האם כבר אין פלזמות בתצוגות יותר?
יש דגם מסוים של פלזמה שקיבל ביקורות מאד טובות ומאד מסקרן אותי לראות אותו בפעולה - SAMSUNG PS51F5500.
עם כל חנות שדיברתי(כולל חנויות מתמחות) אז או שלא מתעסקים בכלל עם פלזמה(אפילו לא מוכרים), או שמוכרים אבל אין בכלל בתצוגה.
מה עושה?
הולך בכח אחרי העדר וקונה LED?
איפה ניתן לראות את היצור הנדיר הזה(כך מסתבר) בתצוגה או אפילו דומה לו בביצועים??
אז מי שרוצה פלזמה נגזר עליו לקנות "על עיוור" ?
חג שמח
עם כל חנות שדיברתי(כולל חנויות מתמחות) אז או שלא מתעסקים בכלל עם פלזמה(אפילו לא מוכרים), או שמוכרים אבל אין בכלל בתצוגה.
מה עושה?
הולך בכח אחרי העדר וקונה LED?
איפה ניתן לראות את היצור הנדיר הזה(כך מסתבר) בתצוגה או אפילו דומה לו בביצועים??
אז מי שרוצה פלזמה נגזר עליו לקנות "על עיוור" ?
חג שמח
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
די עצוב.
עדיין קשה לי להתחבר לתמונה המעט מלאכותית, motion blur ועוד מחלות, שיש ב-LED ברמות כניסה עד בינוני (מה לעשות, התקציב הוא עד 5500 ש"ח ל- 50").
אגב, הופתעתי לפני שעה לראות שני מסכי פלזמה בתצוגה(בחנות חשמל כלשהי), אבל הם היו סדרה 4 של סמסונג ולא מה שאני מחפש.
עדיין קשה לי להתחבר לתמונה המעט מלאכותית, motion blur ועוד מחלות, שיש ב-LED ברמות כניסה עד בינוני (מה לעשות, התקציב הוא עד 5500 ש"ח ל- 50").
אגב, הופתעתי לפני שעה לראות שני מסכי פלזמה בתצוגה(בחנות חשמל כלשהי), אבל הם היו סדרה 4 של סמסונג ולא מה שאני מחפש.
אל תהיה כל כך עצוב....nadavkrv כתב:די עצוב.
אגב, הופתעתי לפני שעה לראות שני מסכי פלזמה בתצוגה(בחנות חשמל כלשהי), אבל הם היו סדרה 4 של סמסונג ולא מה שאני מחפש....
תחסוך עוד קצת ותקנה מסך LED מסדרות גבוהות שיבייש בביצועים כל פלזמה שעברה חלפה לה מהעולם.
אי אפשר לרכוש מסך ברמת כניסה ולצפות להרים וגבעות.
ואגב גם למסכי פלזמה יש מחלות.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
להציע לבנאדם שמחפש פלזמת כניסה בינונית לחסוך קצת ולרכוש מסך LED מהסדרות הגבוהות? איך זה עוזר במשהו?
וכן, כן אפשר לקנות מסך פלזמה בינוני ולהנות ממנו. במיוחד עם בעיות עננות, זליגת אור, MOTION BLUR ואחרות הקיימות במסכי LED (לעיתים גם בסדרות הגבוהות) מפריעות לו יותר מאשר השתקפויות, בהירות התמונה ועובי/עיצוב המסך.
וכן, כן אפשר לקנות מסך פלזמה בינוני ולהנות ממנו. במיוחד עם בעיות עננות, זליגת אור, MOTION BLUR ואחרות הקיימות במסכי LED (לעיתים גם בסדרות הגבוהות) מפריעות לו יותר מאשר השתקפויות, בהירות התמונה ועובי/עיצוב המסך.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
יש גם את ה- F5500 של סמסונג - למרות שאין אותה כנראה בתצוגות , אני מעריך כי היא עדיין נמכרת .
אני רכשתי עבור בן דודי לפני 4 חודשים רת הE550 (הדגם שלפניה)
ולפני כחודשיים עזרתי לחבר לרכוש אותה (את ה-F5500) ואני יכול לומר לך ששני הדגמים (הישן והחדש) נותנים תמונה מעולה - בטח ביחס למחיר)
אם אתה בקטע של פלזמה - אתה יכול לרכוש אותה בשקט.
אגב השוותי אותה ל- 55F7500 של אחותי (שרצתה עיצוב וגם איכות) וה-5500 נותנת תמונה (מבחינתי ) יותר אמיתית.
ה-7500 אבל נתנה יותר עוצמת הארה (בהבדל ניכר) וכמובן יש לה את הפיצ'רים המיוחדים שאין בפלזמה (מצלמה ועוד שאר דברים) .
אני רכשתי עבור בן דודי לפני 4 חודשים רת הE550 (הדגם שלפניה)
ולפני כחודשיים עזרתי לחבר לרכוש אותה (את ה-F5500) ואני יכול לומר לך ששני הדגמים (הישן והחדש) נותנים תמונה מעולה - בטח ביחס למחיר)
אם אתה בקטע של פלזמה - אתה יכול לרכוש אותה בשקט.
אגב השוותי אותה ל- 55F7500 של אחותי (שרצתה עיצוב וגם איכות) וה-5500 נותנת תמונה (מבחינתי ) יותר אמיתית.
ה-7500 אבל נתנה יותר עוצמת הארה (בהבדל ניכר) וכמובן יש לה את הפיצ'רים המיוחדים שאין בפלזמה (מצלמה ועוד שאר דברים) .
אין פלזמה! נגמר! חלאס! הסטוריה! תתקדם!jacko-il כתב:להציע לבנאדם שמחפש פלזמת כניסה בינונית לחסוך קצת ולרכוש מסך LED מהסדרות הגבוהות? איך זה עוזר במשהו?
וכן, כן אפשר לקנות מסך פלזמה בינוני ולהנות ממנו. במיוחד עם בעיות עננות, זליגת אור, MOTION BLUR ואחרות הקיימות במסכי LED (לעיתים גם בסדרות הגבוהות) מפריעות לו יותר מאשר השתקפויות, בהירות התמונה ועובי/עיצוב המסך....
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
תודה לך על התשובה המנומקת
עכשיו אפשר להתקדם בראש שקט לעבר העתיד..
עכשיו אפשר להתקדם בראש שקט לעבר העתיד..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
נו ברור הרי הST60 הוא המסך ה"מושלם"...sam22 כתב:או st60
בשקט אפשר לקנות על עיוור
בייחוד שמודעים לחסרונות של הלדים...
הנה רק דוגמא אחת לזה מלפני כמה ימים:
http://www.hometheater.co.il/vt208775.% ... D7%99.html
וזה עוד לפני שמדברים על שלא אפשרי לצפות בתנאי תאורה או באור יום או על זמזומי הדבורה בחלק מהמסכים
והצורך בשטיפות, הרצות , ושאר ירקות.... אכן כל כך מושלם שמזל שעבר וחלף מהעולם וטוב שכך!
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
נכון
מושלם
כמעט כמו הvt
דור, שכחת לציין שיש לי אחוזים בפנסוניק
אני מתפרנס ממכירת פלזמות
הבנו אותך, אתה הכי חכם
תהנה בעולם הלדים
אנחנו נהנים בפארק היורה של המסכים
מושלם
כמעט כמו הvt
אני מתפרנס ממכירת פלזמות
הבנו אותך, אתה הכי חכם
תהנה בעולם הלדים
אנחנו נהנים בפארק היורה של המסכים
העם דורש..... כל מיני דברים
זו דעתך הבלעדית והיא לגמרי אינה משקפת את המציאות בפועל.רועי51 כתב:הכל טוב, גם יפה, ועדיין אין לפלסמה מתחרה בטבעיות התמונה, גם לא הסדרות עתירות השכלולים של ה LED למיניהן....
מה גם שפלזמה כבר לא מתחרה ולא תתחרה יותר בכלום.
מושלם אולי בעולם הדמיון שלך....sam22 כתב:נכון
מושלם
כמעט כמו הvt
אני מתפרנס ממכירת פלזמות
הבנו אותך, אתה הכי חכם
תהנה בעולם הלדים
אנחנו נהנים בפארק היורה של המסכים...
להתפרנס מפלזמות כבר אי אפשר יותר לרווחת כולם וגם פנסוניק מתמקדים היום בעיקר בטאבלטים וטלפונים אלחוטיים.
אין פה קשר לחוכמה אלא לדעת את העובדות.
לד זה לא אולד? באמת?? לא ידעתי.... אז מה רצית להגיד בזה?sam22 כתב:זה שהיא לא מיוצרת זה לא אומר שהיא לא מתחרה בהן.
לד זה לא אולד
ואתה לא מדבר על 4k
אז כן, הפלזמות עדיפות
חדר מואר?
גם לדים לא נוח לראות בחדרים מוארים...
מה קשור ל4K? ולא לפלזמות שלך לא אפשרי לעשות 4K, זה אחת הסיבות שהן שייכות להסטוריה.
לד לא מתאים ולא נוח לראות בחדר מואר??
זה רק מראה את רמת הידע והנסיון שלך עם מסכי לד ולמה אתה כל כך נעול על טכנולוגיה שהיא ז"ל.
נסיון זה שם המשחק ידידי... ומי שאין לו נסיון מקובע על עובדות שאינן נכונות בעליל ותלושות מהמציאות.
nadavkrv כתב:יש דגם מסוים של פלזמה שקיבל ביקורות מאד טובות ומאד מסקרן אותי לראות אותו בפעולה - SAMSUNG PS51F5500.
חג שמח...
חג שמח
חבר שלי קנה את הפלזמה המדוברת 51F5500 ,
ראיתי אצלו כמה סרטים ב HD - איכות התמונה דומה מאוד לפלזמה שלי E550
אין הבדל , לא שאני ראיתי בכל אופן , בין הסדרות E ו F בטלוויזיה הזו.
יש לציין שהשתמשנו בסטרימר הפנימי של הטלוויזיה
יתכן שתראה שינוי בתמונה אם תנגן ע"י סטרימר חיצוני.
ואיך התרשמת מהביצועים(בהתחשב בטווח המחיר הזה)?pessik כתב:......
חג שמח
חבר שלי קנה את הפלזמה המדוברת 51F5500 ,
ראיתי אצלו כמה סרטים ב HD - איכות התמונה דומה מאוד לפלזמה שלי E550
אין הבדל , לא שאני ראיתי בכל אופן , בין הסדרות E ו F בטלוויזיה הזו.
יש לציין שהשתמשנו בסטרימר הפנימי של הטלוויזיה
יתכן שתראה שינוי בתמונה אם תנגן ע"י סטרימר חיצוני....
אני הולך להוציא מהמחשב דרך HDMI 1.4(כרטיס מסך די חזק) + ממיר הוט HD.