מכונת קפה ...

פורום מכונות קפה אוטומטיות, מכונות קפה פודים ומכונות קפה לקפסולות נספרסו ותואמות
שלח תגובה
orli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם

אחרי שנים רבות של שימוש במקינטות מכל הגדלים - עייפתי ואני רוצה מכונת קפה :D

עשיתי סקירה קצרה ברשת ומבין המכונות הזולות יותר (עד 1000 ₪ אבל רצוי פחות כי זו הולכת להיות מתנה) ראיתי שיש את הפופולריות של נספרסו שעובדות על קפסולות אבל שאפשר למצוא גם זולות שעובדות על קפה טחון כמו זו :
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762426

אני מחפשת מכונה לא יקרה, לא קריטי לי שתהיה עם מקציף אם זה ממש מייקר - מסתדרת יופי עם המקציף הידני שלי

העניין הוא ש 2.20 - 2.40 לקפסולה זה מחיר מוגזם בהנחה ששותים בבית הזה כ 5 כוסות ביום ולכן במידה ואלך על האופציה של הקפסולות אנסה את הרב פעמיות או את החלופיות של ספורה (שבשנה פלוס האחרונות אני קונה מהם את הקפה אחרי שנים של קנייה באילנ'ס).

בקיצור - יש לכם המלצה על מכונה זולה, אמינה שעובדת יפה על קפסולות חלופיות/רב פעמיות או אפילו עדיף על קפה טחון ?

תודה מראש, חג שמח ושב"ש (f) [/url]

hosq
סמל אישי של משתמש
כתב קפה
כתב קפה
תגובות: 5016
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 288 פעמים

שליחה #2 

אין שום הגיון בקפסולות רב פעמיות הניג'וס יהיה יותר גרוע מהמקינטה. רצוי להחליט מראש אם רוצים קפה טוב ומוכנים לעבוד בשביל זה - פחות עבודה ממקינטה בכל מקרה, או שרוכשים מכשיר קפסולות שהוא לרוב זול יותר וקל יותר לשימוש עם קפה יקר ולא מאוד טוב.
what's next?

orli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

אין לי כל בעיה לעבוד קצת בשביל להכין קפה טוב, בכל זה יש לי שנים של ניסיון עם מקינטות

עד היום הייתי בטוחה שמכונת קפה שאפשר לשים בה קפה טחון ולא קפסולה זו מכונה שעולה כמה אלפי שקלים והקישור למכונה ששמתי בהודעה הראשית "גילה" לי שיש אפשרות גם למכונות יותר זולות שעובדות באופן זה.

ומהצד השני אני מקבלת המון תגובות מעורבות מאנשים שיש להם מכונת קפה של קפסולות - החל מקפה מעולה בלי מאמץ וכלה בקפה דלוח, מה שגורם לי לפקפק ברצון לעבור ממקינטה לקפסולות ...

RAKANI
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 60

שליחה #4 

ממליץ לך לנסות את נספרסו , יש להם בסניפים אפשרות לטעום את הקפה
יש להם מבחר גדול, לי יש מכונה פשוטה שלהם כבר כמה שני ואני מרוצה מאוד .

orli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

אני מתכננת ללכת לאחד הסניפים שלהם, אבל מבחינתי הקפסולות שלהם לא רלוונטיות לי בגלל המחיר, זה גם מה שכתבתי בהודעה הראשית שלי

hosq
סמל אישי של משתמש
כתב קפה
כתב קפה

שליחה #6 

מכונה כמו גאגיה תעשה עבודה טובה כמובן עם מטחנה תואמת. אם רוצים לחסוך אז מטחנה יד 2 אלו מכשירים סופר אמינים.
what's next?

RAKANI
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 60

שליחה #7 

יש גם את הקפסולות של לווואצה מה שמוכרים בתחנות יילוו הם זולות יותר

orli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

אני אחזור שוב על "הדרישות" שלי ...

מכונה עד 1000 ₪, הגאגיה לדעתי עולה 2000+

מקציף חלב אינו הכרחי

מכונה עם אפשרות לקפה טחון או כזו שיש אפשרות לקפסולות חלופיות

מכונה שתוציא קפה סביר + לאנשים שרגילים לקפה של מקינטה

הרבה דרישות ומעט תקציב, אבל אני בטוחה שאפשר למצוא כזו :) .

ואני שמה שוב את הקישור למכונה שראיתי ... http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762426 , מכירים/שמעתם/ניסיתם ???

moti_r
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe
תגובות: 9712
נתן תודות: 216 פעמים
קיבל תודות: 679 פעמים

שליחה #9 

אי אפשר (שימי לב, לא כתבתי "לא מומלץ" אלא ממש "אי אפשר") לקנות מכונה ידנית בלי מטחנה.
ב-1000 ש"ח לא תוכלי למצוא זוג כזה.

המכונה שצרפת בקישור היא מכונה ממותג מדבקה. לא ממליץ בכלל.

בתקציב עליו את מדברת אפשר לקנות רק נספרסו וזו גם ההמלצה שלי.

אבל, אם את מכניסה כאן שיקולי עלות הקפה בצריכה שוטפת, ובמיוחד כשמדובר בכמות גבוהה של כוסות, אז:
כוס קפה ממכונה ידנית = 70 אג'
כוס קפה מנספרסו = 220 אג'
חסכון לכוס = 1.5 ש"ח
חסכון ל-5 כוסות ביום = 7.5 ש"ח
חסכון בשנה = 2700 ש"ח

כלומר, תוך כחצי שנה תחזירי את ההפרש בין הגאג'יה+מטחנה לבין נספרסו, ומשם את רק מרוויחה.

אבל אני לא כאן בגלל המחיר.
אני כאן בגלל שתקבלי כוס קפה בליגה אחרת לגמרי מהקפה של נספרסו.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -

orli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

מטחנה דווקא יש לי, סוסה כזו של פעם שתעשה יופי את העבודה לדעתי :wink: , אבל במידה ולא - אפשרי לפחות בהתחלה לכתת רגליים לחנות ולבקש לטחון כל פעם 250 גר׳ שזה בערך הצריכה השבועית שלנו נכון להיום.

ואכן הבעיה הכי גדולה שלי זו איכות הקפה במכונות של נספרסו כי הדעות מאוד חלוקות וברור לי שאחרי שמתרגלים לקפה של מקינטה יהיה קשה להתרגל אחרת...

ועדיין - המכונה הכי זולה וטובה שאפשר למצוא זו הגאג׳יה ??

orli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

מכירים את המכונה הזו?
http://www.coffeeman.co.il/pl_product~900652~20~8.htm

kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4626
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 370 פעמים

שליחה #12 

לא תצליחי עם שיטת ה 250 גרם טחון לי בבקשה. תקבלי קפה רע. יזרקו קילוגרמים שלמים. אם ידנית אז מטחנה חובה כמו שציינו קודמי.

orli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #13 

נצא מנקודת הנחה שיש לי מטחנה ושברוב המכונות שראיתי יש אפשרות לקפה טחון או לפודים באותה מכונה ופודים זו גם אופציה שפויה מבחינת מחיר

hosq
סמל אישי של משתמש
כתב קפה
כתב קפה

שליחה #14 

פודים יתנו לך תוצאה פחות טובה מקפסולות כדאי לנסות לפני. המלצנו על גאגיה כי היא המכונה עם המפרט הכי קרוב למקצועי במחיר נמוך. את דגם הקולור והפיור ראיתי שמוכרים כיום בכ 1300. אפשר אולי במחיר נמוך יותר. לעתים קרובות נמכרות כאלה מיד שניה הקופסה בפחות מאלף. גם דגם האבולושן זול וטוב. שאר המכונות בסביבות האלף כמו זו שפרסמת מגיעות עם מגביר לחץ מלאכותי מה שפוגע באספרסו אבל מאפשר סלחנות מסוימת בעבודה ללא מטחנה.
אם את שואלת לדעתי הכנה, מי שצורך קילו בחודש שזה לכל הפחות 1500 שח ולפחות אלף כוסות בשנה צריך למתוח התקציב למשהו שיספק אותו לשנים רבות של נוחות והנאה.
what's next?

שלח תגובה

חזור אל “מכונות אוטומטיות, פודים וקפסולות”