A400 בארץ או A410 מחו"ל ?
שלום. חדש פה בעניינים.
מתלבט לגבי סטרימר פופקורן.
יש אופציה לקנות A400 בארץ במחיר מוזל בעיר דרומית ב-1178 שקל ב-KSP
או להזמין A410, שכמו שפורסם פה בשרשור אחר, המחיר יגיע ל-1376 שקל.
השיקולים :
-מחיר
-אחריות
-המוצר עצמו. מה חדש ? מה הוסיפו ? מה יותר טוב ?
-זמן אספקה (אני נוסע לדרום לצלול בסופש הקרוב בכל מקרה)
מה עדיף ?
תודה מראש
יש אופציה לקנות A400 בארץ במחיר מוזל בעיר דרומית ב-1178 שקל ב-KSP
או להזמין A410, שכמו שפורסם פה בשרשור אחר, המחיר יגיע ל-1376 שקל.
השיקולים :
-מחיר
-אחריות
-המוצר עצמו. מה חדש ? מה הוסיפו ? מה יותר טוב ?
-זמן אספקה (אני נוסע לדרום לצלול בסופש הקרוב בכל מקרה)
מה עדיף ?
תודה מראש
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
ההבדל הוא שה 410 כולל DAC "אודיופילי" יותר .
במידה ואתה מתכונן לשמוע איתו הרבה מוזיקה אולי ה 410 הוא בשבילך למרות שאני בספק האם תצליח להרגיש הבדל.
מעבר לזה אין הבדלים מהותיים שמצדיקים את ההפרש במחיר ואת בעיית האחריות .
במידה ואתה מתכונן לשמוע איתו הרבה מוזיקה אולי ה 410 הוא בשבילך למרות שאני בספק האם תצליח להרגיש הבדל.
מעבר לזה אין הבדלים מהותיים שמצדיקים את ההפרש במחיר ואת בעיית האחריות .
תודה Istramini. אני שומע המון מוזיקה, אבל כרגע אין מערכת מושקעת (מתוכנן בעתיד כמובן)
אני אמשיך להתלבט כרגע, ואמתין לתגובות נוספות. הנטייה היא כן לרכוש את ה-410, אבל אני לא ממש שלם איתה.
kobbi, לגבי DUNE, המחיר בארץ (לפחות מחיפוש בזאפ) הוא 1500 ומעלה. האם יש הצדקה להשקיע יותר כסף בזה ?
אני אמשיך להתלבט כרגע, ואמתין לתגובות נוספות. הנטייה היא כן לרכוש את ה-410, אבל אני לא ממש שלם איתה.
kobbi, לגבי DUNE, המחיר בארץ (לפחות מחיפוש בזאפ) הוא 1500 ומעלה. האם יש הצדקה להשקיע יותר כסף בזה ?
- bangoo
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 687
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
הי,
אני הזמנתי את ה-A410 מחו"ל המכשיר ממש אחלה מהיר מאוד בהשוואה ל A300 שהיה המכשיר הקודם שלי.
מנגן 3D (קבצי ISO) מהרשת בצורה חלקה יש לו JB מובנה שהוא ממש אחלה עם כמה פיצ'רים נחמדים.
אני הזמנתי את ה-A410 מחו"ל המכשיר ממש אחלה מהיר מאוד בהשוואה ל A300 שהיה המכשיר הקודם שלי.
מנגן 3D (קבצי ISO) מהרשת בצורה חלקה יש לו JB מובנה שהוא ממש אחלה עם כמה פיצ'רים נחמדים.
Philips 55" 5507, Focal 807 Front+Center,Onkyo 929, SVS PC-2000, Qnap 469L, Popcorn A-410, Darbee, Harmony one
האתר הרשמי שלהם
http://www.cloudmedia.com/products/popcornhour/a-410
משום מה, לפעמים הוא מראה שאפשר לרכוש ולפעמים שאין מלאי, ואז נרשמים לרשימת המתנה או משהו בסגנון.
בהצלחה
http://www.cloudmedia.com/products/popcornhour/a-410
משום מה, לפעמים הוא מראה שאפשר לרכוש ולפעמים שאין מלאי, ואז נרשמים לרשימת המתנה או משהו בסגנון.
בהצלחה