מקלט HDMI אלחוטי
שלום לחברי הפורום. אשמח לייעוץ.
יש ברשותי מחשב נייח עם כרטיס מסך חזק המוציא HDMI.
הרעיון הוא לחבר את המחשב ל 2 טלוויזיות ע"מ להציג סרטים/סדרות/לייבסטרים ב 1080P. מה שעשיתי עד היום ללא קושי עם כבל HDMI וללא צורך עם התעסקות בסטרימרים ודיסקים חיצוניים (מה שמהחשב מציג זה מה הTV רואה).
אבל אני רוצה למצוא פתרון קבוע לסירבול של מתיחת כבל פיזי בין 2 הטלוויזיות.
ראיתי שיש משדרי HDMI אלחוטיים פשוטים שגם עולים 200 שח וכאלה שעולים פי 3.
השאלה שלי אליכם היא האם משדרים כאלה הם דבר יעיל ויודעים להעביר מדיה באיכות כזאת בלי לגמגם? ואם כן, איזה תכונות לחפש?
האם בכל זאת עדיף סטרימר שיתן מענה טוב יותר?
תודה מראש
יאיר.
יש ברשותי מחשב נייח עם כרטיס מסך חזק המוציא HDMI.
הרעיון הוא לחבר את המחשב ל 2 טלוויזיות ע"מ להציג סרטים/סדרות/לייבסטרים ב 1080P. מה שעשיתי עד היום ללא קושי עם כבל HDMI וללא צורך עם התעסקות בסטרימרים ודיסקים חיצוניים (מה שמהחשב מציג זה מה הTV רואה).
אבל אני רוצה למצוא פתרון קבוע לסירבול של מתיחת כבל פיזי בין 2 הטלוויזיות.
ראיתי שיש משדרי HDMI אלחוטיים פשוטים שגם עולים 200 שח וכאלה שעולים פי 3.
השאלה שלי אליכם היא האם משדרים כאלה הם דבר יעיל ויודעים להעביר מדיה באיכות כזאת בלי לגמגם? ואם כן, איזה תכונות לחפש?
האם בכל זאת עדיף סטרימר שיתן מענה טוב יותר?
תודה מראש
יאיר.
wifi מאוד מתקשה אם בכלל לשדר FHD שצורך ביטרייט גבוה (כמות נתונים גבוהה)
יש אפשרות להשחיל חוטי HDMI ממקום למקום אני לא יודע אם זה יעבוד כי מעל מרחק מסוים האות נחלש
http://www.tfl.co.il/Products.asp?Cat=2505
וכן סטרימר נותן מענה מקסימלי במקום להתעסק עם כל הבלאגן הזה שיעלה בסופו של דבר יותא מסטרימר פשוט
יש אפשרות להשחיל חוטי HDMI ממקום למקום אני לא יודע אם זה יעבוד כי מעל מרחק מסוים האות נחלש
http://www.tfl.co.il/Products.asp?Cat=2505
וכן סטרימר נותן מענה מקסימלי במקום להתעסק עם כל הבלאגן הזה שיעלה בסופו של דבר יותא מסטרימר פשוט
תודה על התגובות.
חיווט פיזי של HDMI זה הדבר האחרון שאעשה ...
האם יש סטרימר שיודע לשדר אלחוטית מהמחשב ל 2 מקלטים שונים (וב HD כמובן)?
הכוונה שהוא ישדר מה שהמחשב מציג בדיוק. הרעיון הוא לא להתעסק עם עוד "מדיה סנטר" בפני עצמו.
חיווט פיזי של HDMI זה הדבר האחרון שאעשה ...
האם יש סטרימר שיודע לשדר אלחוטית מהמחשב ל 2 מקלטים שונים (וב HD כמובן)?
הכוונה שהוא ישדר מה שהמחשב מציג בדיוק. הרעיון הוא לא להתעסק עם עוד "מדיה סנטר" בפני עצמו.