שאלה לגבי זיהוי חיבור HDMI
שלום,
ברשותי מערכת קולנוע ביתית בלו-ריי ALL IN ONE של חברת פיוניר דגם HTZ-122BD, וכן טלויזיה סמסונג 55 F6400 וממיר של חברת YES.
חיברתי את יס לרסיבר בחיבור HDMI בחיבור IN והוצאתי מהרסיבר כבל HDMI מיציאת OUT וחיברתי לטלויזיה לחיבור IN.
הכל עובד כמו שצריך אבל משום מה כל פעם שאני מכבה את הטלויזיה (אגב הרסיבר נכבה ביחד) ומדליק בחזרה, הטלויזיה (או הרסיבר) לא חוזרים למצב האחרון ובעצם רואים מסך שחור עם הכתובית של פיוניר. בעצם בשביל לחזור לראות יס אני צריך ללכת להגדרות ה-SOURCE של פיוניר ולבחור בחיבור HDMI1 ואז חוזרת התמונה, למרות כשמדליקים זה מזהה את החיבור HDMI1 אבל פשוט אין תמונה.
בקיצור אחרי כיבוי והדלקה מחדש צריך לבחור בחיבור שוב בשביל לראות תמונה.
האם יש למישהו מושג למה זה? האם זה קשור לכבל HDMI?
איך ניתן לפתור את זה?
תודה מראש
ברשותי מערכת קולנוע ביתית בלו-ריי ALL IN ONE של חברת פיוניר דגם HTZ-122BD, וכן טלויזיה סמסונג 55 F6400 וממיר של חברת YES.
חיברתי את יס לרסיבר בחיבור HDMI בחיבור IN והוצאתי מהרסיבר כבל HDMI מיציאת OUT וחיברתי לטלויזיה לחיבור IN.
הכל עובד כמו שצריך אבל משום מה כל פעם שאני מכבה את הטלויזיה (אגב הרסיבר נכבה ביחד) ומדליק בחזרה, הטלויזיה (או הרסיבר) לא חוזרים למצב האחרון ובעצם רואים מסך שחור עם הכתובית של פיוניר. בעצם בשביל לחזור לראות יס אני צריך ללכת להגדרות ה-SOURCE של פיוניר ולבחור בחיבור HDMI1 ואז חוזרת התמונה, למרות כשמדליקים זה מזהה את החיבור HDMI1 אבל פשוט אין תמונה.
בקיצור אחרי כיבוי והדלקה מחדש צריך לבחור בחיבור שוב בשביל לראות תמונה.
האם יש למישהו מושג למה זה? האם זה קשור לכבל HDMI?
איך ניתן לפתור את זה?
תודה מראש
גם לי יש בעיה דומה, תנסה את הפתרון שהציעו לי כאן, אני עדיין לא ניסיתי אותו בעצמי
http://www.hometheater.co.il/vt208774.H ... 50WYK.html
http://www.hometheater.co.il/vt208774.H ... 50WYK.html
Re: לא היתה שם תשובה
זו בדיוק בעיית Handshake והפתרון שהציעו לי (חסימת פין מספר 19) אמור לעבוד.yuvalel6 כתב:היה רק הסבר שלך לבעיה אחרת.
למישהו יש רעיון נוסף ??...
אני אנסה את זה בעצמי
Re: הפתרון לא ברור
בגדול אצלי, אם אני מכוון את המגבר לכניסת ה-HDMI של ה HTPC ורק אז מדליק את ה-HTPC זה בסדרyuvalel6 כתב:ממה שהצלחתי להבין צריך לחתוך את פין 19 פיזית.
יש דרך אחרת שקשורה בשינוי הגדרות?...
זה הדבר היחיד שאני יודע שעובד, לא ניסיתי לחסום את פין 19 הבנתי שאפשר לשים מדבקה פשוט, לא חייבים לחתוך פיזית
לא עובד לי כלום
עשיתי שחזור הגדרות יצרן לרסיבר, החלפתי לכבל HDMI חדש ומהיר וכלום. עדיין כל פעם שאני מדליק זה לא חוזר לי לתמונה של היס.
לדעתי זה בעיה של הגדרות ברסיבר או הסיפור עם הפין 19, עם זאת עדיין!! לא הצלחתי להבין איך חוסמים את פין 19??
למישהו יש רעיון אחר או הסבר ברור (לאנשים פשוטים...
) לגבי חסימת פין 19?
תודה
לדעתי זה בעיה של הגדרות ברסיבר או הסיפור עם הפין 19, עם זאת עדיין!! לא הצלחתי להבין איך חוסמים את פין 19??
למישהו יש רעיון אחר או הסבר ברור (לאנשים פשוטים...
תודה
Re: לא עובד לי כלום
בהודעה הראשונה שלי יש קישור להסבר שנתמו לי. זה מוביל לפורומים של xbmc שם יש הסברים טוביםyuvalel6 כתב:עשיתי שחזור הגדרות יצרן לרסיבר, החלפתי לכבל HDMI חדש ומהיר וכלום. עדיין כל פעם שאני מדליק זה לא חוזר לי לתמונה של היס.
למישהו יש רעיון אחר או הסבר ברור (לאנשים פשוטים...) לגבי חסימת פין 19?
תודה...
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
תחבר את הממיר ישירות למסך עם HDMI
תחבר את המערכת ישירות למסך עם HDMI
תחבר את המסך למערכת בכבל אופטי
זהו...
תעבוד עם שלט יחיד של YES שמקודד למערכת ולמסך (לחצני TV ולחצני AMP)
לפעמים השיטה הפשוטה היא הטובה ביותר
בהצלחה
תחבר את המערכת ישירות למסך עם HDMI
תחבר את המסך למערכת בכבל אופטי
זהו...
תעבוד עם שלט יחיד של YES שמקודד למערכת ולמסך (לחצני TV ולחצני AMP)
לפעמים השיטה הפשוטה היא הטובה ביותר
בהצלחה
עשיתי מה שהצעת וזה לא עבד
חיברתי את הכל כמו שציינת, מה שקרה זה שאכן היס נדלק ישר עם הטלויזיה, אבל שהרסיבר נדלק נעלמה התמונה.
הקטע המוזר זה שבשביל להחזיר את התמונה הייתי צריך לשנות את ה-SOURCE בטלויזיה.
נראה לי או שהרסיבר דפוק או שההגדרות שלו לא נכונות....
הקטע המוזר זה שבשביל להחזיר את התמונה הייתי צריך לשנות את ה-SOURCE בטלויזיה.
נראה לי או שהרסיבר דפוק או שההגדרות שלו לא נכונות....