שלט לPi לשליטה בXBMC

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
Ben_p פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 781
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 43 פעמים

שליחה #1 

מחפש שלט בסיסי וטוב לפאי הפטל שיתחבר דרך כניסת הgpio וישלוט בצורה טובה על הxbmc, עם מה אתם עובדים? אשמח לקבל המלצות..ובנימה זו חג שמח וכשר לכולם .

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20680
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 970 פעמים

שליחה #2 

מה רעה דרך סלולרי?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

Ben_p פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #3 

בוא לא נעבוד על עצמנו..מבחינה פונקציונלית של ללחוץ play/pause להעביר למעלה או למטה אין צורך באפליקציית סלולר/טאבלט,מלבד זה - הם לא תמיד זמינים בשניה הרצויה כמו ששלט יעודי יכול להיות.
אין ספק ששליטה דרך סלולאר/טאבלט זה מצויין בעבור מי שרוצה לקרוא info על הסרט,לראות את רשימת הסרטים וכו אך בעבור פעולות בסיסיות ביותר זה לא פרקטי(לפחות בעיניי) ואני בטוח שיש שיסכימו איתי בוודאות .

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5304
שם מלא: tomer953
נתן תודות: 234 פעמים
קיבל תודות: 1442 פעמים

שליחה #4 

השלט של הטלויזיה/הוט/יס
ניתן לשליטה על הפאי דרך hdmi-cec למה להוסיף עוד שלט

Ariky
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 222
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #5 

אשמח אם משיהו יתן יותר הסבר על שליטה דרך שלט של הוט יס
תודה

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20680
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 970 פעמים

שליחה #6 

Dj-Ben-P כתב:בוא לא נעבוד על עצמנו..מבחינה פונקציונלית של ללחוץ play/pause להעביר למעלה או למטה אין צורך באפליקציית סלולר/טאבלט,מלבד זה - הם לא תמיד זמינים בשניה הרצויה כמו ששלט יעודי יכול להיות.
אין ספק ששליטה דרך סלולאר/טאבלט זה מצויין בעבור מי שרוצה לקרוא info על הסרט,לראות את רשימת הסרטים וכו אך בעבור פעולות בסיסיות ביותר זה לא פרקטי(לפחות בעיניי) ואני בטוח שיש שיסכימו איתי בוודאות .
...
לא ברור על מה אתה מדבר, הסלולרי שלי תמיד לידי, והוא עובד כשלט מושלם לפאי.

Ben_p פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #7 

אשמח גם לקבל הסבר על השליטה דרך השלט של הוט..כמו כן אשמח לקבל המלצות על שלטים יעודיים במקביל

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #8 

HDMI-CEC זהו פיתוח המאפשר לכל המכשירים המחוברים בHDMI להישלט ע"י שלט יחיד,
לדוגמא טלויזיה שמחוברת לרסיבר שמחוברת לממיר כולם בHDMI וכולם תומכים בHDMI-CEC אז אפשר דרך שלט יחיד לשלוט על כולם.

הPI תומך בHDMI-CEC ולכן ברגע שתחבר אותו בכבל HDMI לטלויזיה, השלט של הטלויזיה שלך יוכל לשלוט עליו, ישנם טלויזיות שזה יעבוד ישירות וללא צורך בקונפגרציה, אצלי למשל 90% מהלחצנים עבדו ישירות (חיצים,אוקיי,פליי,פאוס וכו') והיה צריך לשייך עוד כמה כפתורים ע"י קינפוג remote.xml

לגבי שלט הוט\יס - השלטים הללו ניתנים ללמידה, ולכן אם השלט של הטלויזיה שלך ישלוט על הפאי - תוכל ללמד את השלט של הוט לחקות את השלט של הטלויזיה שלך ע"י לימוד כפתור-כפתור ואז לשלוט על הPI דרך השלט של הוט\יס.

בהצלחה

hagayben
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 212
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #9 

tomer953 כתב:HDMI-CEC זהו פיתוח המאפשר לכל המכשירים המחוברים בHDMI להישלט ע"י שלט יחיד,
לדוגמא טלויזיה שמחוברת לרסיבר שמחוברת לממיר כולם בHDMI וכולם תומכים בHDMI-CEC אז אפשר דרך שלט יחיד לשלוט על כולם.

הPI תומך בHDMI-CEC ולכן ברגע שתחבר אותו בכבל HDMI לטלויזיה, השלט של הטלויזיה שלך יוכל לשלוט עליו, ישנם טלויזיות שזה יעבוד ישירות וללא צורך בקונפגרציה, אצלי למשל 90% מהלחצנים עבדו ישירות (חיצים,אוקיי,פליי,פאוס וכו') והיה צריך לשייך עוד כמה כפתורים ע"י קינפוג remote.xml

לגבי שלט הוט\יס - השלטים הללו ניתנים ללמידה, ולכן אם השלט של הטלויזיה שלך ישלוט על הפאי - תוכל ללמד את השלט של הוט לחקות את השלט של הטלויזיה שלך ע"י לימוד כפתור-כפתור ואז לשלוט על הPI דרך השלט של הוט\יס.

בהצלחה
...
תומר איפה אוכל לקרוא מדריך על קינפוג הכפתורים של שלט הטלוויזה שלי (תומכת בhdmi-cec)

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #10 

יש לך כבר פאי?
השלט המקורי של הטלוויזיה מגיב?
חיצים/פליי/פאוס וכו?
אם רק חלק עובדים אני אוכל לעזור לך

voguemaster
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 173 פעמים

זה אמור לעבוד לבד

שליחה #11 

hagayben כתב:
...
...
תומר איפה אוכל לקרוא מדריך על קינפוג הכפתורים של שלט הטלוויזה שלי (תומכת בhdmi-cec)
...
חלק מהתקן של CEC זה להגדיר סוגי פעולות בסיסיים. לכן, בכל טלוויזיה תומכת יש בשלט כפתורי שליטה כמו חיצים,
OK, חזרה אחורה כמו כן כפתורי שליטה על הניגון - PLAY/PAUSE וכד'.
בעיקרון אם זה לא עובד צריך לבדוק בהגדרות הטלוויזיה אם הדברים מופעלים. כל יצרנית מיתגה את CEC בשם משלה
כך שזה קצת מבלבל מהבחינה הזו.

רוב הזמן זה יעבוד OUT OF THE BOX. אצלי הייתי צריך לשחק טיפה בהגדרות בטלוויזיה. אח"כ גם שיניתי קצת הגדרות
ב-XBMC (אני שונא שה-INPUT קופץ לי ממקום למקום, נניח מטלוויזיה לפאי וכד').

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”