המלצות על חנויוות באיזור המרכז לרכישת מסך
-
OBIONE1
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 551
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
אני וחבר מעוניינים ברכישת מסך כל אחד לפי דרישותיו.
האם יש חנות באיזור המרכז (הרצליה עד ראשון לציון) בה המסכים מכויילים ואפשר להתרשם מאיכות המסך.
הייתי לדוגמא בחנות של חשמל נטו בראשון לציון וכששאלתי האם המסכים מכוילים נאמר לי שכמו שהם יוצאים מהקופסה ככה הם נשארים.יש שם את ה st60 שנראית ממש רע - למרות שיש על המסך שבחים מפה ועד הירח.
האמת לא ציפיתי שכך הדבר בחנות אשר ממצבת את עצמה בממכר דברי אלקטרוניקה ברמות הגבוהות יותר!!
מכיוון ואיכות התמונה היא הגורם החשוב לי ביותר בקניית מסך הייתי רוצה לקנות מסך כשאני יודע כיצד הוא נראה מלא הדרו ולא לקנות חתול בשק ובבית לנסות ולכייל ובזוף לגלות שאין הוא עומד בציפיות שלי.
האם יש חנות באיזור המרכז (הרצליה עד ראשון לציון) בה המסכים מכויילים ואפשר להתרשם מאיכות המסך.
הייתי לדוגמא בחנות של חשמל נטו בראשון לציון וכששאלתי האם המסכים מכוילים נאמר לי שכמו שהם יוצאים מהקופסה ככה הם נשארים.יש שם את ה st60 שנראית ממש רע - למרות שיש על המסך שבחים מפה ועד הירח.
האמת לא ציפיתי שכך הדבר בחנות אשר ממצבת את עצמה בממכר דברי אלקטרוניקה ברמות הגבוהות יותר!!
מכיוון ואיכות התמונה היא הגורם החשוב לי ביותר בקניית מסך הייתי רוצה לקנות מסך כשאני יודע כיצד הוא נראה מלא הדרו ולא לקנות חתול בשק ובבית לנסות ולכייל ובזוף לגלות שאין הוא עומד בציפיות שלי.
-
OBIONE1
- חבר פעיל במיוחד

זו החנות שקניתי בה את הרמקולים הראשונים שלי לפני כ 23 שנה כך שיש לי פינה חמה בלבamitbak כתב:בחנות הזו הכל מתקתק כמו שצריך
גש בלב שקט ולא תתאכזב....
אולם לא היה לי ניסיון איתם בתחום הוידאו.
לארמגדון אני יודע יש מגוון רחב של מסכים בתצוגה אבל לא יודע מה רמת הכיול שם,טוב נו נתקשר ונברר.
למישהו יש התנסות גם עם חנות קרוסאובר?
אני הייתי ב"ארמגדון" שלשום בשביל לראות מסך אחד ספציפי(ורק הוא היחידי שהיה דלוק).
זה נראה שהכיול היה לא רע דווקא(הוצג ערוץ מ-יס HD).
"חנות אשר ממצבת את עצמה בממכר דברי אלקטרוניקה ברמות הגבוהות יותר" זו עדיין לא חנות מתמחה - זו דעתי.
כמעט בכל חנות חשמל/אלקטרוניקה שביקרתי בה, המסכים כולם נראו די רע ולא מכוילים(כן, כולל "סלון חללית").
"חנות אשר ממצבת את עצמה בממכר דברי אלקטרוניקה ברמות הגבוהות יותר" זו עדיין לא חנות מתמחה - זו דעתי.
כמעט בכל חנות חשמל/אלקטרוניקה שביקרתי בה, המסכים כולם נראו די רע ולא מכוילים(כן, כולל "סלון חללית").
-
OBIONE1
- חבר פעיל במיוחד

באיזה מסך התעניינת?nadavkrv כתב:אני הייתי ב"ארמגדון" שלשום בשביל לראות מסך אחד ספציפי(ורק הוא היחידי שהיה דלוק).
כמעט בכל חנות חשמל/אלקטרוניקה שביקרתי בה, המסכים כולם נראו די רע ולא מכוילים(כן, כולל "סלון חללית")....
אתה צודק שזו לא חנות מתמחה אבל להציג טלויזיה בעלות של כ 17k לא מכוונת זה עוול. כבר עדיף לכבות אותה .