשים כאשר ארצה לבטל שוב את המנוי"
בסופו של דבר זה לא לכאן ולא לכאן, עדיין נשארתי מנו שלהם (בכל זאת, טלפון לעסק, אינטרנט, טלוויזיה לילדים ואישה), כבול באזיקים שעשויים מפלסטיק בצורת כרטיס אשראי...
לסיכום, HOT הוכיחו שוב פעם שהם חברה שעובדת בשיטת מצליח...
אז שוב התקשרתי לשירות לקוחות של HOT עקב תוספת של 8 ש"ח לתשלום החודשי.
לאחר טריק ידוע של בקשה להתנתק, תוך 20 דקות חזר אלי "נציג מנהל"...
אני - "איני מעוניין לשלם תוספת של 8 ש"ח מכוון שלא סיפקתם לי הסבר מדויק והגיוני על מה בדיוק התוספת".
נציג - " או קיי, יש לי הצעה בשביל, אנו נבטל את התוספת של 8 ש"ח אבל נשנה לך חבילה, בדיוק כמו שלך רק שמהירות האינטרנט תהיה 12 מגה במקום 30 מגה ויש תוספת של 10 ש"ח עבור ממיר HD מקליט."
אני - "אולי אני מפגר, אבל תסביר לי בדיוק, איך הצעה זו משתלמת יותר מהוספה של 8 ש"ח?... הרי אני משלם 332 ש"ח כולל הממיר HD מקליט... הורדה של 8 ש"ח ותוספת של 10 ש"ח, תביא לכך שאני משלם 2 ש"ח יותר. התקשרתי בכדי לבטל את התוספת ולהשאר עם מה שיש או פחות מזה, איך בדיוק הצעתך משתלמת יותר???"
נציג - " שנייה אני בודק עם מנהל"
אני - "מנהל שלך הוא מחשבון?? (עם צחוק ברקע)
נציג - " אתה צודק, זה אכן תוספת, אין לי משהו אחר לעשות, אני יכול באישור מנהל להביא לך מנוי לVOD לחודש חינם"
אני - "אוקיי, תשיג ממנהל שלושה חודשים חינם"
נציג - "טוב, בדקתי במיוחד בשבילך מכוון שאתה לקוח וותיק"
אני - "8 חודשים זה נחשב וותיק???"
נציג - "כן, בגלל זה אני נתן לך שלושה חודשים חינם לVOD"
אני - "אוקיי, נדבר בעוד שלושה חודשים כאשר ארצה לבטל שוב את המנוי"
בסופו של דבר זה לא לכאן ולא לכאן, עדיין נשארתי מנו שלהם (בכל זאת, טלפון לעסק, אינטרנט, טלוויזיה לילדים ואישה), כבול באזיקים שעשויים מפלסטיק בצורת כרטיס אשראי...
לסיכום, HOT הוכיחו שוב פעם שהם חברה שעובדת בשיטת מצליח...