Jura ENA Micro 9 One Touch

פורום מכונות קפה אוטומטיות, מכונות קפה פודים ומכונות קפה לקפסולות נספרסו ותואמות
שלח תגובה
didi77 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 241
נתן תודות: 110 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

שלום חברים,

אני מעוניין לרכוש מכונה עבור שימוש של 2-4 כוסות קפוצ'ינו/לאטה ביום אך עם התעסקות מינימלית ביותר -תוך לחיצה פשוטה על כפתור- אך מנגד מעוניין לקבל תוצר טוב ולא דלוח.

לפני שאתם סוקלים אותי באבנים על שאני מעז לרצות קפה טוב ממכונה שאיננה ידנית..:) הייתה לי מכונה ידנית ופשוט מכרתי אותה לאחר זמן קצר מאחר ולא יכולתי לסבול את ההתעסקות סביב הענין והיא עמדה כאבן שאין לה הפכין.

אני מודע אפוא היטב לכך שאיכות התוצר במכונה אוטומטית ובייחוד בתקציב הנתון לא הולכת להיות להיט בלשון המעטה אך זה מה יש..

בשיטוטיי ברשת צדה עיניי את המכונה Jura ENA Micro 9 One Touch שזה בערך כל מה שאני חושב שמתאים לי.

אשמח לקבל חוו"ד עליה.

http://www.jura.co.il/%D7%9E%D7%9B%D7%9 ... %99%D7%AA/

הבעיה הנוספת היא שתקצבתי עבור המכונה 3K ש"ח והנ"ל עולה כ5K. האם היא שווה את הסכום?

אלו אלטרנטיבות יש לאוטומטית קומפקטית שעושה הכל כולל הקצפה בלחיצת כפתור בתקציב הנ"ל?

אני פתוח למשומשת.

נ.ב.

מכונת קפסולות דוגמת נספרסו לא באה בחשבון משום שאני לא מתחבר לרעיון של תשלום 500 שקל לקילו של קפה קלוי לא טרי מצופה באריזות אלומיניום ופלסטיק.

בתודה מראש

(f) (f)

ozzz
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1237
נתן תודות: 605 פעמים
קיבל תודות: 167 פעמים

שליחה #2 

יש לנו את ה ena 9 הרגילה, לא המיקרו, מזה כשנתיים ויכול לאמר שעשתה אצלנו לא פחות ממהפיכה.

לפניה היתה מכונה ידנית עם מטחנה. הבעיה כמו שציינת היתה ההתעסקות. בהתחלה זה היה מגניב, אבל לאחר זמן מה הבנו שצריך לעבור לאוטומטית. אשתי לא הסתדרה כלל עם הידנית ופיתחה בי תלות מלאה בנושא הקפה. אבסורד.

בקיצור התחלנו לחפש מכונה אוטומטית וכשראינו את ה ena 9 זו היתה אהבה ממבט ראשון. זמן ההכנה הוא מינימלי ובלחיצת כפתור אחת. המכונה גם מנקה את עצמה. והעיקר, הקפה טעים מאד. הקפוצינו עם החלב המוקצף קיבל הרבה מאד מחמאות וקריאות התפעלות מאורחים שלנו.

צריך לקחת 2 נקודות שליליות בחשבון:

1. מיכל המים קטן יחסית כך שתדירות המילוי גבוהה.

2. עלות התחזוקה השוטפת גבוהה יחסית וזאת עקב העלות הגבוהה של חומרי הניקוי. אנחנו משתמשים רק בחומרים מקוריים של jura.

ShayBrist
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום קפה
עוסק בתחום קפה
תגובות: 6
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

ShayBrist כתב:[interest] פרסום עצמי אסור - דבוטאנט [/interest]
...
·

didi77 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 241
נתן תודות: 110 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #4 

מישהו יודע לתת לי חוו"ד על המכונה Nivona Caferomatica 757 ?

http://www.amigo-pt.co.il/site/detail/d ... id=3801718

GDany
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20
שם מלא: Daniel Gordon
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

@ShayBrist
שלום לך,

אפשר לשאול איך השרות של קופמה (היבואן של nivona)?
ואיך המכונה נכון להיום?
אני מתכוון לקנות את ה-831.

אני אודה על תשובתך,
דניאל

שלח תגובה

חזור אל “מכונות אוטומטיות, פודים וקפסולות”