רציתי להתייעץ בקשר לקניית מקרן לסלון.
אני מחפש מקרן טוב בעיקר עם דגש על איכות התמונה רמת שחור וכו' (גם מסך עם גלילה חשמלית נמתח ברמה טובה שישמש גם בעתיד הרחוק).
אני לא מחפש משהו בתקציב של 20 אלף או יותר, כרגע התקציב 10-12 אלף (רצוי גם פחות).
רוב האופציות של קניה והרכבה אפשריות מבחינתי, אבל אני נוטה לכך שבעל מקצוע בתחום יעשה לי את העבודה, לכן אני גם מחפש המלצות לחנויות טובות שמתעסקות בכל עניין המקרנים שנותנות מחיר טוב. (עדיפות באיזור חיפה)
אני מצרף תמונה שתמחיש איך נראה הסלון.
מרחק הצפייה יכול להיות מקסימום 2.75 מטר ככה שכנראה לא אוכל לתלות מסך ענק.
מי שיכול להמליץ לי על גודל מסך אופטימלי למרחק הזה.
הסבר על המרחקים:
יש 2.38 מטר בין החלון הימני לקצה הקיר משמאל.
יש 1.68 מטר מהתקרה עד לגובה הרסיבר (אני מעדיף גם שהמסך לא ייגע ממש ברסיבר לכן הגובה האפקטיבי הוא קטן יותר)
המרחק שניתן לשים את המסך מהקיר הוא לפחות 10 ס"מ (בגלל הטלוויזיה), לכן המרחק של עדשת המקרן מהמסך יכול להיות במקסימום 2.7 מטר בערך.
תודה לכל העוזרים.
קניית מקרן לסלון
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
בתור אחד' שמאוד מתחבר למקרנים נראה לי שבנתונים שלך הפתרון היותר נכון בתקציב הוא לרכוש מסך רגיל של כ-60".
הסיבות:
1. מרחק הקרנה קצר מידי.
2. מרחק צפייה קצר מידי.
3. תמונה גבוהה מידי בטח ביחסת לגודלה (תמונה בגודל של כ-90" חייבת להתחיל בגובה של 70 ס"מ לכל היותר מהרצפה ונראה לי שאצלך זה יהיה יותר מ-1 מ' מהרצפה).
אם בכל זאת אתה מעדיף מקרן (ולא מוכן ללכת על יד שנייה) אז האופציה הנכונה לדעתי היא בנקיו 1070 (שייתן לך מקסום של גודל המסך ביחס למרחק הצפייה)
לגבי המסך - הייתי הולך על מסך 16:9 חשמלי בגודל של לכל היותר 92" (אפילו עדיף 84" אם תוכל למצוא).
הסיבות:
1. מרחק הקרנה קצר מידי.
2. מרחק צפייה קצר מידי.
3. תמונה גבוהה מידי בטח ביחסת לגודלה (תמונה בגודל של כ-90" חייבת להתחיל בגובה של 70 ס"מ לכל היותר מהרצפה ונראה לי שאצלך זה יהיה יותר מ-1 מ' מהרצפה).
אם בכל זאת אתה מעדיף מקרן (ולא מוכן ללכת על יד שנייה) אז האופציה הנכונה לדעתי היא בנקיו 1070 (שייתן לך מקסום של גודל המסך ביחס למרחק הצפייה)
לגבי המסך - הייתי הולך על מסך 16:9 חשמלי בגודל של לכל היותר 92" (אפילו עדיף 84" אם תוכל למצוא).