האם בחירת דגם SMART TV ללא 3D היא פשרה על תמונה בטכנולוגיה מתקדמת?
תלת מימד לא באמת מעניין אותי ומה שחשוב לי זה ממשק חכם הטוב ביותר ללא פשרות באיכות, אין הגבלת תקציב.
מרחק צפייה 3.5 מטר קו ישר, מסך 46" לדעתי מתאים
האם UE46ES8000, או UA46F5500 או UA46D5500
L47LS570Y או 47LN575S
אם לפיליפס לא היו בעיות בעברית, בהחלט גם היו נלקחות בחשבון
והאם בחירת דגם SMART TV ללא 3D בהכרח תוריד מאיכות תמונה בטכנולוגיה מתקדמת?
מרחק צפייה 3.5 מטר קו ישר, מסך 46" לדעתי מתאים
האם UE46ES8000, או UA46F5500 או UA46D5500
L47LS570Y או 47LN575S
אם לפיליפס לא היו בעיות בעברית, בהחלט גם היו נלקחות בחשבון
והאם בחירת דגם SMART TV ללא 3D בהכרח תוריד מאיכות תמונה בטכנולוגיה מתקדמת?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- guyz6471
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 698
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
הסדרה הגבוה ביותר לטלוויזיות שאינן 4K היא 8XXX (בסמסונג כמובן)
F8500 ו F8000 הם זהות מבחינת פונקציונליות ומסך וההבדל הוא עיצובי.
הסמארט זהה בכל הסדרות שדיברנו עליהן ,כן יש הבדל במהירות והתגובה ופעולת הסמארט בגלל שוני בכמות ליבות עיבוד.
בסדרות הגבוהות של סמסונג יש לך יכולת לשדרג את המכשיר לסדרה הנוכחית שבשוק
למשל אלה שקנו את ES8000 (לפני שנתיים) יכלו בעזרת השדרוג להוסיף עוד שתי ליבות (סה"כ 4) ולקבל את יכולות הסמארט של סדרה F כך שזה גם יכול להוות יתרון
F8500 ו F8000 הם זהות מבחינת פונקציונליות ומסך וההבדל הוא עיצובי.
הסמארט זהה בכל הסדרות שדיברנו עליהן ,כן יש הבדל במהירות והתגובה ופעולת הסמארט בגלל שוני בכמות ליבות עיבוד.
בסדרות הגבוהות של סמסונג יש לך יכולת לשדרג את המכשיר לסדרה הנוכחית שבשוק
למשל אלה שקנו את ES8000 (לפני שנתיים) יכלו בעזרת השדרוג להוסיף עוד שתי ליבות (סה"כ 4) ולקבל את יכולות הסמארט של סדרה F כך שזה גם יכול להוות יתרון
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
לדעתי אתה בונה הרים וגבעות ומשקיע כסף יקר על ה״סמארט״ הכי טובה.
שהיום הסמארט ״הכי טובה״ משתווה ביכולות (או אפילו לא) לRaspberry pi ב35 דולר. שהוא בגודל של כרטיס אשראי ויכול להימצא מאחורי המסך ולהוות תחליף רציני לכל סמארט כושלת.
אני אישית עם תקציב בלתי מוגבל - הייתי משקיע בטלויזיה עם האיכות+גודל+עיצוב הטובים ביותר
ולא ביכולות הסמארט הניתנים לתחליף ע״י התקנים חיצוניים זולים במיוחד.
שהיום הסמארט ״הכי טובה״ משתווה ביכולות (או אפילו לא) לRaspberry pi ב35 דולר. שהוא בגודל של כרטיס אשראי ויכול להימצא מאחורי המסך ולהוות תחליף רציני לכל סמארט כושלת.
אני אישית עם תקציב בלתי מוגבל - הייתי משקיע בטלויזיה עם האיכות+גודל+עיצוב הטובים ביותר
ולא ביכולות הסמארט הניתנים לתחליף ע״י התקנים חיצוניים זולים במיוחד.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
מצטרף למה ש- tomer953 רשם. גם אני לא מבין מה הקטע בלהשקיע בסמארט.. אפשר לחשוב מה כמה זה תורם למשהו..
surfer1, אתה בטוח שאתה מבין במאה אחוז מה זה סמארט ומה הן היכולות של מסכי הסמארט השונים?
surfer1, אתה בטוח שאתה מבין במאה אחוז מה זה סמארט ומה הן היכולות של מסכי הסמארט השונים?
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
סבבה!tomer953 כתב:לדעתי אתה בונה הרים וגבעות ומשקיע כסף יקר על ה״סמארט״ הכי טובה.
ולא ביכולות הסמארט הניתנים לתחליף ע״י התקנים חיצוניים זולים במיוחד....
איזו טלוויזיה זו תהיה? גודל 50" LED כמובן
לא, לא מבין. הרושם שאני מחפש את הסמארט הכי טוב אולי לא היה מובן, סליחה.jacko-il כתב:מצטרף למה ש- tomer953 רשם. גם אני לא מבין מה הקטע בלהשקיע בסמארט.. אפשר לחשוב מה כמה זה תורם למשהו..
surfer1, אתה בטוח שאתה מבין במאה אחוז מה זה סמארט ומה הן היכולות של מסכי הסמארט השונים?...
אני רק יודע שחשוב לי לקבל חיבור לרשת ורצוי אלחוטי. יש לי סטרימר בבית, אבל אני עובד איתו בעיקר מהאחסון 2 טרה שלו ולא בשביל סטרימיניג כי על הפנים הממשק שלו Xtreamer Pro .
מה שחשוב לי זה איכות התמונה, עידן פלוס DVB-T2 רצוי (מקסימום נקנה ממיר חיצוני), גודל 50 LED
קח את זה מכאן ותציעו לי כבר דגם סופי חחח
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
הייתי בוחן את הסוני 50W805 - דגם חדש של 2014. אני לא מכיר את המסך משימוש אישי, אך יצא לי לראות את אחיו הגדול יותר ב 55 אינץ' כשחפשתי לעצמי מסך לפני כחודש והתרשמתי דווקא לטובה. הוא כולל ממיר DVB-T2, הוא סמארט (לא מכיר את הרמה של הסמארט של סוני אבל הוא ככל הנראה לא מתקדם כמו של LG וסמסונג) ועל הנייר תומך בניגון סרטי MKV + כתוביות SRT בעברית.
יש כאן מישהו בפורום שזכור לי שקנה כזה - הנה בדיון הזה: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0
הוא רשם שם שיש לו איזשהי בעיה עם ניגון עם כתוביות. שווה לבדוק מה היתה הבעיה אצלו והאם הוא פתר אותה. במידה ולא תקבל תשובה, נסה לשים על זה דגש כשאתה הולך לחנות לראות אותו. מבחינת השחורים שלו - בוא נגיד ששחור זה לא התחום בו הוא מצטיין.
ה- F6400 של סמסונג אמור להיות אחלה מסך. לגבי תמיכת העידן+ שלו, אכן אין לו לפי מה שרשום תמיכה ב DVB-T2 רק ב- DVB-T.
יש גם מסכים מ- LG סבירים, אך אני חושב שבגדול המדובר הם לא כל כך אטרקטיביים במחיר לעומת המתחרים.
עשית קצת סקר שוק? ביקרת בחנויות להתרשם ולקבל הצעות מחיר וכדומה?
יש כאן מישהו בפורום שזכור לי שקנה כזה - הנה בדיון הזה: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0
הוא רשם שם שיש לו איזשהי בעיה עם ניגון עם כתוביות. שווה לבדוק מה היתה הבעיה אצלו והאם הוא פתר אותה. במידה ולא תקבל תשובה, נסה לשים על זה דגש כשאתה הולך לחנות לראות אותו. מבחינת השחורים שלו - בוא נגיד ששחור זה לא התחום בו הוא מצטיין.
ה- F6400 של סמסונג אמור להיות אחלה מסך. לגבי תמיכת העידן+ שלו, אכן אין לו לפי מה שרשום תמיכה ב DVB-T2 רק ב- DVB-T.
יש גם מסכים מ- LG סבירים, אך אני חושב שבגדול המדובר הם לא כל כך אטרקטיביים במחיר לעומת המתחרים.
עשית קצת סקר שוק? ביקרת בחנויות להתרשם ולקבל הצעות מחיר וכדומה?
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
אתה יורה לכל הכיוונים. אם תקציבך לא מוגבל אז אין מה להתפשר על פחות מ55״ מהסדרות הגבוהות (7xxx או 8xxx בסמסונג, 8xx או 9xx בסוני וכו׳). אם תקציבך באמת לא מוגבל אז יש תותחים יותר כבדים, אבל זה רק אם אתה מבין שלא מוגבל זה 30, 40 ו50 אלף שקל.