חג שמייח אני קולה בעזרת מכשיר פוקפורן ומסקרן אותי אם במידה ואשתמש במכשיר לתפקידו המקורי פעם או כמה פעמיים זה יתן לקליות של טעם לוואי? מישהו ניסה? יתכן שצריך פשוט להעביר מטלית עם מיים להעלמת הטעם? מפחד לנסות אנלא חושב שאני יאהב חתונה קתולית של קפה עם נגיעות של פוקפורן.....אולי פוקפורן חמאה בקפוצינו בעצם גם לא אז לבדוק ? זה בדוק?
תודה רבה סוף סוף אוכל להכין לקטנות שלי פופקורן הם מתחילות להבין שזה לא מכשיר שנועד לקלות קפה.... דרך אגב אני משיג עוד מכשיר פוקפורן ואני רוצה לעשות ניסוי בקליה בעזרת שני המכשירים ועם מד טמפרטורה כך שאולי אוכל להגיע לקלייה מתקדמת בעזרת שני מכשירים בטמפרטורות שונות לקלייה של זן אחד ,,,, גאוני לא?? (הבנתי שיש צורך בשינוי טמפרטורה בין דרגות city ) תנו דעה ואנסה לדווח על העניין הזה
לבנתיים הרעיון הראשון הוא לקלות במכשיר אחד עד הפיצוץ הראשון ומיד אחר כך להעביר למכשיר השני במקביל להפעלתו כך יהיה השעייה ביין הפיצוץ הראשון לשני (מה שנפוץ בקליית קפה במכשירי פוקפורן)
לאחר קלייה ראשונה בעזרת שני המכשירים ובהם העברה ממכשיר אחד לאחר פיצוץ ראשון למכשיר השני עד לפיצוץ שני מסקנות:ישנם התערכות קלייה של ממוצע שתיים שלוש דקות הכוונה שלעומת קלייה ממוצעת של אזור 4 דקות במכשיר בודד מדובר כרגע בקלייה של אזור ה 7 דקות הבדל משמעותי עדיין לא טעמתי את התוצאה