שלום לכולם,
המערכת מורכבת מהרמקולים הבאים -
קדמיים - B&W 603 S3
אחוריים - B&W 601 S3
מרכזי - LCR600 S3
מה מחיר הוגן לדרוש על מערכת כזאת? (עלותה לפני שנים רבות באזור ה 10,000 שקל)
בנוסף רציתי לגבי ההזמנות דרך אמאזון. הבנתי שיש אפשרות להזמין דרך אמאזון איטליה למשל, לארץ.
מעניין אותי אם יש תוספות מעבר להערכה של המיסים שהם עושים באתר בעת ההזמנה. לפי מיטב ידיעתי, כל דבר שיש בו מין ההגברה ועובר במכס ישראל מקבל לא אחת, אלא כמה מכות. אם זה מס קניה, מכס ומע"מ.
אני מדבר מנסיון של חברים שעובדים באולפנים ומזמינים מידי פעם דברים מחו"ל. האם הדבר שונה אם מדובר באמאזון?
תודה
שאלה לגבי מחיר הוגן למערכת משומשת של B&W והזמנות דרל אמאזון
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
הקדמיים שווים כ 1500 אם הם במצב טוב.
האחוריים 1000 בלחץ והסנטר נגיד 800 ?
האחוריים 1000 בלחץ והסנטר נגיד 800 ?
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- ngold7
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 843
- נתן תודות: 201 פעמים
- קיבל תודות: 133 פעמים
לגבי B&W. הרמקולים האלו ישנים, וחשוב לבדוק אותם מאוד מאוד טוב!
אני לא נמצא בארץ כדי לתת תשובה למחיר, אבל מבחינת איכות הסדרה היא לא נחשבת טובה מידי.
אני עם ה685 שלהם ששימשו אותי כקדמיים תקופה יפה ומאוד אהבתי אותם. אבל ממה שאני יודע הביקורות היו לא משהוא..
בכללי רמקול בן 10+ צריך להיות במצב "MINT" כדי שאכן תרצה אותו(לדעתי,ויש לי אחד בן 13 שקניתי יד שנייה).
אם אתה מזמין מאמזון, הוא מחשב לך את המחיר כולל הכל, יש המון שירשורים והמון אנשים שקנו כך.
אני לא נמצא בארץ כדי לתת תשובה למחיר, אבל מבחינת איכות הסדרה היא לא נחשבת טובה מידי.
אני עם ה685 שלהם ששימשו אותי כקדמיים תקופה יפה ומאוד אהבתי אותם. אבל ממה שאני יודע הביקורות היו לא משהוא..
בכללי רמקול בן 10+ צריך להיות במצב "MINT" כדי שאכן תרצה אותו(לדעתי,ויש לי אחד בן 13 שקניתי יד שנייה).
אם אתה מזמין מאמזון, הוא מחשב לך את המחיר כולל הכל, יש המון שירשורים והמון אנשים שקנו כך.
.He who knows the past controls the future
.He who controls the future conquers the past
.He who controls the future conquers the past
תודה רבה על התשובות המהירות. בנוגע למשלוח מאמזון, זה משהו חדש שאמזון מאפשרת משלוחי אלקטרוניקה לארץ? הם לוקחים בחשבון את המס קנייה בחישוב באתר?
בנוגע למערכת, אני מעוניין לקנות שתי מערכות סראונד לבית, סה"כ בין 10 ל-12 אלף שניהן כאשר הן מתחלקות 5 לאחת ועוד 5-7 לשניה.
בנוגע לרסיבר, ראיתי המלצות על ימאהה 675, אונקיו 626 ופיוניר 923 אם אני לא טועה. יש לכם המלצות לרסיבר באזור ה-2000-3000 והמלצות לרמקולים בסכום דומה?
בנוגע למערכת, אני מעוניין לקנות שתי מערכות סראונד לבית, סה"כ בין 10 ל-12 אלף שניהן כאשר הן מתחלקות 5 לאחת ועוד 5-7 לשניה.
בנוגע לרסיבר, ראיתי המלצות על ימאהה 675, אונקיו 626 ופיוניר 923 אם אני לא טועה. יש לכם המלצות לרסיבר באזור ה-2000-3000 והמלצות לרמקולים בסכום דומה?