עזרה בשיחזור

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
TV_Eye פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 449
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

לאחרונה מצאתי רדיו עם פטיפון, יפיפיה וישן משנות ה50. לצערי הזמן לא פסח עליו והוא לא במצב טוב. אבל אני הייתי שמח למצוא מישהו שיכול לשחזר אותו ואת הפטיפון שלו. מכירים מישהו במחיר סביר?

SHMUELM
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 198
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #2 

יפייפה נקה אותו קצת קצת אויר קצת סמרטוט לח קצת אהבה,תן צילום של המאחור כמה מנורות מה מו מי,,,,,,,,,,,,.שוב יפייפה תתחדש ותהנה

Kosh
סמל אישי של משתמש
גורו וינטאג'
גורו וינטאג'
תגובות: 4069
נתן תודות: 339 פעמים
קיבל תודות: 366 פעמים

שליחה #3 

הרהיט מאוד יפה(אפשר לראות בתמונה שהוא של גרונדיג),ובוודאי טוב יותר לאחר שיפוץ-אך לא נראה לי שזה יהיה במחיר זול/סביר.הרדיו/מגבר הוא כנראה מנורתי),ומלא כולו בקבלי נייר ושמן פרימיטיביים,שאת כולם תצטרך להחליף-יהיה אפילו מסוכן בטיחותית לנסות להפעיל אותו כמו שהוא.ולא לשכוח את המנורות עצמן-יש סיכוי שחלקן כבר לא עובדות או שהן חלשות.מתחת לפטיפון שיש שם לא תרצה להניח תקליטים מודרניים-זהו פטיפון עם ראש קרמי או קריסטלי שיהרוס לך אותם צ'יק צ'ק.אני לא רוצה לרפות את ידיך,ולא הייתי מתנגד בכלל לרהיט כזה אצלי בבית-אבל שקול הייטב את העלויות במקרה הזה.תמיד אפשר גם לשתול בפנים מגבר וינטאג' "מודרני" יותר (כזה משנות ה-70) ופטיפון מודרני עם מחט מגנטית. אם לרדיו שיש ברהיט יש FM (בגרמנית UKW,ובתמונות שצרפת קשה לראות) אז שיפוץ שלו יהיה יותר כדאי-לחברות הגרמניות ולגרונדיג בפרט היו מקלטי רדיו נהדרים,במיוחד בתקופת המנורות.
Vintage audio is a way of life

Retro audio is good for you

ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”