igo primo israel - חינם לרגל חג הפסח
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
כל פעם מפרסמים את זה פה וכל פעם זה לא קיים בחינם. לא שבאמת מישהו צריך את זה, אבל מה הפואנטה?
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
אחרי לא מעט תוכנות ניווט, אפשר בוודאות לומר שזו הכי פחות אינטואיטיבית בעליל.
אפליקציה כבדה (גם על מכשיר ייעודי), לא זולה, קשה לתיפעול, השימושיות שלה זה משהו של לפני עשור במקרה הטוב.
מצטער, גם בחינם אני לא מוכן שהיא תתפוס מקום במכשיר שלי...
אפליקציה כבדה (גם על מכשיר ייעודי), לא זולה, קשה לתיפעול, השימושיות שלה זה משהו של לפני עשור במקרה הטוב.
מצטער, גם בחינם אני לא מוכן שהיא תתפוס מקום במכשיר שלי...
richrach כתב:מי שרוצה אפליקציית ניווט מעודכנת (כולל מצלמות מהירות) ללא תלות באינטרנט שיוריד
מי שלא מעוניין שימשיך לנווט לפי ראות עיניו והבנתו
והלינק כן תקין,...
תודה על הלינק, עובד מצויין.
מי שלא מתאים, שלא יוריד, לי מתאים ועובד מצוין כשאני לא און-ליין.
מסכים עם כל מילה. ממשק משתמש של לפני 15 שנה, שימושיות של ימי הביניים.AviBiton כתב:אחרי לא מעט תוכנות ניווט, אפשר בוודאות לומר שזו הכי פחות אינטואיטיבית בעליל.
מצטער, גם בחינם אני לא מוכן שהיא תתפוס מקום במכשיר שלי......
ואם כבר נגענו באפליקציה הזו, מישהו יכול להסביר לי למה אפליקצית ניווט רוצה הרשאות גם לקרוא את אנשי הקשר שלי וגם לכתוב ולשנות אותם? למה היא צריכה הרשאות לקרוא את יומן השיחות שלי, וחמור מכך: למה היא מבקשת הרשאות לכתוב ליומן השיחות שלי?
בקיצור: בדיחה עצובה.
You are never fully dressed without a smile
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1895
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
גיל37 כתב:שטויות..רק WAZE למרות התחלואים שלה (ויש... )....
בעיניי,היתרון הכי משמעותי של וייז על פני IGO,הוא שבוייז אתה יכול לכתוב כל דבר (מחלף גולני,צומת גלילות,שם עסק כלשהו וכו') ואילו ב IGO אם אין לך כתובת מדויקת אתה צריך לנחש איך להגיע.
כמובן עוד יתרון הוא עניין הפקקים והעיקופים,אבל וייז מזייף חזק לאחרונה (גם כשנוסעים במסלול המועדף שהוא נותן,עדיין נקלעתי לפקקים,או בכלל חוצה ערים לרוחבן רק בשביל לא לעמוד באף רמזור
לרעת IGO עוד ייאמר,עדכון מפות - פעם בכמה חודשים משום מה נשמע להם הגיוני..