כל כמה זמן סביר להחליף גומיית ראש במכונת E61?
-
shlomyga
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1403
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 126 פעמים
מאחר וזה בטח אינדיבידואלי לכל מקרה ותלוי בכמה זמן המכונה דלוקה ביום וכמה שימוש נעשה הבא אני מניח שזה משתנה מאחד לשני. אצלי המכונה דלוקה כ-6 שעות ביום ומכינים בה 4-6 כוסות ביום רגיל וכ-10 כוסות בימי סופ״ש.
אחרי שנה של שימוש הגומייה מאוד מאוד יבשה. סביר שהגיע הזמן להחליף או שפיספסתי משהו בתחזוקה לאורך השנה?
אחרי שנה של שימוש הגומייה מאוד מאוד יבשה. סביר שהגיע הזמן להחליף או שפיספסתי משהו בתחזוקה לאורך השנה?
- coffeeavi
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 277 פעמים
- יצירת קשר:
הפרמטרים רבים כפי שציינת ותלויים מאוד באופי השימוש...
נזילות בזמן חליטה או גומיה יבשה הן אינדיקציה מעולה שאומרת "החלף אותי"
עבור כמה שקלים כדאי לקבל שקט תעשייתי וכדאי לעשות זאת מוקדם לפני שהגומיה נדבקת לראש,
מתפרקת וקשה לנקות את האזור.
כשמחליפים זו הזדמנות מעולה לבצע ניקוי יסודי של המסילה בה הגומיה יושבת וכל אזור הנעילה של ה-PF
חג שמח
נזילות בזמן חליטה או גומיה יבשה הן אינדיקציה מעולה שאומרת "החלף אותי"
עבור כמה שקלים כדאי לקבל שקט תעשייתי וכדאי לעשות זאת מוקדם לפני שהגומיה נדבקת לראש,
מתפרקת וקשה לנקות את האזור.
כשמחליפים זו הזדמנות מעולה לבצע ניקוי יסודי של המסילה בה הגומיה יושבת וכל אזור הנעילה של ה-PF
חג שמח
תחליף גם פילטר ראש על הדרך.. פעם בשנה זה זמן סביר בהחלט.
כתבה מEP בנושא
http://us6.campaign-archive2.com/?u=495 ... 92dbc82023
כתבה מEP בנושא
http://us6.campaign-archive2.com/?u=495 ... 92dbc82023
אם הגומיה סדוקה או יבשה אפשר להחליף.עלות מאוד נמוכה ופעולת ההחלפה פשוטה. (הנחיות באינטרנט)
אם אתה רוצה לשמור על אורח החיים של הגומיה - האוייב הכי גדול שלה הוא חשיפה לאוויר . השאר את ידית החליטה נעולה בראש גם לאחר השימוש (לא סגורה חזק)
אם אתה רוצה לשמור על אורח החיים של הגומיה - האוייב הכי גדול שלה הוא חשיפה לאוויר . השאר את ידית החליטה נעולה בראש גם לאחר השימוש (לא סגורה חזק)
"Cigars change thoughts into dreams."
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
(Victor Marie Hugo 1802-1885)