ממיר של הוט חם גם כאשר במצב STANDBY
שלום לכולם.
לאחרונה שמתי לב שהממירים שלי(HD לא מאג'יק) מתחממים גם כאשר הם נמצאים על מצב כבוי (STANDBY)
לא ברור למה זה ככה, הרי לא אמורה להיות צריכת חשמל משמעותית במצב המתנה.
כמו כן האם משהו יודע מהי צריכת החשמל של ממירי הוט השונים? נתון זה לא מופיע כלל על הממיר שלי.
תודה.
לאחרונה שמתי לב שהממירים שלי(HD לא מאג'יק) מתחממים גם כאשר הם נמצאים על מצב כבוי (STANDBY)
לא ברור למה זה ככה, הרי לא אמורה להיות צריכת חשמל משמעותית במצב המתנה.
כמו כן האם משהו יודע מהי צריכת החשמל של ממירי הוט השונים? נתון זה לא מופיע כלל על הממיר שלי.
תודה.
ONKYO TX-NR 509
cerwin wega VE12
samsung UE65MU7000U
cerwin wega VE12
samsung UE65MU7000U
הממם תאכלס אתה צודק, עדיין יש העברת נתונים, פשוט היה נראה לי חם מדי. אחרי הכל מה כבר עובד שם, השעון?frogi1 כתב:זה נורמלי לחלוטין. הממירים מקבלים נתונים גם במצב סטנד ביי.
לגבי צריכה חשמל מה זה משנה בדיוק? רוצה לחסוך כמה אגורות פשוט תוציא מהחשמל לגמרי כשהממיר אינו בשימוש.
זה נכון אגב לכל מכשיר חשמלי ולא רק לממירי הוט....
לגבי צריכת החשמל זה משנה לי כי אני צריך להתאים אל-פסק לשלושים ממירים, שיחזיק לאיזה רבע שעה.
ONKYO TX-NR 509
cerwin wega VE12
samsung UE65MU7000U
cerwin wega VE12
samsung UE65MU7000U
אל פסק לממירים?
אם יש הפסקת חשמל, מה מבטיח שלארונות של HOT ברחוב יש חשמל?
יותר מזה, אצלנו בארון חשמל בבית יש מגברים / מנחתים / השד יודע מה שמתחברים לחשמל, ובלעדיהם (כשהם מנותקים) שום דבר לא עובד.
מעניין אותי לדעת (באמת) האם טכנית יש היגיון בלשים אל-פסק לממירים.
אם יש הפסקת חשמל, מה מבטיח שלארונות של HOT ברחוב יש חשמל?
יותר מזה, אצלנו בארון חשמל בבית יש מגברים / מנחתים / השד יודע מה שמתחברים לחשמל, ובלעדיהם (כשהם מנותקים) שום דבר לא עובד.
מעניין אותי לדעת (באמת) האם טכנית יש היגיון בלשים אל-פסק לממירים.
יש הגיון כאשר יש לך מוקד שידורים.
ברור שלא יהיו שידורים בעת הפסקת חשמל.
אך כאשר החשמל יחזור, לא יהיה לי צורך לרוץ למוקד ולהחזיר כל ממיר וממיר מערוץ 3 לערוץ הרצוי.
ברור שלא יהיו שידורים בעת הפסקת חשמל.
אך כאשר החשמל יחזור, לא יהיה לי צורך לרוץ למוקד ולהחזיר כל ממיר וממיר מערוץ 3 לערוץ הרצוי.
ONKYO TX-NR 509
cerwin wega VE12
samsung UE65MU7000U
cerwin wega VE12
samsung UE65MU7000U
סתם לידע כללי- לפי בדיקה שלי בממיר יס מקס דור שני צריכת החשמל בסטנדביי ובעבודה רגילה היא אותה צריכה.
**מצלמת פנים, הכלב מפרק לי את הבית**
ziv_r כתב:@haimbl,
ונגיד שתתקין מצלמות ושתתפוס וידאו של הכלב מבצע את זממו, מה בדיוק תעשה עם זה, תראה את זה לכלב ותגיד לו שהוא לא יכול להתחמק? הרי ברור לך שזה הוא....