חיבור מחשב נייד hp pv6 לטלוויזיה (בעיה בצפייה)
-
AlexShevchenko
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
ישלי מחשב נייד hp pv6 אכשיו כאשר אני מחבר אותו טלוויזיה עם כבל hdmi קודם כל התמונה של המחשב לא נתפסת על כל המסך של הטלוויזיה נישאר חלק שחור קטן ושאני מנסה להריץ סרטי בלוריי הוא מריץ מסרט טוב רק מעדי פעם יש ברקע של הסרט כאלה תקיעות וזה במשך כל הסרט יש מידי פעם תקיעות כאלה ומריחות על המסך אני משתמש בvs player pro מה אני אמור לעשות בשביל לשפר את זה ,?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
ברוך הבא לפורום!
לא הצלחתי למצוא נתונים ברשת על הנייד הזה. כנראה שנתת שם דגם שגוי.
בגדול - בדוק במסך עצמו את כל מצבי הזום שלו. במסך נורמלי (לא מותג מדבקה) אמור להיות מצב של התאמה מדוייקת של המסך לתמונה.
אם אין כזה מצב זום, חפש בהגדרות המתקדמות של כרטיס המסך Scaling Options ו/או Overscan/Underscan כדי לכוון את גודל המסך.
לגבי הקטיעות, לא מכיר בכלל את הנגן הזה (עוד פעם שם לא נכון?...). תעבוד עם נגן מומלץ כמו MPC HC, שיש עבורו גם מדריך התקנה בשרשור המדריכים ב"דביקים" בראש הפורום ("המדריך המהיר לצפייה בתכני HD").
לא הצלחתי למצוא נתונים ברשת על הנייד הזה. כנראה שנתת שם דגם שגוי.
בגדול - בדוק במסך עצמו את כל מצבי הזום שלו. במסך נורמלי (לא מותג מדבקה) אמור להיות מצב של התאמה מדוייקת של המסך לתמונה.
אם אין כזה מצב זום, חפש בהגדרות המתקדמות של כרטיס המסך Scaling Options ו/או Overscan/Underscan כדי לכוון את גודל המסך.
לגבי הקטיעות, לא מכיר בכלל את הנגן הזה (עוד פעם שם לא נכון?...). תעבוד עם נגן מומלץ כמו MPC HC, שיש עבורו גם מדריך התקנה בשרשור המדריכים ב"דביקים" בראש הפורום ("המדריך המהיר לצפייה בתכני HD").
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
AlexShevchenko
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שם הנגן זה bs player pro ולגבי המחשב ככה קוראים hp pavilion dv6
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979