דרושה המלצה: טלוויזיה 42-46

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
turkamit פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לחברי הפורום,
אני חדש לעולם הטלוויזיות/מסכים וזקוק להמלצה לטלוויזיה 42-46 בתקציב של 3500-4200 ש"ח.
מספר עניינים:

1) הטלוויזיה לא מיועדת לקליטת שידורים. מרבית השימוש יהיה קבצי וידאו, סטרימינג מאתרים באינטרנט וחיבור למכשיר DVD.
2) SmartTV - עבורי זה סוג של באזוורד, ואני מנסה להבין אם אני צריך את זה. הטלוויזיה כנראה לא תהיה מחוברת ישירות למחשב, כך שכל נושא הסטרימינג ישירות מאתרים צריך לקרות בגישה ישירה של הטלוויזיה - מה שגורם לי לחשוב שאני כן צריך את אופציית ה-SmartTV. אשמח להבהרות ועצות בנושא.
3) קצת באותו עניין - הטלוויזיה תתפקד כנראה גם כרמקולים, כך שנרצה להיות מסוגלים לנתב את כל מקורות ה-audio שלנו דרכה. גם כאן יש צורך לחיבור לרדיו סטרימינג באינטרנט - כי אנחנו צרכנים כבדים של תחנות משונות ממקומות שונים בעולם :)
4) לגבי איכות תמונה/שמע - אני מוקף באנשים בעלי עין/אוזן מאוד ספציפית, ולכן יודע להגיד שאני לא כזה. חשובה לי רמת איכות מינימלית, אבל אני לא מאוד ספציבי לגבי הדיוק של השחורים, הפינפון של הביטים באודיו וכו'... מה שכן מפריע לי מאוד הוא תמונה ריאליסטית מדי - חדה מדי, תחושת הדמויות המודבקות שמרגישה כאילו אני נמצא באולפן עם הדמויות. קשה לי להסביר את זה, אבל אני יודע שאוכלוסיית הפורום כנראה מבינה למה אני מתכוון. הבנתי שיש לזה קשר מסויים לפילטרים ולרמת הבהירות/קונטראסט, אבל אני מניח שמעבר לכך יש טלוויזיות שנוטות יותר לזוועה הזאת. זה בערך הדבר היחיד שיפריע לי ממש.

אשמח מאוד להמלצות - גם לדגמים, וגם לנקודות מכירה מועדפות. אני גר בתל אביב.
תודה מראש,
עמית

turkamit פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

אשמח לתגובה... מחפש המלצה לטלוויזיה 42-46, תקציב עד סביבות 4,200, עדיפות ל-smartTv כדי לראות סטרימינג מהאינטרנט (לא אתר ספציפי, אלא אתרים משתנים). יתר הפרטים ביתר הרחבה - למעלה.

תודה!

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”