טושיבה 50L4333DG - חיבור הטלויזיה לרשת נכשל.

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
MiOB פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 326
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #1 

שלום כולם :)

אני נמצא במצב מוזר מאוד.

טלויזית טושיבה חדשה, דגם 50L4333DG, עבדה בסדר גמור כולל החיבור לרשת עד לפני מספר ימים.
הייתי צריך לתקן משהו חשמלי בבית ולכן ניתקתי אותה מהחשמל. לאחר התיקון, החזרתי אותה לחשמל.
הכל עובד בסדר גמור, מלבד העבודה שאינה מצליחה ליצור חיבור לרשת.

בהגדרות הרשת בטלויזיה, אני רואה שהיא מקבלת IP וכל ההגדרות בסדר גמור, אך בבדיקת החיבור לרשת היא נכשלת.
ניסיתי גם בצורה אלחוטית, אותה תוצאה.

אך מה !! כאשר אני מגדיר את הנייד שלי (גולן טלקום) כ-AP ומחבר את הטלויזיה אליו, היא מצליחה ליצור חיבור לרשת.
לכן חשדתי בנתב / בחיבור הביתי שלי וחיברתי את הטלויזיה ישירות למודם הכבלים. עדיין היא לא מצליחה ליצור חיבור לרשת.
חשבתי שאולי הספק (הוטנט) חוסמת את השרתים של טושיבה, אז הגדרתי שרתי DNS חופשיים (גוגל ואחרים.) אך עדיין לא מצליחה להתחבר.

בקיצור:
דרך החיבור הביתי - הטלויזיה לא מצליחה ליצור חיבור לרשת (חוטית ואלחוטית), על אף העבודה שהיא מקבלת IP וכל הגדרות הרשת בסדר גמור.
דרך חיבור אחר אלחוטי (גולן טלקום דרך הנייד או AP של שכנים) - מצליחה להתחבר לרשת..

מוזר לי מאוד. מישהו יכול לחשוב על עוד רעיון...?
ביצעתי שחזור הגדרות, ניסיתי לכבות ולהדליק בלי כבל, לכבות ולהדליק עם כבל, לכבות ולחכות 2 דקות, 4 דקות, וכו'.
אבל העובדה הכי מוזרה, שגורמת לי להרגיש שכל זה מיותר, היא שהטלויזיה מתחברת דרך חיבורים אחרים מלבד החיבור הביתי שלי.
מעניין אותי לנסות להתחבר לספק אחר דרך הנתב ולראות אם מצליחה להתחבר או לא.

תודה מראש..

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”