איכות תמונה גרועה בסמסונג 32 לד דגם eh4000

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
rafios פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 55
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום. אני מנסה לשפר את איכות התמונה בטלויזיה ולא ממש מצליח. הטלויזיה כמו שציינתי היא 32 hd ready של סמסונג מה שמוזר שיש לי רק 2 מצבי תמונה לבחירה שהם entertain ו standart אם מישהו מכיר את הדגם ויכול לעזור מבחינת ההגדרות זה יהיה מצוין. הצבעים פשוט חיוורים לא חדים ואין בהם שום עומק. תודה וחג פסח שמח.

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5010
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #2 

הייתי מציע לך לעבור על המדריכים בפורום כיול-וידאו , יש כמה כיולים/כיוונים בסיסיים שיכולים לעזור לך - כמו קונטרסט למשל ,

מעבר לזה - בכל זאת הדגם שרכשת הוא דגם התחלתי מאוד , אתה לא יכול לצפות לקבל תמונה ברמת מסכים יקרים יותר.
אם התמונה שלך היא ממש גרועה לפי דעתך אז יכול להיות כי ישנה בעיה ב-TV שלך .

נסה לצלם במצלמה טובה כמה תמונות ותעלה אותם עם ההערות שלך כדי שנבין על מה מדובר .

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 440 פעמים

שליחה #3 

לפני שאתה קופץ למסקנות, נשמח לדעת באיזה מקור אתה משתמש ואיך הוא מחובר למסך. בשביל לקבל את התמונה הטובה ביותר רצוי למצוא תוכן HD כמה שפחות מקובץ ולחברו בhdmi

rafios פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 55
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

שוב שלום. אוקיי אני אחדד מספר דברים :) אני לא גר כרגע בארץ אלא בארופה. אני לא מחובר פה לשום כבלים או לויין אלא רק למחשב הנייד שלי. עיקר השימוש שלי עד כה וכנראה בעתיד היא צפייה בסרטים שלי מהמחשב לטלויזיה . ניסיתי לשחק בהגדרות אבל אין לי יותר מידי אופציות למשחק . כיולים בסיסיים כמו קונטרסט לא ממש משפיעים על איכות התמונה. מחיפוש בסיסי הבנתי שיש לטלויזיה הזו דווקא מנוע שמריץ תמונה איכותית אבל אולי זה תופס על דגם שונה בסדרה הזו. בכל מקרה שוב התמונה ממש לא חדה והצבעים לא מש חחים כמו שציינתי. מקווה שסיפקתי מספיק אינפו כדי שאולי תוכל לעזור לי בנושא. חג פסח שמח.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”