יש לי טלווזיה מדגם LA37B53, היא עשתה את הבעיה הזו בעבר אבל עכשיו היא בכלל הפסיקה להציג תמונה.
כמדליקים אותה היא פשוט לא מציגה תמונה אבל קולטת פקודות מהשלט כי כן הצלחתי להפעיל אותה לזמן קצר כמה פעמים אחרי הרבה ניסיונות להדליק אותה.
שלחתי אותה לתיקון אצל מישהו מוכר אצלנו בעיר שעובד הרבה שנים בתחום והוא אמר שפשוט הספק הלך ונתן מחיר הוגן והחליף אותו.
הוא החזיר את הטלווזיה והיא פשוט לא עבדה, לא היה לו מושג מה קרה כי היא עבדה אצלו כמה ימים כבר.
הוא לקח שוב את הטלווזיה וגם לקח אותה לבית בפסח והיא עבדה שם בסדר גמור. עכשיו הוא הגיע אלינו שוב עם הטלווזיה והיא עוד פעם לא עובדת... איך יכול להיות דבר כזה?
הוא פתח פה את הטלווזיה ובדק את המתחים והם תקינים והכל אבל אמר שמשהו לא עובד בכרטיס משולב שיש בו את האינוורטר (?) והספק והלדים לא עובדים שהדלקנו את הטלווזיה כשהיא פתוחה
אני רק סקרן לדעת איך יכול להיות שהטלווזיה עובדת אצלו אבל לא כאן
אין לי סיבה להאמין שהוא לא אומר את האמת כי הוא לא לקח לי שקל והמליץ לי לא להחליף את הכרטיס כי זה יהיה לא משתלם
טלווזיה שלא עובדת פעמיים אחרי תיקון - איך יכול להיות?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
וואלה סוגייה מעניינת..
הוא לקח את המסך אליו שוב ואצלו זה שוב עובד?? או שכל פעם אחרי שהיא מגיעה אליך היא מפסיקה לעבוד?
האם יצא לך לראות את המסך עובד אצלו?
הוא לקח את המסך אליו שוב ואצלו זה שוב עובד?? או שכל פעם אחרי שהיא מגיעה אליך היא מפסיקה לעבוד?
האם יצא לך לראות את המסך עובד אצלו?
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".