ישורת אחרונה.. Neato BotVac VS iClebo Smart / Arte
רק מי שיש לו *בו זמנית* את שני הרובוטים האלה ומפעיל אותם פעם זה ופעם זה יוכל, אחרי מספר חודשים, לתת הערכה אמיתית לגבי היתרונות של האחד על השני (בין ברמת המכשיר ובין ברמת היבואן). וגם זה יהיה מוגבל לדירה הספציפית שלו (אבל יותר טוב מלא כלום).
לי יש iCLEBO (וכלב) ואני ממליץ עליו ועל היחס מרונן. האם בפועל הוא באמת יותר טוב מרובוט X אחר ? אם תקנה לי, אני מוכן להשוות כמו שכתבתי למעלה ואחרי כמה חודשים לכתוב ביקורת משווה ....
לי יש iCLEBO (וכלב) ואני ממליץ עליו ועל היחס מרונן. האם בפועל הוא באמת יותר טוב מרובוט X אחר ? אם תקנה לי, אני מוכן להשוות כמו שכתבתי למעלה ואחרי כמה חודשים לכתוב ביקורת משווה ....
מה הכתובת שלך ? אני אזמין לך עכשיו... אתה מעדיף צבע מסויים כפרה ?ben-home כתב:רק מי שיש לו *בו זמנית* את שני הרובוטים האלה ומפעיל אותם פעם זה ופעם זה יוכל, אחרי מספר חודשים, לתת הערכה אמיתית לגבי היתרונות של האחד על השני (בין ברמת המכשיר ובין ברמת היבואן). וגם זה יהיה מוגבל לדירה הספציפית שלו (אבל יותר טוב מלא כלום).
לי יש iCLEBO (וכלב) ואני ממליץ עליו ועל היחס מרונן. האם בפועל הוא באמת יותר טוב מרובוט X אחר ? אם תקנה לי, אני מוכן להשוות כמו שכתבתי למעלה ואחרי כמה חודשים לכתוב ביקורת משווה .......