נס בתכנית של אורי גלר
-
ilanb0
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 703
מי שראה את התכנית לא חווה כזה נס!!
לא, לא שעון שהתחיל ללכת! גם לא כפית שהתכופפה, וגם לא קריאת מחשבות כזו או אחרת.
הנס שאני מדבר עליו זה שבעת התכנית, ממש לקראת סופה, בשעה שכל המטורללים מתחילים לצלצל ולספר על ה"ניסים" שחוו, ב"גיזמו", נסגר מכרז עח Q7H במחיר של 10,399 ש"ח.
ואם זה לא נס - מהו נס?!
לא, לא שעון שהתחיל ללכת! גם לא כפית שהתכופפה, וגם לא קריאת מחשבות כזו או אחרת.
הנס שאני מדבר עליו זה שבעת התכנית, ממש לקראת סופה, בשעה שכל המטורללים מתחילים לצלצל ולספר על ה"ניסים" שחוו, ב"גיזמו", נסגר מכרז עח Q7H במחיר של 10,399 ש"ח.
ואם זה לא נס - מהו נס?!
- josef_he
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3881
גיזמו אמינים?
מי נותן את האחריות על המוצר?
הוא חדש או מעודפים?
הוא חדש או מעודפים?
-
ilanb0
-
- חבר פעיל במיוחד

גילוי נאות:josef_he כתב:גיזמו אמינים?
הוא חדש או מעודפים?...
לא אני הזוכה.
המוצר חדש, אחריות 3 שנים של מיני ליין.
- lalb
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 41
אין ניסים
חוששני שלא בנס עסקינן.
אני עוקב ומנסה "להתמודד" ביומיים האחרונים על רכישת הטלוויזיה הנ"ל באתר הנ"ל.
התנהלות הדברים מעוררת חשש כבד שההצעות "המתחרות" מגיעות מהאתר ולא מרוכשים בכוח.
כך, למשל, אתמול הסכום עמד דקות ארוכות ועד 10 שניות לסיום על סכום מסויים בסביבות 10,000 ש"ח. הוספתי 10 שניות לסיום 50 ש"ח. זה האריך את הזמן ב- 2 דקות ובאופן מפתיע היתה במהלך זמן זה הצעה נוספת. שוב 10 שניות לסיום העליתי ב- 50 ש"ח ושוב סמהלך 2 הדקות האחרונות זה היו הצעות על ידי שמות אחרים. כך זה חזר על עצמו וב- 10,399 לחצתי 2 שניות לסיום על העלאה אך זה הודיע שהמכרז הסתיים. הליך דומה קרה יום קודם. תחושתי האישית - שלאיש לא קרה באמת נס אתמול אלא שאם לא מגיעים למחיר שמתאים למערכת - "הזוכה" היא המערכת של האתר.
לאור הכותרת - מצאתי לנכון לשתף את החברים בתחושתי כדי שיקחו זאת בחשבון.
כך, למשל, אתמול הסכום עמד דקות ארוכות ועד 10 שניות לסיום על סכום מסויים בסביבות 10,000 ש"ח. הוספתי 10 שניות לסיום 50 ש"ח. זה האריך את הזמן ב- 2 דקות ובאופן מפתיע היתה במהלך זמן זה הצעה נוספת. שוב 10 שניות לסיום העליתי ב- 50 ש"ח ושוב סמהלך 2 הדקות האחרונות זה היו הצעות על ידי שמות אחרים. כך זה חזר על עצמו וב- 10,399 לחצתי 2 שניות לסיום על העלאה אך זה הודיע שהמכרז הסתיים. הליך דומה קרה יום קודם. תחושתי האישית - שלאיש לא קרה באמת נס אתמול אלא שאם לא מגיעים למחיר שמתאים למערכת - "הזוכה" היא המערכת של האתר.
לאור הכותרת - מצאתי לנכון לשתף את החברים בתחושתי כדי שיקחו זאת בחשבון.
-
ilanb0
-
- חבר פעיל במיוחד

Re: אין ניסים
יכול להיות שאתה צודק - שהרי יש דברים כאלו במכרזים.lalb כתב:חוששני שלא בנס עסקינן.
לאור הכותרת - מצאתי לנכון לשתף את החברים בתחושתי כדי שיקחו זאת בחשבון....
אולם לאור העובדה שבד"כ המכרז הזה נסגר קרוב ל - 13,000 ש"ח, האם לא תמוה בעיניך שהמחיר "נעצר" הפעם באיזור הזה בלי הצעות רציניות שדחפו אותו למחיר המוסכם?
המסקנה - אורי גלר עצר את המחיר.... (לא מאמין שאני כותב שטויות כאלו..).
דרך אגב, זה אמור לעבוד כשאתה מקפיץ שתי שניות לסוף, אבל אולי בכל זאת זה מאוחר מדיי?
- lalb
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 41
כפי שציינתי - ניסיתי גם יום קודם לכן (ביום ו').
אני זה שהעליתי עד לסביבות 11,400 ואז כשחשתי שמשהו חשוד הפסקתי וזה "נסגר" במחיר זה (ולא ב- 13,000). אתמול רציתי לבדוק אם זו היתה "מקריות" וכאמור ההתנהלות היתה דומה עד להחשיד.
אבל, כמובן, זו מדינה חופשית וכל אחד שינסה את מזלו. אני חשבתי שכדאי שההתנסות שלי תהיה גם כן מול המנסים.
אגב, ואולי זו שאלה לשרשור אחר, לאחר עיון בהודעות הפורום שגרם לי להבין עד כמה אינני מבין ועד כמה מורכב כל העניין של בחירת מסך מתאים, התקנתו באמצעות כבילה מתאימה, הגדרת היציאות כיאות ושילובו עם ציוד עזר מתאים - תחושתי היא שעדיף לשכמותי לפנות לחנות מקצועית כמו אלה שנזכרות מידי פעם בפעם בהודעות השונות.
יחד עם זאת, מאחר ומחיר הוא פקטור - האם, למיטב ידיעתכם, בחנויות אלה ניתן לנהל מו"מ על מחיר (למשל, באתר של אחת מחנויות אלה מפורסמת ה- Q7 בכ- 13,900 בעוד שאני מבין שניתן להשיגה גם ב- 12,500).
אני זה שהעליתי עד לסביבות 11,400 ואז כשחשתי שמשהו חשוד הפסקתי וזה "נסגר" במחיר זה (ולא ב- 13,000). אתמול רציתי לבדוק אם זו היתה "מקריות" וכאמור ההתנהלות היתה דומה עד להחשיד.
אבל, כמובן, זו מדינה חופשית וכל אחד שינסה את מזלו. אני חשבתי שכדאי שההתנסות שלי תהיה גם כן מול המנסים.
אגב, ואולי זו שאלה לשרשור אחר, לאחר עיון בהודעות הפורום שגרם לי להבין עד כמה אינני מבין ועד כמה מורכב כל העניין של בחירת מסך מתאים, התקנתו באמצעות כבילה מתאימה, הגדרת היציאות כיאות ושילובו עם ציוד עזר מתאים - תחושתי היא שעדיף לשכמותי לפנות לחנות מקצועית כמו אלה שנזכרות מידי פעם בפעם בהודעות השונות.
יחד עם זאת, מאחר ומחיר הוא פקטור - האם, למיטב ידיעתכם, בחנויות אלה ניתן לנהל מו"מ על מחיר (למשל, באתר של אחת מחנויות אלה מפורסמת ה- Q7 בכ- 13,900 בעוד שאני מבין שניתן להשיגה גם ב- 12,500).
- DannyZ
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
לא מבין על מה המהומה.
יש בגיזמו "סוכן אישי" וברוב האתרים יש משהו כזה שנקרא כך או אחרת שאכן מחשב האתר מגיש הצעה עבור מישהו שנתן לימיט גבוה יותר ממה שהסכום הגיע.
הסוכנים נכנסים לפעולה בדקות הסיום של המכירה.
לפעמים יש משהו יותר מעצבן וזה כאשר יש מחיר מינימום שמתחתיו גם אם מישהו זכה הוא לא יקבל את המכשיר ואת מחיר המינימום לא מפרסמים - למכרזים כאילה אני לעולם לא ניגש כי המכירה "תפורה" למחיר מינימום.
יש בגיזמו "סוכן אישי" וברוב האתרים יש משהו כזה שנקרא כך או אחרת שאכן מחשב האתר מגיש הצעה עבור מישהו שנתן לימיט גבוה יותר ממה שהסכום הגיע.
הסוכנים נכנסים לפעולה בדקות הסיום של המכירה.
לפעמים יש משהו יותר מעצבן וזה כאשר יש מחיר מינימום שמתחתיו גם אם מישהו זכה הוא לא יקבל את המכשיר ואת מחיר המינימום לא מפרסמים - למכרזים כאילה אני לעולם לא ניגש כי המכירה "תפורה" למחיר מינימום.
- אופיר28
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1091
יש דברים בגו.... וכל הספקות והחששות שלכם בקשר לאתר הזה מוצדקים.
אבל בסופו של דבר את הכסף סופרים במדרגות....
אני הצלחתי להוציא שם רסיבר של פיוניר (AX4) במחיר ,שאין סכוי בעולם, שאני יוכל לקבל בחנות סטנדרטית (ואני מדבר על מאות שקלים).
אבל בסופו של דבר את הכסף סופרים במדרגות....
אני הצלחתי להוציא שם רסיבר של פיוניר (AX4) במחיר ,שאין סכוי בעולם, שאני יוכל לקבל בחנות סטנדרטית (ואני מדבר על מאות שקלים).
- josef_he
-
- חבר מביא חבר

תתפלא יש ניסים...
אני לא בטוח שזה נכון שבמחיר שקנית אי אפשר להשיג בחנויות בחוץ. זה תלוי בכל מיני גורמים, בין השאר בחנות הספציפית אליה הלכת, טיב ההיכרות עם המוכר/הבעלים, כושר המיקוח שלך ועוד (ואני מדבר מניסיון אישי)
הגעתי למסקנה כי הרבה פעמים במוצרי אודיו ווידאו מומלץ לקנות דווקא בחנויות ולא באינטרנט ובוודאי שאם כבר רוצים לקנות באינטרנט אז לברר מחירים אמיתיים בחנות קודם הרכישה.
אני לא בטוח שזה נכון שבמחיר שקנית אי אפשר להשיג בחנויות בחוץ. זה תלוי בכל מיני גורמים, בין השאר בחנות הספציפית אליה הלכת, טיב ההיכרות עם המוכר/הבעלים, כושר המיקוח שלך ועוד (ואני מדבר מניסיון אישי)
הגעתי למסקנה כי הרבה פעמים במוצרי אודיו ווידאו מומלץ לקנות דווקא בחנויות ולא באינטרנט ובוודאי שאם כבר רוצים לקנות באינטרנט אז לברר מחירים אמיתיים בחנות קודם הרכישה.
- אופיר28
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1091
זה פעם ראשונה שקניתי מוצר בסדר גודל כזה דרך האיטרנט. פשוט לא עמדתי בפיתוי.
ותאמין לי שאם הייתי יכול לארגן את הרסיבר הזה במחיר כזה, ואפילו להוסיף כמה שקלים, הייתי עושה את זה דרך חנות לא "וירטואלית" בלי למצמץ בכלל.
מסתבר שכל הקשרים והיחסים הטובים לא עוזרים שמדובר בכסף......
ותאמין לי שאם הייתי יכול לארגן את הרסיבר הזה במחיר כזה, ואפילו להוסיף כמה שקלים, הייתי עושה את זה דרך חנות לא "וירטואלית" בלי למצמץ בכלל.
מסתבר שכל הקשרים והיחסים הטובים לא עוזרים שמדובר בכסף......
- josef_he
-
- חבר מביא חבר

על פי רוב זה נכון
אבל יש מקומות מסוימים בשילוב עם התמקחות שכן יעשו הנחות
אבל יש מקומות מסוימים בשילוב עם התמקחות שכן יעשו הנחות
-
ilanb0
-
- חבר פעיל במיוחד

שמע, אני חושש שאתה צודק. זה מכרז כל עוד המחיר מתאים לחברה המוכרת...lalb כתב:כפי שציינתי - ניסיתי גם יום קודם לכן (ביום ו').
יחד עם זאת, מאחר ומחיר הוא פקטור - האם, למיטב ידיעתכם, בחנויות אלה ניתן לנהל מו"מ על מחיר (למשל, באתר של אחת מחנויות אלה מפורסמת ה- Q7 בכ- 13,900 בעוד שאני מבין שניתן להשיגה גם ב- 12,500)....
בקיצור, אם לעשות אנלוגיה לאורי גלר - אחיזת עיניים!!...
הערב, דרך אגב, זה נסגר ב - 9999 ש"ח.... זה כבר בגדר נס חנוכה...
- Dalamber
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1090
9999?????
אני רואה שממש נדפקתי, שילמתי הרבה יותר...
אני רואה שממש נדפקתי, שילמתי הרבה יותר...
-
ilanb0
-
- חבר פעיל במיוחד

תהיה רגוע. זה הבעלבית זכה, לא פשוטי העם כמונו...Dalamber כתב:9999?????
אני רואה שממש נדפקתי, שילמתי הרבה יותר......
- Dalamber
-
- חבר ותיק

פשוט שחיתות מה שקורה במכירות שבמסגרת המדיה!!!
-
ilanb0
-
- חבר פעיל במיוחד

מעניין, כמה שילמת ומתי?Dalamber כתב:9999?????
אני רואה שממש נדפקתי, שילמתי הרבה יותר......
- Dalamber
-
- חבר ותיק

13.5K לפני כ - 3 שבועות אני מניח (כולל מתקן ועבודה)
-
ilanb0
-
- חבר פעיל במיוחד

דווקא בסדר.Dalamber כתב:13.5K לפני כ - 3 שבועות אני מניח (כולל מתקן ועבודה)...
- broitman
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 362
טוב אם כבר מדברים על גיזמו
יש אתר שנקרא ENTER PRICE בו אתה "קובע" את המחיר...
לפני איזה שבוע הגשתי "הצעה" ל-Q7 ו...לא זכיתי!
טוב, לא קרה קלום חשבתי לעצמי, גם ככה זה היה די רחוק מהמחיר בחניות
לאחר כמה דקות טלפון...
שלום, מדברים מהאתר ENTER PRICE
אני: כן...
הם: הגשת הצעה על פלזמה והמחיר שלך היה ממש קרוב למחיר "זכיה"
אני בלב: "אהההה"
כן, נו ו...מה נסגר, "זכיתי"?
הם: לא, אבל אם תעלה את המחיר שלך ל13000 ש"ח
היא שלך לעולמים....
אני: יקר לי, אפשר להשיג אותה ב12000 (סתם זרקתי...)
הם: טוב, המקסימום שאני יכול לתת לך אותה הוא תמורת 12700
אני: נראה לך, בגיזמו היא נסגרת בפחות
הם: אין מצב, גיזמו שייכת לנו כמו גם אתרים נוספים (לשון ההודעה, מי שרוצה יאמין)
אני: מההה?
הם: כן כן, הרבה שייכים ל...(כאן הוא אמר לי למי בדיוק, אפשר לבדוק את זה ב"אודות")
קיצר, המחירים מתואמים, אין ארוחות חינם
לדעתי עם טיפת מקח אפשר היה להוציא אותה גם ב12500 אבל לא ניסיתי
זהו.
יש אתר שנקרא ENTER PRICE בו אתה "קובע" את המחיר...
לפני איזה שבוע הגשתי "הצעה" ל-Q7 ו...לא זכיתי!
טוב, לא קרה קלום חשבתי לעצמי, גם ככה זה היה די רחוק מהמחיר בחניות
לאחר כמה דקות טלפון...
שלום, מדברים מהאתר ENTER PRICE
אני: כן...
הם: הגשת הצעה על פלזמה והמחיר שלך היה ממש קרוב למחיר "זכיה"
אני בלב: "אהההה"
כן, נו ו...מה נסגר, "זכיתי"?
הם: לא, אבל אם תעלה את המחיר שלך ל13000 ש"ח
היא שלך לעולמים....
אני: יקר לי, אפשר להשיג אותה ב12000 (סתם זרקתי...)
הם: טוב, המקסימום שאני יכול לתת לך אותה הוא תמורת 12700
אני: נראה לך, בגיזמו היא נסגרת בפחות
הם: אין מצב, גיזמו שייכת לנו כמו גם אתרים נוספים (לשון ההודעה, מי שרוצה יאמין)
אני: מההה?
הם: כן כן, הרבה שייכים ל...(כאן הוא אמר לי למי בדיוק, אפשר לבדוק את זה ב"אודות")
קיצר, המחירים מתואמים, אין ארוחות חינם
לדעתי עם טיפת מקח אפשר היה להוציא אותה גם ב12500 אבל לא ניסיתי
זהו.
- firebird
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
גם לי זה קרה
המחיר עומד עד הדקה האחרונה על מחיר מסויים ואם מתמודד אמיתי נכנס ישר ההצעה הבאה מעלה ב200 שקל למרות שייש אפשרות להעלות ב50 או אפילו רק להעלות בשקל.
תמיד שייש מתמודד אמיתי (כזה שמעלה בשקל או ב50 שקל) ההצעה הבאה תהיה 200 שקלים.
לא נראה לי הגיוני שמישהו שמתמודד ורוצה לקנות במחיר זול מעלה בכפולות של מאתיים לקראת הסוף אבל ברגע שהמתמודד האמיתי מפסיק להציע מחירים אף אחד לא מעלה כולל המתמודד האחד לפני אחרון שהעלה במאתיים שקל.
בקיצור הם עובדים על אנשים בעיניים.
התקשרתי וביקשתי גם לקנות במחיר שבו נסגר המכרז וכמובן שלא אפשרו זאת אבל למרבה הפלא נתנו מחיר נמוך מכל מחיר שמצאתי בחנויות.
לדוגמא PHILIPS FP5331
הכי נמוך שהצלחתי להוריד בחנויות היה 6900 בגיזמו הציעו לי ב6750 ללא התמקחות.
לקחתי אותה במכרז בסוף ב6700 (זה היה לפני שגיליתי את השיטה שלהם)
תמיד שייש מתמודד אמיתי (כזה שמעלה בשקל או ב50 שקל) ההצעה הבאה תהיה 200 שקלים.
לא נראה לי הגיוני שמישהו שמתמודד ורוצה לקנות במחיר זול מעלה בכפולות של מאתיים לקראת הסוף אבל ברגע שהמתמודד האמיתי מפסיק להציע מחירים אף אחד לא מעלה כולל המתמודד האחד לפני אחרון שהעלה במאתיים שקל.
בקיצור הם עובדים על אנשים בעיניים.
התקשרתי וביקשתי גם לקנות במחיר שבו נסגר המכרז וכמובן שלא אפשרו זאת אבל למרבה הפלא נתנו מחיר נמוך מכל מחיר שמצאתי בחנויות.
לדוגמא PHILIPS FP5331
הכי נמוך שהצלחתי להוריד בחנויות היה 6900 בגיזמו הציעו לי ב6750 ללא התמקחות.
לקחתי אותה במכרז בסוף ב6700 (זה היה לפני שגיליתי את השיטה שלהם)