הזמנת רסיבר מחו"ל והמלצה לרמקולים
שלום לכולם, אני חדש בפורום אבל הסתובבתי וקראתי פה כמה וכמה דיונים לפני שאני מפרסם את השאלות.
אני רוצה לקנות רסיבר+רמקולים לבית, כרגע אין לי שום מערכת. ניסגרתי על רסיבר של ONKYO TX-NR626 ועשיתי
טעות ,הזמנתי אחד מארה"ב. הטעות הייתה כמובן בגלל נושא המתחים שקראתי עליו רבות כאן בפורום.
העניין הוא שכשניסיתי להזמין מאמזון גרמניה קיבלתי הודעה שלא עושים משלוחים לארץ.
המצב כרגע הוא שאני מנסה להחזיר לאמזון ארה"ב את הרסיבר ולקנות SONY STR-DN840 מגרמניה. בנושא הזה
אשמח לעזרה מאחר וראיתי שלא מעט הזמינו רסיברים מאמזון גרמניה וספצפית את את המגבר המדובר.
בתמונה של המגבר אני רואה שהמתח שהוא צריך זה 120V שזה כמובן לא מתאים לארץ, השאלה היא האם זה סתם תמונה
או זה באמת המתח? ניסיתי לשאול שאלה שם אבל אני לא כל כך מבין איפה שואלים באמזון שאלות (בסוף העמוד?)
מישהו עשה את הבירור הזה?
זה הלינק לרסיבר:
http://www.amazon.de/Sony-STR-DN840-Rec ... +str-dn840
בנוסף אשמח להמלצה לסט רמקולים רצפתיים באיזור ה 3000 ש"ח כאשר היעוד הוא מוזיקה מקום ראשון ואחרי זה
סרטים.
מקווה ששאלתי במקום הנכון ולא חפרתי יותר מדי.
תודה מראש לעוזרים.
אני רוצה לקנות רסיבר+רמקולים לבית, כרגע אין לי שום מערכת. ניסגרתי על רסיבר של ONKYO TX-NR626 ועשיתי
טעות ,הזמנתי אחד מארה"ב. הטעות הייתה כמובן בגלל נושא המתחים שקראתי עליו רבות כאן בפורום.
העניין הוא שכשניסיתי להזמין מאמזון גרמניה קיבלתי הודעה שלא עושים משלוחים לארץ.
המצב כרגע הוא שאני מנסה להחזיר לאמזון ארה"ב את הרסיבר ולקנות SONY STR-DN840 מגרמניה. בנושא הזה
אשמח לעזרה מאחר וראיתי שלא מעט הזמינו רסיברים מאמזון גרמניה וספצפית את את המגבר המדובר.
בתמונה של המגבר אני רואה שהמתח שהוא צריך זה 120V שזה כמובן לא מתאים לארץ, השאלה היא האם זה סתם תמונה
או זה באמת המתח? ניסיתי לשאול שאלה שם אבל אני לא כל כך מבין איפה שואלים באמזון שאלות (בסוף העמוד?)
מישהו עשה את הבירור הזה?
זה הלינק לרסיבר:
http://www.amazon.de/Sony-STR-DN840-Rec ... +str-dn840
בנוסף אשמח להמלצה לסט רמקולים רצפתיים באיזור ה 3000 ש"ח כאשר היעוד הוא מוזיקה מקום ראשון ואחרי זה
סרטים.
מקווה ששאלתי במקום הנכון ולא חפרתי יותר מדי.
תודה מראש לעוזרים.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אל תתבאס על הרסיבר האמריקאי שלך... קנה שנאי ממיר מתח ועזוב אותך מהחזרים ועוד הסתבכויות. 
לגבי הרמקולים, בכל מקרה הכי טוב שתלך לחנות מתמחה עם כמה קטעי מוזיקה שאתה אוהב ומכיר היטב ותבחן כמה שיותר רמקולים בתקציב הנתון, רצוי "על עיוור" (כלומר מבלי לדעת איזה רמקול אתה שומע בכל רגע נתון), ועדיף בשילוב עם 626 כמו שלך...
לגבי הרמקולים, בכל מקרה הכי טוב שתלך לחנות מתמחה עם כמה קטעי מוזיקה שאתה אוהב ומכיר היטב ותבחן כמה שיותר רמקולים בתקציב הנתון, רצוי "על עיוור" (כלומר מבלי לדעת איזה רמקול אתה שומע בכל רגע נתון), ועדיף בשילוב עם 626 כמו שלך...
מבחינת עלויות, מהתכתבות עם אמזון ארה"ב לא יהיו עלויות על המשלוח חזרה. נציג שלהם אמר לי שאני פשוט יכול לסרב לקבל את המשלוח ואין עם זה
בעיה זה פשוט חוזר אליהם.
העניין עם השנאי שמבחינת מחיר זה עוד משהו באיזור ה 500 שקל וזה מכשיר לא קטן בכלל ככה שזה יוצא לא המחיר שתכננתי ומבחינת מקום בבית
זה גם קצת מבלגן אותי. בגלל אלו אני מעדיף לעשות נסיון להחזיר את הרסיבר.
לגבי רמקולים, תודה על ההצעה, אני באמת ילך לחנות ויעשה את ה"מבחן" הזה. הייתי שמח בכל זאת לשמוע טיפה המלצות... שיהיה לי עוד קצת מידע לשקלל
לפני הקנייה עצמה.
בעיה זה פשוט חוזר אליהם.
העניין עם השנאי שמבחינת מחיר זה עוד משהו באיזור ה 500 שקל וזה מכשיר לא קטן בכלל ככה שזה יוצא לא המחיר שתכננתי ומבחינת מקום בבית
זה גם קצת מבלגן אותי. בגלל אלו אני מעדיף לעשות נסיון להחזיר את הרסיבר.
לגבי רמקולים, תודה על ההצעה, אני באמת ילך לחנות ויעשה את ה"מבחן" הזה. הייתי שמח בכל זאת לשמוע טיפה המלצות... שיהיה לי עוד קצת מידע לשקלל
לפני הקנייה עצמה.
בגדול הייתה לי התלבטות בין הסוני לאונקיו. החלטתי ללכת על האונקיו בעיקר כי הוא יותר מוכר, הסוני ע"פ ביקורות סה"כ לא נופל ממנו.
אולי אשנה את דעתי, תוכל להגיד לי כמה עלה לך השנאי ומאיפה קנית? האם מדובר במכשיר גדול כמו שקראתי או משהו סביר? איזה הספק קנית?
ממה שקראתי כאן בפורום נדרש הספק של פי 2 מהספק הרסיבר. ע"פ מה שקראתי בחוברת היצרן של האונקיו, הרסיבר דורש 600W מה שאומר
שהשנאי אמור להיות 1200W (לפחות).
תודה על המידע.
אולי אשנה את דעתי, תוכל להגיד לי כמה עלה לך השנאי ומאיפה קנית? האם מדובר במכשיר גדול כמו שקראתי או משהו סביר? איזה הספק קנית?
ממה שקראתי כאן בפורום נדרש הספק של פי 2 מהספק הרסיבר. ע"פ מה שקראתי בחוברת היצרן של האונקיו, הרסיבר דורש 600W מה שאומר
שהשנאי אמור להיות 1200W (לפחות).
תודה על המידע.
הנה לינק לשנאי של 750W :
http://www.amperel.co.il/products/79455
אתה צריך לראות כמה המכשיר שלך מוציא ולהוסיף כ-30 אחוז יותר .
הגודל שלו הוא כ-12 ס"מ - קוביה .
אצלי עובד כשנתיים בערך ואין שום בעיות .
http://www.amperel.co.il/products/79455
אתה צריך לראות כמה המכשיר שלך מוציא ולהוסיף כ-30 אחוז יותר .
הגודל שלו הוא כ-12 ס"מ - קוביה .
אצלי עובד כשנתיים בערך ואין שום בעיות .
מה הכוונה מוציא? כמות הערוצים כפול ההספק של כל ערוץ? כלומר 7*115 במקרה של ONKYO, זה אומר שאני צריך יותר מאלף כמו שאמרתי,
וזה אומר שנאי עוד יותר יקר מהלינק ששמת. זה אומר שפחות או יותר הגעתי כמעט למחיר של הרסיבר בארץ. פשוט לא משתלם.
וזה אומר שנאי עוד יותר יקר מהלינק ששמת. זה אומר שפחות או יותר הגעתי כמעט למחיר של הרסיבר בארץ. פשוט לא משתלם.
- MrHicUp
- חבר ותיק

- תגובות: 1571
- נתן תודות: 112 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
באמזון איטליה נמכר ונשלח דרך חנות אמזון לארץ, עד הדלת ב474 יורו
יוצא סביב 2300-2400 ש"ח
לא בטוח שמשתלם כי בארץ נמכר בזאפ הכי זול ב4590 ש"ח והמחיר שם רחוק מלהיות סופי כך שלאחר מיקוח אתה משיג אותו בהפרש של 1000-1500 ש"ח שזה לדעתי כבר לא שווה את אבדן האחריות(לא שלא תהיה אחריות בחו"ל אבל היא תעלה כסף בגלל המשלוח)
בהצלחה
יוצא סביב 2300-2400 ש"ח
לא בטוח שמשתלם כי בארץ נמכר בזאפ הכי זול ב4590 ש"ח והמחיר שם רחוק מלהיות סופי כך שלאחר מיקוח אתה משיג אותו בהפרש של 1000-1500 ש"ח שזה לדעתי כבר לא שווה את אבדן האחריות(לא שלא תהיה אחריות בחו"ל אבל היא תעלה כסף בגלל המשלוח)
בהצלחה
זאת בדיוק השאלה שלי, כי ע"פ התמונה באמזון גרמניה, הרסיבר צורך 120. ניסיתי לשאול שם, נכון לעכשיו לא צלח ולא קיבלתי תשובה.
מעבר לזה בדקתי באמזון אנגליה, עברתי על כמה רסיברים ואף אחד מהם לא נמכר ע"י אמזון אלא ע"י מוכרים אחרים ושוב פעם, ע"פ המלצות
שקראתי כאן בפורום, עדיף לדבוק רק במכירות של אמזון.
איטליה וצרפת יקרים משמעותית מכולם...
מעבר לזה בדקתי באמזון אנגליה, עברתי על כמה רסיברים ואף אחד מהם לא נמכר ע"י אמזון אלא ע"י מוכרים אחרים ושוב פעם, ע"פ המלצות
שקראתי כאן בפורום, עדיף לדבוק רק במכירות של אמזון.
איטליה וצרפת יקרים משמעותית מכולם...
מספר התיחסויות.
ראשית אם עיקר היעוד של הרמקולים זה מוסיקה זה אומר שגם עיקר היעוד של הרסיבר זה מוסיקהוזה חבל מאד. עדיף היה לקנות מכשיר שידע לעשות מוסיקה כראוי ולא רסיבר מדרג נמוך. אינטגריטד מיד שניה לדוגמא
שנית אמזון אירופה עושים משלוחים לחלק מהדברים לדוגמא רסיבר ימהה 675 ב 3100 שח עד הבית. חשמל מתאים לארץ ולא נדרש שנאי בעלות של עוד כ 500 שח.
שלישית זאפ כבר מזמן לא רלוונטי לכלום קח לדוגמא את הדנון x2000 או הימהה שהזכרתי, מחירי זאפ למעלה מ 5000 שח. אמזון איטליה 3100. חנויות בארץ 3500. עדיף בארץ.
ראשית אם עיקר היעוד של הרמקולים זה מוסיקה זה אומר שגם עיקר היעוד של הרסיבר זה מוסיקהוזה חבל מאד. עדיף היה לקנות מכשיר שידע לעשות מוסיקה כראוי ולא רסיבר מדרג נמוך. אינטגריטד מיד שניה לדוגמא
שנית אמזון אירופה עושים משלוחים לחלק מהדברים לדוגמא רסיבר ימהה 675 ב 3100 שח עד הבית. חשמל מתאים לארץ ולא נדרש שנאי בעלות של עוד כ 500 שח.
שלישית זאפ כבר מזמן לא רלוונטי לכלום קח לדוגמא את הדנון x2000 או הימהה שהזכרתי, מחירי זאפ למעלה מ 5000 שח. אמזון איטליה 3100. חנויות בארץ 3500. עדיף בארץ.
אהלן קובי תודה על המידע,
מבחינת רסיבר, אני לא כל כך מתמצא ואשמח לשמוע קצת הרחבה מה הכוונה באינטגריטד? מעבר לכך, בסופו של דבר הרסיבר יהיה בסלון וכמובן יראו בו
הרבה סרטים אז אומנם היעוד הוא מוזיקה אבל השימוש יהיה גם לא מעט סרטים. האם אחרי המידע הזה עדיין עדיף לי ללכת על אינטגריטד?
לגבי המחירים, מחפירות ברשת שעשיתי את ה ONKYO לא מצאתי במחיר פחות מ 4600 (אמאזון ארה"ב זה יוצא הרבה פחות אבל כמובן יש את עניין
הממיר) ואת הסוני פשוט לא מוכרים בארץ...
אם אני מבין נכון מהתגובות שלכם, אין בעיה להזמין מאמזון גרמניה מבחינת מתח. אני צפוי לקבל מכשיר שמתאים לארץ.
מבחינת רסיבר, אני לא כל כך מתמצא ואשמח לשמוע קצת הרחבה מה הכוונה באינטגריטד? מעבר לכך, בסופו של דבר הרסיבר יהיה בסלון וכמובן יראו בו
הרבה סרטים אז אומנם היעוד הוא מוזיקה אבל השימוש יהיה גם לא מעט סרטים. האם אחרי המידע הזה עדיין עדיף לי ללכת על אינטגריטד?
לגבי המחירים, מחפירות ברשת שעשיתי את ה ONKYO לא מצאתי במחיר פחות מ 4600 (אמאזון ארה"ב זה יוצא הרבה פחות אבל כמובן יש את עניין
הממיר) ואת הסוני פשוט לא מוכרים בארץ...
אם אני מבין נכון מהתגובות שלכם, אין בעיה להזמין מאמזון גרמניה מבחינת מתח. אני צפוי לקבל מכשיר שמתאים לארץ.
- MrHicUp
- חבר ותיק

- תגובות: 1571
- נתן תודות: 112 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
לכן רשמתי, המחיר בזאפ רחוק מלהיות סופי!שלישית זאפ כבר מזמן לא רלוונטי לכלום...
שנית אם בקולנוע ביתי עסקינן, למה פתחת שרשור בפורום סטראו?
שלישית: הסר דאגה מלבך, מה שנשלח מאמזון אירופה מגיע מותאם 220.
כפי שציינתי, כנס לamazon.it שם הוא נמכר במחיר שציינתי עד הבית אבל לדעתי ההפרש לא שווה את קנייתו באמזון כי המחיר בארץ יהיה יקר בכ1000 ש"ח , לא הפרש שווה לדעתי... אל תתייחס למחיר הנמוך בזאפ כקנה מידה, בחנויות המתמחות ייתנו מחיר אמיתי והוגן שלדעתי כאמור ייתר את הקניה באמזון, לך תאזין, תתמקח וקבל מחיר הוגן.
אמזון גרמניה מוכר דרך חנות אמזון גם כן אבל משום מה לא מאפשר שילוח לארץ.
זהו שמדובר בהכלאה ולא בדיוק בקולנוע ביתי. הרסיבר והרמקולים יהיו בסלון, הרבה מוזיקה נשמע בהם אבל גם כמובן טלוויזיה וסרטים.
אני ישמח לשמוע תובנות מה עדיף לקנות בכזה מצב.
בכל מקרה אקח את עצתכם ואקפוץ לחנות שמתמחה כאן בסביבה ונשמע קצת מחירים. נכון לעכשיו הפרש של 1000 שקל שווה בשבילי
הזמנה מחו"ל.
תודה על העזרה...
אני ישמח לשמוע תובנות מה עדיף לקנות בכזה מצב.
בכל מקרה אקח את עצתכם ואקפוץ לחנות שמתמחה כאן בסביבה ונשמע קצת מחירים. נכון לעכשיו הפרש של 1000 שקל שווה בשבילי
הזמנה מחו"ל.
תודה על העזרה...
מוזר, הרגע ניסיתי (ידנית) והצלחתי. בכל מקרה מדובר, כמו שכתבת קובי, ב STEPDOWN מ 220 ל 110. העוצמה שלו היא 1000W כאשר
על הנתונים של הרסיבר (היבשים) כתוב שהוא צורך 600W בדגם האירופאי ובדגם של ארה"ב הצריכה היא 6.3A (אמפר)
בכל מקרה זה הלינק שוב פעם למקרה ולא הבהרתי את עצמי:
http://www.ebay.com/itm/1000w-1KVA-Step ... 3ccd173a0c
על הנתונים של הרסיבר (היבשים) כתוב שהוא צורך 600W בדגם האירופאי ובדגם של ארה"ב הצריכה היא 6.3A (אמפר)
בכל מקרה זה הלינק שוב פעם למקרה ולא הבהרתי את עצמי:
http://www.ebay.com/itm/1000w-1KVA-Step ... 3ccd173a0c