המלצה לסטרימר מספר.....6
היי,
בעבר היו לי 2 HDX1000 ששבקו חיים.
עם הזמן עברתי לפופקורן, קניתי A210 שעובד כמו חמור וC200 שבקושי עבד (סרט פעם בחודש).
בנוסף גם קניתי A400 לחדר השינה.
הC200 היה בחדר ק"ב ייעודי שלא יוצא כמעט להשתמש בו, ואני משתמש בעיקר בA210 שמחובר לרסיבר ומסך 3D 55 אינץ.
הC200 שבק חיים- מאמין שהספק כוח שלו הלך, וזה מוזר כי הרואטר שהיה בחדר שגם הוא נמצא- שבק חיים.
אני מחפש לקנות סטרימר חדש, עדיפות לקנות בארץ, מין הסתם העדיפות היא פופקורן - אבל המחירים יותר מידי גבוהים עבור סטרימר שבקושי אשתמש בו- תקציב גג אלף שקל.
סטרימר יהיה מחובר למקרן FHD דרך רסיבר, אין כוונה לחבר אותו למסך תלת מימד. תמיכה מין הסתם בפורמטים מתקדמים.
אני לא צריך מקום להארד דיסק (מחובר לרשת ושם יש לי NAS), הבחירה השנייה שלי במקום פופקורן היא DUNE. אף פעם לא היה סטרימר שלהם ומסקרן אותי לדעת איך הם. חשבתי ללכת לכיוון אקסטרימר אבל משום מה הם נראים לי לא אמינים.
אשמח להמלצות בתקציב הנתון, והערה אחרונה- אין לי כוונה לעשות "משחק כסאות" עם הסטרימרים שיש לי. לקח לי הרבה זמן למקם את השניים האחרים כמו שאני אוהב.
תודה רבה על עזרתכם.
רונן
בעבר היו לי 2 HDX1000 ששבקו חיים.
עם הזמן עברתי לפופקורן, קניתי A210 שעובד כמו חמור וC200 שבקושי עבד (סרט פעם בחודש).
בנוסף גם קניתי A400 לחדר השינה.
הC200 היה בחדר ק"ב ייעודי שלא יוצא כמעט להשתמש בו, ואני משתמש בעיקר בA210 שמחובר לרסיבר ומסך 3D 55 אינץ.
הC200 שבק חיים- מאמין שהספק כוח שלו הלך, וזה מוזר כי הרואטר שהיה בחדר שגם הוא נמצא- שבק חיים.
אני מחפש לקנות סטרימר חדש, עדיפות לקנות בארץ, מין הסתם העדיפות היא פופקורן - אבל המחירים יותר מידי גבוהים עבור סטרימר שבקושי אשתמש בו- תקציב גג אלף שקל.
סטרימר יהיה מחובר למקרן FHD דרך רסיבר, אין כוונה לחבר אותו למסך תלת מימד. תמיכה מין הסתם בפורמטים מתקדמים.
אני לא צריך מקום להארד דיסק (מחובר לרשת ושם יש לי NAS), הבחירה השנייה שלי במקום פופקורן היא DUNE. אף פעם לא היה סטרימר שלהם ומסקרן אותי לדעת איך הם. חשבתי ללכת לכיוון אקסטרימר אבל משום מה הם נראים לי לא אמינים.
אשמח להמלצות בתקציב הנתון, והערה אחרונה- אין לי כוונה לעשות "משחק כסאות" עם הסטרימרים שיש לי. לקח לי הרבה זמן למקם את השניים האחרים כמו שאני אוהב.
תודה רבה על עזרתכם.
רונן
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
ronen61 כתב:אני אוהב את הפתרונות של PLUG AND PLAY.
ניסיתי בעבר HTPC ולא התחברתי לזה. גם עכשיו אני עובד 12 שעות ביום ואין לי כמעט זמן להתעסק עם זה....
Dune 303 קנית, לא טעית,
1350 ש״ח לאחר מיקוח ישראלי בסיסי.
תתחדש
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
אני יכול להמליץ לך לרכוש ספק לc200 שלך ולתקן.ספק עם משלוח עולה 50 $ בלבד ויש לך סטרימר מצויין
רעיון מצויין, נראה אותך מצרף לינק שעומד במילה שלך, 50 דולר עד הבית..claudia5 כתב:אני יכול להמליץ לך לרכוש ספק לc200 שלך ולתקן.ספק עם משלוח עולה 50 $ בלבד ויש לך סטרימר מצויין...
לא תמצא
יש קושי לקנות את הספק הזה במחיר נורמלי ואני מכיר שימוש בספק חלוםי מהלינק הבא :
http://www.mini-box.com/s.nl/sc.8/category.1097/.f
איזה דגם בדיוק לא התעמקתי אבל גם כאן זה לא יצא 50 דולר עד הבית ועם כל הצער להשקיע 400 שח על סטרימר ישן זה מבעס.
העצה הכי טובה לדעתי שקבלת זה כן לשים 1300 ולקנות את דיון הרלוונטי או מיד שניה משהוא אחר.
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4810
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
השיקול שלך...
אין היום הרבה הציע בתחום הסטרימרים. מכשירים בינוניים זה אקסרימר ודומיו שיתאימו למחיר שאתה מבקש, אך לך תדע אילו בעיות תתמודד עם האיכות שלהם.
אם אתה רוצה פורמטים חדשים, זה רק פופקורן או DUNE בסדרות הגבוהות. DUNE יעלה יותר מ 1000 ש"ח. כך שנשאר רק פופקורן.
אין היום הרבה הציע בתחום הסטרימרים. מכשירים בינוניים זה אקסרימר ודומיו שיתאימו למחיר שאתה מבקש, אך לך תדע אילו בעיות תתמודד עם האיכות שלהם.
אם אתה רוצה פורמטים חדשים, זה רק פופקורן או DUNE בסדרות הגבוהות. DUNE יעלה יותר מ 1000 ש"ח. כך שנשאר רק פופקורן.
ואללה צודק, בכל אי בי לא מצאתי, לפחות לא בפחות מ 65 פאונד...לפני משלוח.ronen61 כתב:דווקא הוא צודק
http://www.cloudmedia.com/products/acce ... 300-detail...
תשומת ליבך שהיכן שהוא קראתי ישנו דגם משופר, אינני יודע עם הלינק הזה הוא לכזה או שגם זה ילך לעזאזל.
טוב עדכון קל,
קניתי A200 במחיר טוב (250 ש"ח), ולמרות שלא התלהבתי עשיתי "משחק הכיסאות".
שמתי לב שמשום מה הוא לא יכול להרים סרט כשמחובר בחדר ק"ב, וזה למרות שהוא מזהה את התיקיות ועובר בניהם דיי מהר.
אבל הבפר לוקח יותר מדקה והסרט לא עולה.
זה מוזר כי הכבל רשת הוא כולה 1 מטר שמחובר לאותו סוויץ שהNAS מחובר.
שמתי אותו בחדר השינה (ושם כבל הרשת באורך של 30 מטר כי הוא מקיף את הבית) והסרטים הכל זורם וטס.
עכשיו אני מתכנן להזמין את הספק עבור C200, מקסימום נוריש את A200 לחם
קניתי A200 במחיר טוב (250 ש"ח), ולמרות שלא התלהבתי עשיתי "משחק הכיסאות".
שמתי לב שמשום מה הוא לא יכול להרים סרט כשמחובר בחדר ק"ב, וזה למרות שהוא מזהה את התיקיות ועובר בניהם דיי מהר.
אבל הבפר לוקח יותר מדקה והסרט לא עולה.
זה מוזר כי הכבל רשת הוא כולה 1 מטר שמחובר לאותו סוויץ שהNAS מחובר.
שמתי אותו בחדר השינה (ושם כבל הרשת באורך של 30 מטר כי הוא מקיף את הבית) והסרטים הכל זורם וטס.
עכשיו אני מתכנן להזמין את הספק עבור C200, מקסימום נוריש את A200 לחם
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע