המלצה לסטרימר #קנייה ראשונה.

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
TalNardia פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 94
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום וברכה,

יש ברשותי טלוויזיה UA60D8000YM SAMSUNG ואני רוצה לשייך לה סטרימר שיעבוד חלק ופשוט ותיהיה לי אופציה לפוצץ אותו בתכנים בלי להסתבך, שמתי לב שעל כל סיקור של סטרימר בפורום כמעת ואין סטרימר שעובד בלי באגים... :(
אשמח לשמוע מכם אם ידוע לכם על דגם חדיש ומתקדם שיעבוד חלק..התקציב המקסימלי שלי עומד על 2500 ש״ח.

תודה מראש לעוזרים.

בברכה,
טל נרדיה.

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4810
שם מלא: שי כהן
נתן תודות: 949 פעמים
קיבל תודות: 302 פעמים

שליחה #2 

אכן לכל מכשיר מדיה יש בעיות כאלו ואחרות - כמו כל מכשיר אלקטרוני שאמור לבצע הרבה דברים.
לעיתים הבעיות האלה בעיקר בתחילת דרכו של המכשיר, מה שנקרא 'מחלות ילדות של המוצר'.
בכל מה שקשור בניגון מדיה יציב כולל פורמטים כבדים, גם מהרשת, מכשירי DUNE נחשבים לטובים מאוד.
המכשיר DUNE BASE 3D, היקר בייניהם כיום ועולה פחות מ 2000. השאלה מה התוכן שאתה רוצה להזרים ומאיפה?

TalNardia פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 94
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

ראשית אני רוצה שהוא יהיה עם ארדיסק מפוצץ בסרטים...כמובן שאני אזרים לו סרטים דרך המחשב שלי בחדר, לרוב אני מוריד סרטים מהטורנט..בנוסף אני ממש רוצה תלת מימד.
אני מעוניין שיהיו לו אפליקציות יוטיוב ופייסבוק..הבנתי שגם יש אפליקציות שחלקן חינמיות וחלקן לא שמורדים לסטרימר ומשם אפשר לצפות בתוכן.
בארמגדון המליצו לי על ה-MED1000X3D ואמרו לי שזה המכשיר הכי מתקדם שיש היום. שורה תחתונה אני רוצה לקנות מכשיר טוב ואמין, שיהיה קל מאוד להזרים לו סרטים מהמחשב שלי בחדר שיהיה קל להתעסק בתרגום ויעבוד חלק ויתן תוצאה טובה על הסמארט, חשוב גם שלא יהיה בעיה לנגן תוכן של תלת מימד. אני מוכן להשקיע באופן חד פעמי על מנת שההורים שלי יוכלו להנות ממכשיר בעל ממשק הפעלה לא מסובך.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”