עזרה בבחירת מקינטה
בוקר טוב לכולם,
כנראה שעשיתי טעות, ובחג הפסח זרקתי לפח את המקינטה Bialetti Mukka Express
מאחר ומשהו השתבש אצלה והמים פשוט לא זרמו למעלה וחלטו את הקפה.
אני הייתי בטוח שלא ניתן לעשות כלום וגם לא טרחתי לבדוק יותר מדי ופשוט אמרתי נו, נקנה חדשה.
כשראיתי את המחיר שלה ושגם ניתן לתקן מקינטות - הצטערתי על המעשה הטיפשי .
כך או אחרת עכשיו אני צריך לקנות מקינטה חדשה .
אז, כפי שרמזתי המחיר של מקינטה Bialetti Mukka Express ,נראה לי מוגזם לטעמי (400 ש"ח לפי זאפ).
ראיתי את ההמלצות החמות על מקינטה 2 Bialetti Brika , מחיר גם לא נמוך (320 ש"ח)
ואז ראיתי גם את הכתבה של מוטי על מקינטה מנירוסטה שהוא ממליץ לאור איכות עדינה ומחיר אטרקטיבי - לא מוצא כרגע את הקישור לזה.
הייתי שמח לשמוע דעתכם בנושא, האם בכל זאת כדאי להשקיע במקינטה הראשונה 400 ש"ח והאם יש הבדל משמעותי בינה לבין ה- Bialetti וחרף היתרון, על פניו, שלהן מול המקינטה מנירוסטה יש את ההמלצה של מוטי
(דרך אגב, לי אין מכונסת אספרסו ולכן לא יהיו לי ימים שעעדיף קפה עדין יותר- שנראה לי היה בין השיקולים של מוטי לתת צ'אנס לנירוסטה).
עוד נקודה, בזאפ רשום ש למקינטה Bialetti Mukka Express יש לחץ של 7 בר.
האומנם ?
תודה על העזרה
כנראה שעשיתי טעות, ובחג הפסח זרקתי לפח את המקינטה Bialetti Mukka Express
מאחר ומשהו השתבש אצלה והמים פשוט לא זרמו למעלה וחלטו את הקפה.
אני הייתי בטוח שלא ניתן לעשות כלום וגם לא טרחתי לבדוק יותר מדי ופשוט אמרתי נו, נקנה חדשה.
כשראיתי את המחיר שלה ושגם ניתן לתקן מקינטות - הצטערתי על המעשה הטיפשי .
כך או אחרת עכשיו אני צריך לקנות מקינטה חדשה .
אז, כפי שרמזתי המחיר של מקינטה Bialetti Mukka Express ,נראה לי מוגזם לטעמי (400 ש"ח לפי זאפ).
ראיתי את ההמלצות החמות על מקינטה 2 Bialetti Brika , מחיר גם לא נמוך (320 ש"ח)
ואז ראיתי גם את הכתבה של מוטי על מקינטה מנירוסטה שהוא ממליץ לאור איכות עדינה ומחיר אטרקטיבי - לא מוצא כרגע את הקישור לזה.
הייתי שמח לשמוע דעתכם בנושא, האם בכל זאת כדאי להשקיע במקינטה הראשונה 400 ש"ח והאם יש הבדל משמעותי בינה לבין ה- Bialetti וחרף היתרון, על פניו, שלהן מול המקינטה מנירוסטה יש את ההמלצה של מוטי
(דרך אגב, לי אין מכונסת אספרסו ולכן לא יהיו לי ימים שעעדיף קפה עדין יותר- שנראה לי היה בין השיקולים של מוטי לתת צ'אנס לנירוסטה).
עוד נקודה, בזאפ רשום ש למקינטה Bialetti Mukka Express יש לחץ של 7 בר.
האומנם ?
תודה על העזרה
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
יש מקינטה מקבילה של פוראבר שגם מקציפה חלב.
מוקה אקספרס ובריקה מעלות לחץ חליטה אבל ל 4 בר (משהו כזה)
אם אתה לא צריך את הקטע עם החלב אז כל מקינטה תהיה טובה (כולל אלומיניום פשוטות)
יש מקינטה מנירוסטה גם באיקאה.
מוקה אקספרס ובריקה מעלות לחץ חליטה אבל ל 4 בר (משהו כזה)
אם אתה לא צריך את הקטע עם החלב אז כל מקינטה תהיה טובה (כולל אלומיניום פשוטות)
יש מקינטה מנירוסטה גם באיקאה.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
לפני כחודשיים חיפשתי מקינטה מנירוסטה מכיוון שהמקינטה מאלומיניום של ביאלטי עם הזמן נוצרת בהם ירקת ולי אפילו יצא בזמן ההכנה משהו ירוק מזעזע באותו הרגע זרקתי את המקינטה ולפני כחודשיים כאשר חיפשתי מקינטה מנירוסטה בארץ לא היה באף מקום הייתי ללא מקינטה חודשיים ביקשתי בפורום המלצה למקינטה ואז הודות לחבר הפורום AVERARAZ המליץ לי על אתר שדרכו הוא רכש מקינטה מנירוסטה של ביאלטי VENUS אז אני הזמנתי דרך האתר המקינטה הייתה אצלי תוך שבועיים וחצי בערך מאוד מרוצה ומאוד מאוד זול מהמחירים בארץ המקינטה עלתה לי כולל משלוח 115 ש"ח שפה בארץ מוכרים אותה ב 250 ש"ח. דבר חשוב שאני מאוד התאכזבתי לגלות שמקינטה מנירוסטה 2 כוסות מפיקה כמות מאוד מאוד קטנה ביחס למקינטות מאלומיניום של ביאלטי אז כדאי לך לרכוש 4 כוסות מקווה שעזרתי שבת שלום 
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
אם אתה שותה קפה רק מהמקינטה, אז ההמלצה על הנירוסטה היא לא חד-משמעית.fibola כתב:האם יש הבדל משמעותי בינה לבין ה- Bialetti וחרף היתרון, על פניו, שלהן מול המקינטה מנירוסטה יש את ההמלצה של מוטי...
המאמר שלי דיבר על אנשים שיש להם מכונת קפה ומוותרים על המקינטה כי "מכונת קפה עושה אספרסו יותר טוב".
הבריקה מייצרת קפה דומה יותר לאספרסו. מקינטה רגילה מייצרת קפה דומה יותר לפילטר.
אלו שני דברים שונים. ההחלטה על מה עדיף תלויה בטעם האישי שלך.
בריקה מייצרת בערך 3 בר לחץ. זה לא מתקרב ללחץ של מכונת אספרסו וטעם הקפה לא דומה לאספרסו (אבל הכי קרוב לשם מבין המקינטות).
אם אתה מעדיף את זה על קפה של מקינטה רגילה, אז לך על זה.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -