אוזניות הליכה עד 400

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
offerbk1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם, אני מחפש אוזניות להליכה שיישמעו כמה שיותר טוב עד 400 שח. לא מפריע לי שיהיה אטומות מדי ולא אשמע רעשי רחוב. צריך שלא ייפלו כל הזמן מהאוזן ואני אתעצבן (מה שקורה עם אוזניות פשוטות)
נראה לי שאם אני קורא נכון את המפה אז זה או לקנות מחו"ל ויעלה לי בערך 250 או בארץ ויעלה 400. מכיוון שזה מתנה (בשבילי) אין לי רצון להמתין חודש אבל לא אכפת לי לדחות את הסיפוק בזמן סביר (שבועיים) אז יש פה בעצם שתי שאלות.
1) איזה דגם מומלץ?
בינתיים הדגם שראיתי (גם בפורומים) כמועמד מוביל הוא PMX 685I שעולה בארץ 390 ובאמזון עד מסטופ 50$ שאני מאמין צריך להוסיף 20 דולר עבור המשלוח שלהם (אני מאמין שזה יעמוד בקריטריונים של החבילה הקטנה למרות שעוד לא וידאתי) ואז זה יעלה 250 שקל.
2) איפה עדיף לקנות? מסטופ ומשלוח אמזון בארהב עומד בקריטריון השבועיים
האם יש אתרים טובים יותר לאוזניות בארצות הברית בהם המשלוח יהיה יותר זול? מכיוון שזה פחות מ75 דולר אני מאמין שאם יש אתר ששולח ישירות לארץ זה ייצא יותר זול.
האם יש אתרים טובים יותר לאוזניות בארצות הברית בהם המשלוח יהיה יותר מהיר?אני מאמין שאם יש אתר ששולח ישירות לארץ זה ייצא יותר מהר.

תודה מראש וחג שמח

offerbk1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #2 

אחרי שקראתי עוד קצת והסתכלתי על ביקורות באמאזון אני מתחיל לחשוב על Sport-Fi M6P .
כמו שכתבו פה יש להם קופון אז אחרי הקופון בתוספת משלוח מדובר על 29 דולר.
היות והביקורות מאד דומות בין ה PMX 685I והאוזניות האלה, נראה לי שההבדל במחיר והפשטות בהזמנה (משלוח ישיר לישראל) יטו את הכף לטובת האחרונים. האמת שאולי אפילו יכולתי להסתפק בדגם היותר נמוך וזה היה עולה אפילו 7 דולר פחות אבל אם אני קורא נכון ה M6P הוא דור שני מה שאני לא רואה שמצוין על ה M6 אז אני מניח ששומעים יותר טוב ומכיוון שהמחיר לא גבוה אז נלך על ה M6P דור 2.
בכל מקרה יש עד מחר בערב להחליט...אם יש לכם הערות יותר טכניות מרמת הידע שלי (דריברים וכל מיני מילים גבוהות אחרות) אשמח לשמוע

offerbk1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

אף אחד לא כותב אבל אני רואה שאנשים קוראים אז אני אמשיך... הצלחתי לבלבל את עצמי עוד יותר אחרי שראיתי שאנשים כתבו שיש מכירה של החברה דרך איביי. יש את האוזניות s6p כולל משלוח ב25 דולר בגרסת באלק מה שאומר בלי הארמבאנד שאין לי צורך בו ובלי האריזה החיצונית שזה ממש לא מפריע לי. עכשיו ההתלבטות היא מה ההבדל בין הs6p ל m6p שמופיע כדור שני. לא ברור לי אם הדגם m דור שני יותר טוב מ s שכנראה דור 1. לא ברור מה ההבדל בין הדורות. התלבטות

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”