שלום, בכמה לדעתכם ניתן למכור מטחנת רוקי רנציליו במצב מעולה?
המחיר לצרכן היום הוא באזור ה1900 אוליי אפשר להשיג ב1700 מוצר עם בלאי נמוך מאוד לפי דעתי באזור ה1200.
The finer things in life
http://www.coopcaffe.co.il
http://www.coopcaffe.co.il
- גונן
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
אני מכרתי ממש עכשיו ב 700 , אבל לדעתי יש קשר כמובן למחיר חדש !
לא הייתי ער לזה שחדשה עולה 1700 ש"ח , היה לי בראש שניתן להשיג אותה סביב ה 1400 ש"ח ,
בכלאופן חצי מחיר מחדש ניראה לי יותר מהוגן על מטחנה ! . . .
אגב ברור כמובן שאם יש סחורה בשוק אז סביר מאוד להניח שיש מכירות , יש כל מיני סוגים של קונים , אני מסכים שיש במחיר הגבוהה הזה בחירות טובות יותר , אבל מי שרוצה רוקי , קונה רוקי ! ואין מה לעשות , המוניטין של המטחנה הזו הורווח ביושר ! ! !
לא הייתי ער לזה שחדשה עולה 1700 ש"ח , היה לי בראש שניתן להשיג אותה סביב ה 1400 ש"ח ,
בכלאופן חצי מחיר מחדש ניראה לי יותר מהוגן על מטחנה ! . . .
אגב ברור כמובן שאם יש סחורה בשוק אז סביר מאוד להניח שיש מכירות , יש כל מיני סוגים של קונים , אני מסכים שיש במחיר הגבוהה הזה בחירות טובות יותר , אבל מי שרוצה רוקי , קונה רוקי ! ואין מה לעשות , המוניטין של המטחנה הזו הורווח ביושר ! ! !
- coffeeavi
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 277 פעמים
- יצירת קשר:
איזה דגם? החדש (עם מגש פלסטי) או הישן עם מגש מתכת?
מה תאריך הייצור? (מופיע על המדבקה בתחתית המכונה)
מה מצבה הכללי, קוסמטי ומכני? האם תקינה?
מה מצב הדיסקיות? (או בתרגום אחר כמה עבדה?) אם אני כקונה צריך להשקיע בדיסקיות חדשות יש לזה משמעות במחיר.
כמה חלקי הפלסטיק שלמים? (לרוקי יש לא מעט בעיות ושברים לאורך הזמן בפלסטיק של המשפך, של מיכל הפולים וגם של זרועות חזית המטחנה)
בקיצור, יש הרבה פרמטרים, אבל מה שהחבר'ה נקבו כאן, כחצי מחיר, נשמע תואם את מה שנמכר בשוק המשומשות.
מה מצב הדיסקיות? (או בתרגום אחר כמה עבדה?) אם אני כקונה צריך להשקיע בדיסקיות חדשות יש לזה משמעות במחיר.
כמה חלקי הפלסטיק שלמים? (לרוקי יש לא מעט בעיות ושברים לאורך הזמן בפלסטיק של המשפך, של מיכל הפולים וגם של זרועות חזית המטחנה)
בקיצור, יש הרבה פרמטרים, אבל מה שהחבר'ה נקבו כאן, כחצי מחיר, נשמע תואם את מה שנמכר בשוק המשומשות.
עם מגש מתכת.coffeeavi כתב:איזה דגם? החדש (עם מגש פלסטי) או הישן עם מגש מתכת?
בקיצור, יש הרבה פרמטרים, אבל מה שהחבר'ה נקבו כאן, כחצי מחיר, נשמע תואם את מה שנמכר בשוק המשומשות....
תאריך יצור 2008, נקנתה ב2009.
מצב כללי תקינה לחלוטין כמובן, שימוש מועט מאוד במהלך השנים, בין 2-4 כוסות בשבוע בלבד.
קוסמטית נראית מעולה, ללא שום מכות וכדומה. עד כמה שאני רואה, אין שום שבר במקומות שציינת.
בכל אופן, פירסמתי אותה בלוח ב850 ש"ח למי שמעוניין.