רכישת פטיפון יד2

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
dz1988 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 47
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

מצאתי בלוחות 2 שתי מציאות שאני רוצה לבדוק:

1. thorens td-150 - המוכר דורש עליו מחיר הגון של 700 ש"ח, אך כשדיברתי איתו הוא מציין שהוא לא יודע איך לשלוח תמונה של המכשיר והוא יודע שהפטיפון עבר טיפול בזמנו אבל לא יודע למה, יש עליו ראש shure ישן ומחט שלא הוחלפה שנים,כשביקשתי אם אפשר לקחת את המכשיר לביתי לבדיקה תמורת השארת פיקדון הוא לא הסכים.

2. lenco l 62 - גם דרישה של אותו מחיר, יש עליו ראש shure ישן. לא מעוניין לקחת לבדיקה בבית.

פעם אחרונה שרכשתי פטיפון ביד 2 ללא הבנה וללא התייעצות- נפלתי. ככה שאחרי שלמדתי את הלקח הייתי מעוניין בדעתכם על הדגמים הנ"ל ואיך אני יכול לעשות להם בדיקה במקום ולהיות שלם עם זה שהפטיפון תקין וללא בעיות, ככה שלא יווצר מצב שאחרי שאני אדליק אותו בבית , אני יתחיל לגלות לאט לאט בעיות מטרידות.

מבחינת ראש רכשתי בזמנו 2m red של ortofon אז בתחום הזה אני סגור.

אשמח לדעתכם המקצועית.

תודה
דניאל

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4166
נתן תודות: 619 פעמים
קיבל תודות: 1301 פעמים

שליחה #2 

שניהם דגמים נחמדים והמחיר בהחלט הוגן. TD-150 ב-700 ש"ח, במצב סביר זו מציאה. Lenco L-62 הוא פטפון נחמד מאוד אך הדגמים המבוקשים מתחילים ב-L-65 ונעים צפונה עד ה-L-78, כשגולת הכותרת היא ה-L-75. (גם ה-B-55 דגם מצוין). לרוע המזל, בלי תמונות, אי-אפשר ממש לעזור לך. יש אנשים שמתקשים בתפעול אתרי אינטרנט והממשק של יד 2, בייחוד למשתמשי firefox, לא ממש ידידותי. עם זאת, אי-פרסום תמונה במודעת מכירה, הוא צעד שדי נוגד את האינטרסים שלהם ואם כוונותיהם טהורות, זהו פשוט שיווק גרוע. אם תקפוץ אל המוכרים, לבדוק את הפטפונים אצלם (פשוט להאזין), אולי תוכל לסייע להם להעלות תמונות, או, באישורם, לצלם. קשה להאשים אותם בחוסר הרצון לטלטל את הסחורה ליעדים בלתי ידועים בידי זרים.

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”