במשך זמן רב תכננתי להחליף את הטלוויזיה סוני 46 אינטש, שלמרחק צפייה של כ-3 מטר, הייתה בעיניי כבר קטנה מדי.
חברים איתם התייעצתי בהקשר לציוד אודיו, אמרו לי שדווקא השדרוג המשמעותי ביותר אצלי יהיה הוספת מקרן.
באמת זה היה בהתחלה הכיוון, אך בגלל שיקולים שונים, העדפתי ללכת על מסך טלוויזיה ענק.
מה גם שממילא השטח הזמין בקיר, לא מאפשר פתיחה של מסך יותר מ-85-90 אינטש.
לא חפרתי בנושא יותר מדי, קפצתי אל שרגי מ"לגאסי אודיו", שאצלו רכשתי חלק ניכר מרכיבי המערכות השונות, בעבר ובהווה.
תוך זמן קצר סגרנו על מסך סמסונג 75F6400
על הדרך רכשתי אצלו גם ארונית דגם Sonorous PL3100
הרהיט הקודם לא היה בנוי לשאת את כל הציוד שברשותי .
(בלית ברירה, אחד הברייסטונים מוקם על הרצפה. זה כמובן לא נראה אסטטי ותפס מקום מיותר בסלון, שגם ככה נחשב לקטן.)
בשלב מסוים השתעשעתי ברעיון להקדים את העתיד וללכת על סוני 65X9005
אלא שבשיקול רציונלי, העדפתי את הגודל על פני הרזולוציה.
בדיעבד, אני כלל לא מצטער. הייתי סבור שהסמסונג ימלא לי את כל הקיר, אבל מתברר שעדיין יש מקום פנוי...
ביום רביעי שעבר קיבלתי את המסך הביתה, באמצעות המובילים של סם-ליין, שנאלצו לעמול קשה, ולהשתמש בכל מיני תרגילי אקרובטיקה, בכדי להעלות ארגז ענקי כזה ארבע קומות במדרגות, ולהשחיל אותו דרך מעבר צר בכניסה לדירה.
למחרת הגיעו אליי שרגי ודני, הרכיבו את המסך על הקיר, במקום ה-SONY, וסידרו את כל הציוד על הרהיט החדש.
כמו תמיד, העבודה נעשתה במיומנות גבוהה, בלי להשאיר בלגן, וחיווט גלוי.
לאחר מכן בוצע כיול למסך, ונבדק שהכול מחובר כמו שצריך.
הוסבר לי על תכונות הסמארט, דבר שלא הכרתי קודם.
(חנות האפליקציות של סמסונג, פשוט מדהים)
לסיום,ברצוני לנצל את הבמה, בכדי להודות לצוות "לגאסי אודיו", על השירות הנהדר והמקצועי, וכן על העבודה המעולה שעשו אצלי.
התמונה הראשונה היא לפני השדרוג: