ראיתי בפרסום לממיר עידן צוין שתוכן בממיר מועבר כיכול להיות מנוגן במחשב..?
-
shlomi197
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 319
ראיתי בפרסום לממיר עידן צוין שתוכן שמנוגן בממיר מועבר כיכול אוטמטית להיות מנוגן במחשב שיתאים למחשב עם נגן vlc.
השאלה שלי האם כל תוכן וידאו שינוגן עי הממיר הנל אני יוכל לשתף אותו? אם כן זה גדול...
השאלה שלי האם כל תוכן וידאו שינוגן עי הממיר הנל אני יוכל לשתף אותו? אם כן זה גדול...
- dvb-acavish
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
99.999% מהממירים שיש בשוק מקליטים על דיסק און קי בפורמט שהמחשב יודע לקבל ולנגן.
אין ממיר קסם אחד. אלא כולם.
אין ממיר קסם אחד. אלא כולם.
- גיל37
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2890
הכל תלוי ב codec שמותקן במחשב.
אם מתקינים חבילה כמו klite או נגן VLC שהקודקים מובנים בתוכו, אין סיבה שלא תוכל לראות במחשב וידאו שהוקלט בממיר.
לגבי הזרמת ההקלטות מהממיר למחשב זה לא אפשרי בממירים הרגילים כי הם פשוט לא סטרימרים ואין להם חיבור רשת. זה אולי אפשרי בממיר מבוסס אנדרואיד.
אם מתקינים חבילה כמו klite או נגן VLC שהקודקים מובנים בתוכו, אין סיבה שלא תוכל לראות במחשב וידאו שהוקלט בממיר.
לגבי הזרמת ההקלטות מהממיר למחשב זה לא אפשרי בממירים הרגילים כי הם פשוט לא סטרימרים ואין להם חיבור רשת. זה אולי אפשרי בממיר מבוסס אנדרואיד.
- nimrodg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1299
תצלם את הפרסומת, נגיד לך בוודאות.
-
shlomi197
-
- חבר פעיל מאוד

גיל37 כתב:הכל תלוי ב codec שמותקן במחשב.
לגבי הזרמת ההקלטות מהממיר למחשב זה לא אפשרי בממירים הרגילים כי הם פשוט לא סטרימרים ואין להם חיבור רשת. זה אולי אפשרי בממיר מבוסס אנדרואיד....
זה שאפשר לנגן את הוידאו במחשב ידעתי, אני שאלתי האם התוכנה יודעת לתת כתובת אינטרנט לתוכן הוידאו כדי שאוכל לשתף סרט שנוגן בממיר עידן פלוס באמצעות שליחה במייל
תודה לעוזרים.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
יש ממירים (כמו ה-KONKA 980) שמשום מה מתעקשים לשמור את הקבצים בפורמט מעצבן (AMR נדמה לי) שעושה בעיות כשמעבירים אותו למחשב. אחרי חיפושים מצאתי splitter מתאים אבל זה סתם כאב-ראש.
בגדול כל ממיר שמשתמש בפורמט המקורי (TS) ייצור קבצים שמחשב יוכל לנגן בלי יותר מידי בעיה, לכל הפחות ב-VLC. לנגנים אחרים צריך להתקין splitter ל-TS (לא יותר מידי בעיה למצוא), קודק של H.264 (קיים ב-ffdshow-tryouts) וקודק של HE-AACv2 (קיים ב-LAV Filters).
בגדול כל ממיר שמשתמש בפורמט המקורי (TS) ייצור קבצים שמחשב יוכל לנגן בלי יותר מידי בעיה, לכל הפחות ב-VLC. לנגנים אחרים צריך להתקין splitter ל-TS (לא יותר מידי בעיה למצוא), קודק של H.264 (קיים ב-ffdshow-tryouts) וקודק של HE-AACv2 (קיים ב-LAV Filters).
-
shlomi197
-
- חבר פעיל מאוד

האם לדעתך התוכן שמגיע למחשב, האם יש לו כתובת אינטרנט שאפשר לשתף במייל?NegativeIQ כתב:יש ממירים (כמו ה-KONKA 980) שמשום מה מתעקשים לשמור את הקבצים בפורמט מעצבן (AMR נדמה לי) שעושה בעיות כשמעבירים אותו למחשב. אחרי חיפושים מצאתי splitter מתאים אבל זה סתם כאב-ראש.
בגדול כל ממיר שמשתמש בפורמט המקורי (TS) ייצור קבצים שמחשב יוכל לנגן בלי יותר מידי בעיה, לכל הפחות ב-VLC. לנגנים אחרים צריך להתקין splitter ל-TS (לא יותר מידי בעיה למצוא), קודק של H.264 (קיים ב-ffdshow-tryouts) וקודק של HE-AACv2 (קיים ב-LAV Filters)....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
בכל מקרה, מאוד לא מומלץ להתקין KLITE.
גם MPC HC וגם XBMC כוללים מקודדים מובנים ואין בכלל צורך להתקין חיצוניים.
גם MPC HC וגם XBMC כוללים מקודדים מובנים ואין בכלל צורך להתקין חיצוניים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

הממיר הזה עושה הקלטות סטנדרטיות ולא מצריך splitter מיוחד.
לדעתי אותו "פרסום" התכוון לניגון הקלטות ולא לסטרימינג ישיר, אבל אולי אני טועה.
לדעתי אותו "פרסום" התכוון לניגון הקלטות ולא לסטרימינג ישיר, אבל אולי אני טועה.
- dvb-acavish
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
המטרה שלך היא לשלוח במייל?
אתה צריך ליצור קובץ.
כמו כל קובץ.
ולשלוח אותו במייל.
במייל זה בעייתי. כי הקובץ יהיה בטוח ענק.
אז אפשר להעלות ליוטיוב. או פייסבוק. או לדרופבוקס. או גוגל דרייב.
הקובץ שהממיר שומר הוא בדרך כלל ענק. ואיכותי. אבל ענק.
לכן, אם לא איכפת לך מהאיכות, אתה יכול לדחוס את הקובץ בעזרת תוכנה שממירה מפורמט מסויים לפורמט אחר. (או אותו פורמט, פשוט בקצב ביטרייט נמוך מהמקור), נגיד יש לך קובץ של 500 מגה. תמיר אותו לפורמט מסוג AVC H.264, ותבחר בביטרייט נמוך מאוד. נגיד 500Kbps, או 0.5Mbps אם אתה מודד במגה. ואז תקבל קובץ קטנטן שהוא פחות איכותי אבל בטוח יותר קטן בגודל שלו.
אתה צריך ליצור קובץ.
כמו כל קובץ.
ולשלוח אותו במייל.
במייל זה בעייתי. כי הקובץ יהיה בטוח ענק.
אז אפשר להעלות ליוטיוב. או פייסבוק. או לדרופבוקס. או גוגל דרייב.
הקובץ שהממיר שומר הוא בדרך כלל ענק. ואיכותי. אבל ענק.
לכן, אם לא איכפת לך מהאיכות, אתה יכול לדחוס את הקובץ בעזרת תוכנה שממירה מפורמט מסויים לפורמט אחר. (או אותו פורמט, פשוט בקצב ביטרייט נמוך מהמקור), נגיד יש לך קובץ של 500 מגה. תמיר אותו לפורמט מסוג AVC H.264, ותבחר בביטרייט נמוך מאוד. נגיד 500Kbps, או 0.5Mbps אם אתה מודד במגה. ואז תקבל קובץ קטנטן שהוא פחות איכותי אבל בטוח יותר קטן בגודל שלו.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
לרוע המזל ל-Windows אין splitter מובנה גם להקלטות הסטנדרטיות. ל-VLC יש.pixies כתב:הממיר הזה עושה הקלטות סטנדרטיות ולא מצריך splitter מיוחד.
לדעתי אותו "פרסום" התכוון לניגון הקלטות ולא לסטרימינג ישיר, אבל אולי אני טועה....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ל-MPC HC ו-XBMC גם יש.
אף אחד כאן כבר לא מנגן תכנים עם הנגן של Windows.
אף אחד כאן כבר לא מנגן תכנים עם הנגן של Windows.