שלט לPi לשליטה בXBMC
בוא לא נעבוד על עצמנו..מבחינה פונקציונלית של ללחוץ play/pause להעביר למעלה או למטה אין צורך באפליקציית סלולר/טאבלט,מלבד זה - הם לא תמיד זמינים בשניה הרצויה כמו ששלט יעודי יכול להיות.
אין ספק ששליטה דרך סלולאר/טאבלט זה מצויין בעבור מי שרוצה לקרוא info על הסרט,לראות את רשימת הסרטים וכו אך בעבור פעולות בסיסיות ביותר זה לא פרקטי(לפחות בעיניי) ואני בטוח שיש שיסכימו איתי בוודאות .
אין ספק ששליטה דרך סלולאר/טאבלט זה מצויין בעבור מי שרוצה לקרוא info על הסרט,לראות את רשימת הסרטים וכו אך בעבור פעולות בסיסיות ביותר זה לא פרקטי(לפחות בעיניי) ואני בטוח שיש שיסכימו איתי בוודאות .
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
השלט של הטלויזיה/הוט/יס
ניתן לשליטה על הפאי דרך hdmi-cec למה להוסיף עוד שלט
ניתן לשליטה על הפאי דרך hdmi-cec למה להוסיף עוד שלט
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 970 פעמים
לא ברור על מה אתה מדבר, הסלולרי שלי תמיד לידי, והוא עובד כשלט מושלם לפאי.Dj-Ben-P כתב:בוא לא נעבוד על עצמנו..מבחינה פונקציונלית של ללחוץ play/pause להעביר למעלה או למטה אין צורך באפליקציית סלולר/טאבלט,מלבד זה - הם לא תמיד זמינים בשניה הרצויה כמו ששלט יעודי יכול להיות.
אין ספק ששליטה דרך סלולאר/טאבלט זה מצויין בעבור מי שרוצה לקרוא info על הסרט,לראות את רשימת הסרטים וכו אך בעבור פעולות בסיסיות ביותר זה לא פרקטי(לפחות בעיניי) ואני בטוח שיש שיסכימו איתי בוודאות ....
- tomer953
- חבר מכור קשה

HDMI-CEC זהו פיתוח המאפשר לכל המכשירים המחוברים בHDMI להישלט ע"י שלט יחיד,
לדוגמא טלויזיה שמחוברת לרסיבר שמחוברת לממיר כולם בHDMI וכולם תומכים בHDMI-CEC אז אפשר דרך שלט יחיד לשלוט על כולם.
הPI תומך בHDMI-CEC ולכן ברגע שתחבר אותו בכבל HDMI לטלויזיה, השלט של הטלויזיה שלך יוכל לשלוט עליו, ישנם טלויזיות שזה יעבוד ישירות וללא צורך בקונפגרציה, אצלי למשל 90% מהלחצנים עבדו ישירות (חיצים,אוקיי,פליי,פאוס וכו') והיה צריך לשייך עוד כמה כפתורים ע"י קינפוג remote.xml
לגבי שלט הוט\יס - השלטים הללו ניתנים ללמידה, ולכן אם השלט של הטלויזיה שלך ישלוט על הפאי - תוכל ללמד את השלט של הוט לחקות את השלט של הטלויזיה שלך ע"י לימוד כפתור-כפתור ואז לשלוט על הPI דרך השלט של הוט\יס.
בהצלחה
לדוגמא טלויזיה שמחוברת לרסיבר שמחוברת לממיר כולם בHDMI וכולם תומכים בHDMI-CEC אז אפשר דרך שלט יחיד לשלוט על כולם.
הPI תומך בHDMI-CEC ולכן ברגע שתחבר אותו בכבל HDMI לטלויזיה, השלט של הטלויזיה שלך יוכל לשלוט עליו, ישנם טלויזיות שזה יעבוד ישירות וללא צורך בקונפגרציה, אצלי למשל 90% מהלחצנים עבדו ישירות (חיצים,אוקיי,פליי,פאוס וכו') והיה צריך לשייך עוד כמה כפתורים ע"י קינפוג remote.xml
לגבי שלט הוט\יס - השלטים הללו ניתנים ללמידה, ולכן אם השלט של הטלויזיה שלך ישלוט על הפאי - תוכל ללמד את השלט של הוט לחקות את השלט של הטלויזיה שלך ע"י לימוד כפתור-כפתור ואז לשלוט על הPI דרך השלט של הוט\יס.
בהצלחה
תומר איפה אוכל לקרוא מדריך על קינפוג הכפתורים של שלט הטלוויזה שלי (תומכת בhdmi-cec)tomer953 כתב:HDMI-CEC זהו פיתוח המאפשר לכל המכשירים המחוברים בHDMI להישלט ע"י שלט יחיד,
בהצלחה...
- tomer953
- חבר מכור קשה

יש לך כבר פאי?
השלט המקורי של הטלוויזיה מגיב?
חיצים/פליי/פאוס וכו?
אם רק חלק עובדים אני אוכל לעזור לך
השלט המקורי של הטלוויזיה מגיב?
חיצים/פליי/פאוס וכו?
אם רק חלק עובדים אני אוכל לעזור לך
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
זה אמור לעבוד לבד
חלק מהתקן של CEC זה להגדיר סוגי פעולות בסיסיים. לכן, בכל טלוויזיה תומכת יש בשלט כפתורי שליטה כמו חיצים,hagayben כתב:תומר איפה אוכל לקרוא מדריך על קינפוג הכפתורים של שלט הטלוויזה שלי (תומכת בhdmi-cec).........
OK, חזרה אחורה כמו כן כפתורי שליטה על הניגון - PLAY/PAUSE וכד'.
בעיקרון אם זה לא עובד צריך לבדוק בהגדרות הטלוויזיה אם הדברים מופעלים. כל יצרנית מיתגה את CEC בשם משלה
כך שזה קצת מבלבל מהבחינה הזו.
רוב הזמן זה יעבוד OUT OF THE BOX. אצלי הייתי צריך לשחק טיפה בהגדרות בטלוויזיה. אח"כ גם שיניתי קצת הגדרות
ב-XBMC (אני שונא שה-INPUT קופץ לי ממקום למקום, נניח מטלוויזיה לפאי וכד').