reloop rp2000 m או Audio Technica AT-LP120 בעבור שמע ביתי

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
assafgol
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 42
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #21 

אלה שני כפתורי Start/Stop בנוסף ל On/Off. המכלולים והזרוע של הרילופ זהים לאלה של הסטנטון (אחרי הכל כולם מיוצרים במפעל HANPIN בסין) והמשקל המסיבי של הסטנטון זה לוח מתכת עבה יותר זה הכל. בסך הכל במצב פונו וללא שימוש בהגברה הפנימית הסאונד מצויין. אני בחרתי ברילופ בגלל העמידות והעיצוב הכמעט זהה לטכניקס והמחיר בארץ הוגן בהחלט לדגם הזה.

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4166
נתן תודות: 619 פעמים
קיבל תודות: 1301 פעמים

שליחה #22 

האמת היא, מוזר ככל שיהיה, שזה באמת שני זוגות של start \ stop. האחד ממוקם כמו ב-SL והשני יושב איפה שאמור להיות המתאם 45. מתג ה-on/off נמצא במקומו הטבעי כמו ב-SL.

Reloop אומרים שזה מיועד ל-'הפעלה אנכית'. אולי הכוונה לסידור של הפטפונים ב-'ח' על קונסולת ה-DJ ואולי הכוונה היא שאחד ה'קופים' ישתלשל בחבל מהתקרה אל עבר הכפתור...

אגב, אם עיצוב קרוב לזה של טכניקס, כה חשוב, מדוע לא, באותו מחיר, פשוט לרכוש טכניקס???

assafgol
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 42
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #23 

חדש מהקופסא, מנוע חזק יותר, כבלי אודיו וחשמל ניתנים להחלפה, כרגע לא משתמש אבל מהירות 78, נורת טארגט שהיא לד מאוד בהיר וגם היא ניתנת לניתוק/החלפה. ברור שזה לא השיקול אבל יש משהו בלפתוח אריזה חדשה של פטיפון ב 2014.
אני באמת חושב שהוא ממש אבל ממש טוב. כמו הסטנטון 150 שלך מאמין ומקווה שהם ישרדו שנים.

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #24 

ה-ST-150 הוא שלי בעל כורחי. הוא נרכש ע"י אשתי לפני כשנתיים, ללא ידיעתי, בניגוד גמור לעצותיי בדיעבד ומחאותיי הנרגזות, לאחר שהיא השוותה אותו לכל מיני דגמים של AT, Music Hall, Rega וכל מיני פטפונים ברמה הזו. הרכישה נעשתה בניו-יורק, לאחר שאמרו לה ש-Stanton הוא יצרן אמריקאי הממוקם בפלורידה. כל הסיפור הזה נסגר בסביבות ה-$300 אולי קצת פחות \ קצת יותר. אני התכוונתי להעיף אותו מהבית, שהוא נקי כמדיניות ממוצרים סיניים עד רמת המצית. בתגובה היא 'הלאימה' לי ראש MC של Ortofon שעולה פי שלוש מהפטפון הכחול הזה, נעלה אותו במשרד שלה ואסרה על כל הגברים במשפחה כניסה לשם עם מברג. יש דברים שהם לא בשליטתי אבל גם לסבלנות שלי יש גבול. אם היא היתה קונה אותו במחיר שאתה ציינת - לא רק את הפטפון הייתי רוצה להעיף.

אגב, ה-SL-1210 האחרון שלי, נרכש בישראל בדיוק בתחילת נובמבר 2010 מ-DJ בת"א שייבא שניים חדשים. תאריך הייצור ספטמבר 2010. אחד האחרונים. המחיר שסגרנו היה חצי מהמחיר ששילמת עבור ה-Reloop. ההודעה של Panasonic על חיסול Technics יצאה בראשון לנובמבר. הבחור הקפיץ לי את המחיר פי שתיים בלי להניד עפעף. שילמתי מה שהוא רצה פחות $100. לא מצטער. ידעתי שזה רק עניין של זמן עד שהערך שלהם ימשיך לטפס. לך תמצא אחד כזה היום במצב NOS במחיר כזה...

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 158
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #25 

assafgol כתב:אלה שני כפתורי Start/Stop בנוסף ל On/Off.
...
אכן, ראיתי בדיעבד שיש שם עוד כפתור פשוט בפינה הנגדית. נו, שוין.
אגב, טומי, אם הבית שלך נקי ממוצרים סיניים יש לשער שהוא נראה משהו כזה (אני לא מתחייב לגבי הים):
.Anything can be done, but it's only done if it's done

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #26 

:D הקירות דומים...

ערד, תבדוק את זה. נתנזון הפנה כרגע למשהו שיכול להיות נחמד מאוד עבורך.

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”