צפיה באמצעות Totalmedia Theatre ב3D מלא
שלום לכולם וחג שמח
אני מנסה לראות בעזרת המקרן (VPL-HW50ES) והHTPC (Intel NUC i5) סרט בלוריי 3D מלא אבל משום מה המקרן לא מזהה את התמונה כתלת מימד.
אני לא בטוח אם זה קשור למקרן או להגדרות במחשב אבל אני נוטה יותר לכיוון המחשב.
במקרן מוגדר מצב 3D AUTO
לצורך העניין הסרט הוא Frozen וזה ריפ של בלוריי מלא
כשאני מפעיל את הסרט התוכנה מראה לי את התמונה כפול, אבל עם המשקפיים של המקרן אני עדין רואה כפול.
ישנם הגדרות מיוחדות שאני צריך לעשות לפני שאני מפעיל את הסרט? פעם ראשונה שאני מנסה להפעיל סרט תלת מימד עם המקרן.
תודה
אני מנסה לראות בעזרת המקרן (VPL-HW50ES) והHTPC (Intel NUC i5) סרט בלוריי 3D מלא אבל משום מה המקרן לא מזהה את התמונה כתלת מימד.
אני לא בטוח אם זה קשור למקרן או להגדרות במחשב אבל אני נוטה יותר לכיוון המחשב.
במקרן מוגדר מצב 3D AUTO
לצורך העניין הסרט הוא Frozen וזה ריפ של בלוריי מלא
כשאני מפעיל את הסרט התוכנה מראה לי את התמונה כפול, אבל עם המשקפיים של המקרן אני עדין רואה כפול.
ישנם הגדרות מיוחדות שאני צריך לעשות לפני שאני מפעיל את הסרט? פעם ראשונה שאני מנסה להפעיל סרט תלת מימד עם המקרן.
תודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
אתה כנראה צופה בתוכן SBS (או OU) ולא בריפ מלא של בלו ריי 3D.
אתה צריך להגדיר עם השלט של המקרן עצמו שאתה צופה בתוכן 3D. אם התמונות מופיעות אחת ליד שנייה, הגדר שאתה צופה בתוכן SBS = Side By Side.
אם הן אחת מעל השנייה, הגדר OU = Over Under.
אתה צריך להגדיר עם השלט של המקרן עצמו שאתה צופה בתוכן 3D. אם התמונות מופיעות אחת ליד שנייה, הגדר שאתה צופה בתוכן SBS = Side By Side.
אם הן אחת מעל השנייה, הגדר OU = Over Under.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
איזה מעבד/כרטיס מסך יש לך?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- amira
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- שם מלא: אמיר
- נתן תודות: 161 פעמים
- קיבל תודות: 89 פעמים
האם המקרן מחובר ישירות לנגן או לרסיבר?
אצלי הכל מחובר לרסיבר ובכדי לראות 3D (ורק לצורך 3D) אני חייב להגדיר ברסיבר את הצפייה כרק למשני ולא גם וגם (טלוויזיה + מקרן), שזה המצב הקבוע אצלי.
לא יודע למה...אבל, זה עובד. תבדוק חיבור ישיר של המקרן למקור, אם זה עובד, תנסה לפי ההסבר לעיל, אם לא תשחק עם ההגדרות של המקרן. בכל מקרה לשלל הניסיונות אני ממליץ להשיג נגן בלו ריי + סרט בלו ריי 3D בדיסק. ככה תבודד את האפשרות שהקובץ בעייתי...
כשהגדרות המקרן יהיו כמו שצריך תוכל להתחיל ולהוסיף פרמטרים...בהצלחה.
אצלי הכל מחובר לרסיבר ובכדי לראות 3D (ורק לצורך 3D) אני חייב להגדיר ברסיבר את הצפייה כרק למשני ולא גם וגם (טלוויזיה + מקרן), שזה המצב הקבוע אצלי.
לא יודע למה...אבל, זה עובד. תבדוק חיבור ישיר של המקרן למקור, אם זה עובד, תנסה לפי ההסבר לעיל, אם לא תשחק עם ההגדרות של המקרן. בכל מקרה לשלל הניסיונות אני ממליץ להשיג נגן בלו ריי + סרט בלו ריי 3D בדיסק. ככה תבודד את האפשרות שהקובץ בעייתי...
כשהגדרות המקרן יהיו כמו שצריך תוכל להתחיל ולהוסיף פרמטרים...בהצלחה.
I'm never wrong
i once thought i was wrong
but i was mistaken
i once thought i was wrong
but i was mistaken
כשניסיתי לחבר את המקרן ישירות למחשב- כשהגיע קטע שאמור להיות תלת מימד המסך הפך לשחור. אין לי מושג למה.
הרסיבר עצמו לא תומך ככל הנראה בהעברת תלת מימד מלא, ובגלל זה המקרן לא זיהה את התלת מימד, אבל אני חייב לדעת למה זה לא עובד כשזה מחובר ישירות
הרסיבר עצמו לא תומך ככל הנראה בהעברת תלת מימד מלא, ובגלל זה המקרן לא זיהה את התלת מימד, אבל אני חייב לדעת למה זה לא עובד כשזה מחובר ישירות