ב-XMBC מוגדר לי ה-Source רק לתיקיית MOVIES, אבל כשנכנסים אליו מופיעים גם כל הסרטים שב-Kids_movies.
עקרונית ל-Kids_movies (מקור נפרד) יש מקום נפרד ב-XMBC (באמצעות המועדפים).
אבל איך אני יוצר הפרדה ביניהם?
ניסיתי לחפש בהגדרות ה-Source מקום של החרגה לתיקיית Kids_movies אבל לא מצאתי.
ראשית אם אינך סגור יש מדריך בחתימה שלי לסידור הספרייה כמו שצריך.
מכאן נמשיך -
לפי מה שאני הבנתי ממך - אתה הגדרת 2 מקורות בנפרד:
1. Movies
2. Kids Movies
ז"א אם תיכנס לוידאו-קבצים - אתה תראה 2 מקורות שם.
עד כאן נכון?
יופי, עכשיו לפי מה שאתה רוצה, אתה צריך לעשות סריקת תוכן אך ורק לMovies - ובKids Movies לא לבצע סריקה לתוכן לספרייה, אחרת הסרטים ששם כן יופיעו בספריית הסרטים,
כי ככה היא פועלת, גם אם תוסיף 100 מקורות שונים של תיקיות סרטים, ותסרוק אחד אחד - בספריית סרטים יופיעו כלל הסרטים שלך.
זה שהוספת את הKids Movies למועדפים - אחרי שסרקת אותו לספרייה - לא עוזר לך בהפרדה, אלא נותן לך קיצור דרך מסוים.
בכל אופן, ההפרדה בDB הפופלרית ביותר היא על-ידי יצירת פרופיל שונה, וכך בעצם ניהול 2 ספריות שונות.
בפרופיל אחד אתה מגדיר רק סרטים רגילים, ובשני רק סרטי ילדים, שאתה רוצה לראות סרטי ילדים - אתה מתנתק מהפרופיל שלך ועובר לפרופיל הילדים.
דרך נוספת היא על-ידי רשימת השמעה חכמה, ואז למשל מהמצב שבו אתה הגעת, להגדיר רשימת השמעה חכמה שתכיל בתוכה את כל הסרטים שהזאנר שלהם מכיל 'אנימציה'
ואז לרשימת השמעה הזאתי לעשות קיצור בתפריט הראשי של הסקין ולקרוא לו "סרטים מצוירים" או משהו כזה, ולחיצה עליו תציג את כל הסרטים עם מזאנר אנימציה (עדיין זה לא פותר לך את הבעיה ב100 אחוז כי בספרייה הראשית הסרטים האלו עדיין יופיעו, אלא אם כן תעשה רשימת השמעה חכמה נוספת לשאר הסרטים)
תומר, תודה על התשובה הזריזה והמפורטת.
צדקת לגבי הגדרת המקורות אצלי, אכן זה המצב.
הבנתי את הפתרונות שהצעת למרות ששניהם נראים לי לא טרוויאלים וממש לא נוחים למשתמש הפשוט (לא מאשים אותך כמובן אלא את התוכנה).
קצת תמוה בעיניי שעדיין לא קיימת אפשרות החרגה פשוטה ברמת תיקיות להצגה עצמה, אחרת למה קיימת ההפרדה שיצרתי? הייתי רוצה שהיא תבוא לידי ביטוי בצורה שקופה בתוכנה.
האמת? מבאס...
עריכה:
עוד משהו - אם לא היה ברור קודם - הדבר היחיד שמפריע לי כרגע הוא שסרטי הילדים נמצאים ב-"סרטים" הכללי.
כי מבחינת סרטי ילדים - יש לי קיצור שמוביל ומציג רק אותם.
משה - האם בצורה זאת גם הפרדת את "סרטים" הכללי או ששם מופיעים כולם ללא סינון, כולל סרטי הילדים?
ההיגיון מאחורי זה פשוט,
לדוגמא אם כל הסרטים נמצאים אצלך בכונן d ואז נגמר לך המקום ואתה מוסיף סרטים בכונן e ואז בא לך להוסיף מקור ממחשב אחר ברשת, אז עדיין תוכל להוסיף כמה מקורות וידאו שתרצה - והם יופיעו לך בספרייה אחת מסודרת ולא בתור ״סרטים ממקור 1,סרטים ממקור 2״ וכו.
מה שמשה עשה,הוא פשוט יצר רשימות השמעה חכמות שונות
והספריה ״סרטים״ היא הדרך להציג את כל הסרטים.
דוגמאות לרשימות השמעה שניתן ליצור:
״סרטים מ2014/חדשים״
״תלת מימד״
״אנימציה״
״סרטי hd"
itrigalo כתב:
עוד משהו - אם לא היה ברור קודם - הדבר היחיד שמפריע לי כרגע הוא שסרטי הילדים נמצאים ב-"סרטים" הכללי.
כי מבחינת סרטי ילדים - יש לי קיצור שמוביל ומציג רק אותם.
...
אתה יכול לייצר רשימת השמעה חכמה שתכיל רק את הסרטים הרגילים שלך (מה שנקרא אצלך "כללי").
כמעט כל סקין היום תומך באפשרות התאמה אישית של מסך הבית.
פשוט תוסיף את רשימת ההשמעה הזאת למסך הבית ותסיר את קיצור הדרך לסרטים הרגיל.
אני משתמש בסקין Transparency, ולצערי זה אומר שאפשר להוסיף לתפריט רק עד 3 מועדפים, או לייצר תת תפריט. זה לא מאוד נוח, אבל זה מה שעשיתי. יש מישהו שמכיר אפשרות אחרת עם הסקין הזה?
אורן
בקרו בגלרית התמונות החדשה שלי, יש תמונות מרחבי הארץ והעולם, ואם תרצו הן גם למכירה על קנבס! http://orensarid.photography
התיקיות במחשב אצלי מסודרות ככה:
ת
ב-XMBC מוגדר לי ה-Source רק לתיקיית MOVIES, אבל כשנכנסים אליו מופיעים גם כל הסרטים שב-Kids_movies.
עקרונית ל-Kids_movies (מקור נפרד) יש מקום נפרד ב-XMBC (באמצעות המועדפים).
אבל איך אני יוצר הפרדה ביניהם?
ניסיתי לחפש בהגדרות ה-Source מקום של החרגה לתיקיית Kids_movies אבל לא מצאתי.
מקווה שהובנתי, אשמח לעזרה.
תודה
...
השאלה היא האם אתה מעוניין שיופיעה בשבילם פוסטרים ו-fanart. אם לא זה קל מאוד.
הולכים ל- video -> files -> kids_movies כפתור ימני ולבחור change content.
בחלון שנפתח משנים את סוג התוכן ל-none.
כשלב אופציונלי התוכנה תציע לך להסיר את כל הסרטים האלה מספריית הוידאו.