קפה ירוק באיזור נצרת
חברים יקרים, תודה על כל העזרה שאתם מעניקים פה תמיד בשמחה ומכל הלב. התחושה שיש תמיד מי שיתרום מהידע והנסיון, יתקן, ילמד, יעיר ויעשיר נותנת לי ביטחון ומסייע לי להתקדם וללמוד בקלות ובכיף. לא רק לי אלא לכולם!
בחג הפסח אני משוטט באיזור נצרת וזה די נדיר לירושלמי כמוני. אשמח לקבל המלצות על מקומות נחמדים שאוכל לרכוש בהם קפה ירוק.
בחג הפסח אני משוטט באיזור נצרת וזה די נדיר לירושלמי כמוני. אשמח לקבל המלצות על מקומות נחמדים שאוכל לרכוש בהם קפה ירוק.
נערך לאחרונה על ידי Mimi111 ב 15/04/2014 20:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
- coffeeavi
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 277 פעמים
- יצירת קשר:
קבל עדכון
קפה פאהום שנמצא בתוך השוק (זה שאני הייתי בו ואולי יש עוד אחד בשוק) לא מוכר קפה ירוק (נכון לשבוע שעבר)
קפה פאהום שנמצא ברחוב פאולוס השישי (ליד השוק וליד כנסיית הבשורה בצמוד לתחנות האוטובוס).
אצלו יש 6-7 זני ירוק
נ"צ 32.701397,35.298339 , הכנס לגוגל ותראה אותו.
לא רחוק ממנו, ממש בכניסה לכיכר יש את אבו-עלי אבל לו יש להציע רק 2 זנים למכירה בחנות.
תיהנה ותגיע עם הרבהההההההההההההה סבלנות כי פקקי התנועה ותרבות הנהיגה במקום זה משהו מעולם אחר
קפה פאהום שנמצא בתוך השוק (זה שאני הייתי בו ואולי יש עוד אחד בשוק) לא מוכר קפה ירוק (נכון לשבוע שעבר)
קפה פאהום שנמצא ברחוב פאולוס השישי (ליד השוק וליד כנסיית הבשורה בצמוד לתחנות האוטובוס).
אצלו יש 6-7 זני ירוק
נ"צ 32.701397,35.298339 , הכנס לגוגל ותראה אותו.
לא רחוק ממנו, ממש בכניסה לכיכר יש את אבו-עלי אבל לו יש להציע רק 2 זנים למכירה בחנות.
תיהנה ותגיע עם הרבהההההההההההההה סבלנות כי פקקי התנועה ותרבות הנהיגה במקום זה משהו מעולם אחר
ביקרתי היום אצל פאהום. העמסתי טנזניה, ברזיל סנטוס, קוסטה ריקה, ואתיופיה דג׳ימה. רובוסטה חצי קילו משהו מחוף השנהב (לא הצלחתי לקלוט את השם).
יש לו גם קולומביה סופרימו אבל לא לקחתי כי עדיין יש לי מהביקור בדאדא. וגם רובוסטה הודית שויתרתי כי הפולים לא נראו לי כל כך.
שאלתי אותו על מוקה ימאן ולדבריו יהיה במלאי רק בסביבות אוגוסט.
בלי כל קשר, השוק בנצרת הוא חוויה של ממש. רכשתי על הדרך פינג׳אן נחושת וסיר להכנת פיתות. ראיתי שמוכרים שם גם מין כלי חביתוש-סטייל לקליית קפה על הגז.
מחירים - 26 ₪ לקילו, קוסטה ריקה וקולומביה - 30 ₪. ניתן לשלם באשראי.
יש לו גם קולומביה סופרימו אבל לא לקחתי כי עדיין יש לי מהביקור בדאדא. וגם רובוסטה הודית שויתרתי כי הפולים לא נראו לי כל כך.
שאלתי אותו על מוקה ימאן ולדבריו יהיה במלאי רק בסביבות אוגוסט.
בלי כל קשר, השוק בנצרת הוא חוויה של ממש. רכשתי על הדרך פינג׳אן נחושת וסיר להכנת פיתות. ראיתי שמוכרים שם גם מין כלי חביתוש-סטייל לקליית קפה על הגז.
מחירים - 26 ₪ לקילו, קוסטה ריקה וקולומביה - 30 ₪. ניתן לשלם באשראי.
הבעיה הגדולה אצל פאהום שהמוכר שם לא תמיד יודע או זוכר מה יש לו שם,יש שם איזה שישה מיכלים ללא ציון שם הזן, הוא מתבלבל בן הזנים, רצוי לרכוש שם רק אם חאלד נמצא שם, הוא מבין ויודע מה יש לו.
נכון לעכשיו יש להם גואטמאלה, דג'ימה, קוסטריקה, קולומביה, ברזיל לא מזוהה, רובוסטה אינדייאן צ'רי, ועוד רובוסטה לא מזוהה.
יש לו בתצוגה קפה קלוי מקניה, כששאלתי אותו אם יש לו ירוק הוא אמר שאין לו, זה שלט שלא השתנה שם די הרבה זמן.
המקור של הקפה הירוק אצל פאהום די זהה למקורות אחרים שמוכרים לנו.
נכון לעכשיו יש להם גואטמאלה, דג'ימה, קוסטריקה, קולומביה, ברזיל לא מזוהה, רובוסטה אינדייאן צ'רי, ועוד רובוסטה לא מזוהה.
יש לו בתצוגה קפה קלוי מקניה, כששאלתי אותו אם יש לו ירוק הוא אמר שאין לו, זה שלט שלא השתנה שם די הרבה זמן.
המקור של הקפה הירוק אצל פאהום די זהה למקורות אחרים שמוכרים לנו.
יש 3 חנויות ״קפה פאהום״ בשוק. שלושתן באותה בעלות אבל אני מדבר על החנות שבתוכה מתבצעת הקליה וביקשתי ממנו לחזור לפחות 3 פעמים על שמות הזנים בכל מיכל (כי באמת אין רישום) והוא עשה זאת מדוייק... אני מסכים שבאופן עקרוני קניה בראש שקט זה דאדא.יוסיסופר כתב:הבעיה הגדולה אצל פאהום שהמוכר שם לא תמיד יודע או זוכר מה יש לו שם,יש שם איזה שישה מיכלים ללא ציון שם הזן, הוא מתבלבל בן הזנים, רצוי לרכוש שם רק אם חאלד נמצא שם, הוא מבין ויודע מה יש לו.
המקור של הקפה הירוק אצל פאהום די זהה למקורות אחרים שמוכרים לנו....
הקטע היותר מעניין שראיתי שם הוא שהבחור קולה תערובת ולא נראה שממש ׳מזיז׳ לו כמה לקח מכל מיכל ואין שקילה מדוייקת אלא הוא מערבב לפי העין.
·הקפה אחרי הקליה בסדר גמור. הבעיה היא לפני הקליה. אחוז גבוה של פגומים, נגועים+חרק.danimili כתב:שמע ישראל איזה מחיר!! דווח לנו איך הקפה לאחר הקלייה בבקשה בבקשה!!...
בנוסף, יש לי תחושה שמתערבבים שם זנים קצת כי בשונה מהסחורה שקניתי בדאדא התוצאה לא אחידה.
יש בפאהום קפה ברמות שונות של איכות. הקולומביה ועוד זן מדרום אמריקה (גואטמלה או הונדורס אם אני זוכר נכון) שקניתי לאחרונה, היו פשוט מעולים.
יש שם גם זנים אחרים שנראים ממש לא טוב,עם פולים מקומטים בצבע לא אחיד.
המחירים הרבה יותר זולים ממקומות אחרים ולכן אני ממליץ להתחיל דווקא בפאהום, לקנות כמות גדולה מהזנים שנראים טוב ולהשלים זנים אחרים במקומות אחרים.
אישית אני קונה לאחרונה רק בפאהום, עולה פחות מחצי מחיר מאשר במקומות אחרים וכנראה שזה אותו קפה בדיוק.
יש שם גם זנים אחרים שנראים ממש לא טוב,עם פולים מקומטים בצבע לא אחיד.
המחירים הרבה יותר זולים ממקומות אחרים ולכן אני ממליץ להתחיל דווקא בפאהום, לקנות כמות גדולה מהזנים שנראים טוב ולהשלים זנים אחרים במקומות אחרים.
אישית אני קונה לאחרונה רק בפאהום, עולה פחות מחצי מחיר מאשר במקומות אחרים וכנראה שזה אותו קפה בדיוק.
שמוליק אתה צודק בהחלט. אחרי הדג׳ימה והטנזניה שלו - שלא היו מוצלחים בכלל ועם אחוזי פגומים ומתולעים ניכרים, הגעתי כעת לברזיל סנטוס שקניתי בפאהום וההתרשמות שלי חיובית מאוד. גם פולים נקיים וגם קפה מאוזן מאוד עם מעט מתיקות, צבע עמוק וקרמה נאה.
בקיצור, זה עניין של מזל אצלו.
בקיצור, זה עניין של מזל אצלו.