היי אני חדש כאן בפורום מקווה ששמתי את זה במקום הנכון. הקדמה:
חיפשתי לעבור לנגן חדש, כבר שנתיים-שלוש שאני עם KMPlayer והייתי מרוצה חוץ מהתגובה שלו ב-Seeking
ועכשיו גם בעיצוב נהיה מעיק אז החלטתי לראות מה יש עוד בשוק.
מצאתי את ה-GOMplayer שאם לא היו לו כ"כ הרבה לאגים בהקלקות עם העכבר (לצורך Pause) הייתי נשאר איתו.
נתקלתי בשם PotPlayer ושיש לו אינסוף הגדרות ואני אחד שאוהב המון הגדרות וגם ראיתי איזה פוסט אחד או שניים עליו,
אין מה להגיד אחרי ההגדרות הוא מתאים בול...
אממה, כמו שהכותרת אומרת יש לי בעיה עם התרגום שלא נתקלתי שהתלוננו עליה והיא שהתרגום ברוורס
המילים כתובות נכון אבל אם המשפט אמור להיות "אל תיכנס לשם" במקום זה יוצא "לשם תיכנס אל" (צירפתי תמונה להמחשה)
חשבתי שאולי נגעתי במשהו בטעות בהגדרות והתקנתי מחדש והפעלתי עם הגדרות בסיס והבעיה חזרה על עצמה,
אני משתמש בגרסא האחרונה PotPlayer 1.5.45955 64bit (בדקתי גם את ה-32bit אותו דבר)
אשמח לשמוע רעיונות,
אביב
toxin כתב:אם אתה מריץ את הסרט על המחשב למה לא להשתמש בVLC?
...
האמת שמזמן לא התקנתי VLC אבל אני זוכר שהממשק לא היה לטעמי,
אני אתן לזה צ'אנס נוסף אבל אשמח לשמוע אם למישהו יש פיתרון לתופעה ולא להחליף תוכנה...
היא פשוט מגיבה מצויין ועונה על כל הדרישות חוץ מהתופעה של התרגום שלא ברורה לי.
תודה בינתיים.
ברוך הבא לפורום!
אני לא מכיר את התוכנה, אז אנחש:
האם הגדרת שה-Charset של ה-Subtitles הוא Hebrew-Windows?
האם מדובר בתרגום מובנה בקובץ MKV או קובץ חיצוני SRT?
האם מדובר בקבצי SRT המקוריים מאתרי הכתוביות ללא המרה נוספת שנעשתה?
האם הגדרת שה-Charset של ה-Subtitles הוא Hebrew-Windows? אכן הגדרתי
האם מדובר בתרגום מובנה בקובץ MKV או קובץ חיצוני SRT? קובץ SRT חיצוני
האם מדובר בקבצי SRT המקוריים מאתרי הכתוביות ללא המרה נוספת שנעשתה? SRT ללא המרה - תוכנות אחרות עובד כמו שצריך
אני שוקל להתקין (DirectVobSub (VSFilter, אומנם זה עוד משאב במחשב אבל אולי זה יפתור את הבעיה... אני אעדכן בכל מקרה
ועדיין אשמח לשמוע על רעיונות אחרים.
טוב הבעיה הגיעה לפתרונה!
מסתבר... שזה רק בגרסא 1.5.45955 (הגרסא היציבה האחרונה לפי: http://www.dvbsupport.net/info/potplayer.html)
התקנתי את הגרסא היציבה הקודמת 1.5.44465 והכל עובד נהדר
שלום לכולם.
קודם כל אני מקווה שאני בפורום הנכון.
עידכנתי את נגן ה potplayer לי לגירסה חדשה יותר (1.5.45995) ופתאום הכתוביות בעברית מופיעות משמאל לימין.
עד עכשיו הכל עבד בסדר, אך אחרי השדרוג התהפכו הכתוביות.
מישהו יודע למה, ואיך מסדרים?
תמונה להמחשה:
לא. גם לי היתה אותה בעיה.
התקנתי את הגירסה החדשה, וגם היתה בעיה דומה.
אחר כך ניסיתי להתקין את הגרסה בטא 1.6 משהו, והוא הפנה אותי לגירסה חדשה יותר, ועליההתקין את הבטא והכל עובד נפלא.