A-200 נתקע לעתים קרובות מדי.
-
RoeyTNT
- חבר ותיק

- תגובות: 1274
- שם מלא: RoeyTNT
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
היי, ברשותי A-200 כבר באיזור ה-4-5 שנים, כן הוא כבר זקן.
בתוכו הארדיסק פנימי של WD גרסה ירוקה, עם 3TB.
ובזמן האחרון בזמן ניגון סרטים הוא קופא. התמונה קופאת, הוא לא מגיב לשום לחיצה בשלט חוץ מלחיצה ארוכה לסגירה עד שיש נקודה אדומה חזקה דולקת רצוף ואז אני פשוט מדליק אותו שוב ואז הכל מסתדר.
יש פיתרון לבעיה הזו? או שאלו פשוט סימני זיקנה?
בתוכו הארדיסק פנימי של WD גרסה ירוקה, עם 3TB.
ובזמן האחרון בזמן ניגון סרטים הוא קופא. התמונה קופאת, הוא לא מגיב לשום לחיצה בשלט חוץ מלחיצה ארוכה לסגירה עד שיש נקודה אדומה חזקה דולקת רצוף ואז אני פשוט מדליק אותו שוב ואז הכל מסתדר.
יש פיתרון לבעיה הזו? או שאלו פשוט סימני זיקנה?
בהחלט יכול להיות סימני גסיסה. האם זה קורה גם עם HDD אחר או סטיק USB?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
בדוק שהמאורר הפנימי פועל, כי במידה ולא המעבד מתחמם וזו בהחלט יכולה להיות הסיבה.
אפשרות נוספת היא שההרד דיסק לא תקין.
אפשרות נוספת היא שההרד דיסק לא תקין.
-
RoeyTNT
- חבר ותיק

אני לא יודע, אני מנגן סרטים רק מהכונן הפנימי, וכל הסטרימר נתקע, לא רק הסרט, הוא לא מגיב כלל.HazooM כתב:בהחלט יכול להיות סימני גסיסה. האם זה קורה גם עם HDD אחר או סטיק USB?...
אני אבדוק את המאוורר, תודה.istarmini כתב:בדוק שהמאורר הפנימי פועל, כי במידה ולא המעבד מתחמם וזו בהחלט יכולה להיות הסיבה.
אפשרות נוספת היא שההרד דיסק לא תקין....
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2450
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1026 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
הסטרימר הזה פשוט מעולה!
החלפתי אותו רק בגלל הרעש של המאוורר.
החלפתי אותו רק בגלל הרעש של המאוורר.
כיף חיים.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
כל טכנאי אלקטרוניקה בסיסי אמור לדעת לפתוח את המכשיר, לנתק את המאוור, לנקות אותו, או להחליף חדש. זה מאורר בסיסי .RoeyTNT כתב:האמת עכשיו שאני חושב על זה נזכרתי שאכן בזמן האחרון המאוורר מדי פעם עושה רעשים ממש חזקים.
בקיצור.... אני יודע שזו שאלת הדיוט אבל... יש מצב שיש איזושהי מעבדה שיכולה לסדר לי את זה?...
פתח את המכשיר .
במידה והמאורר מלא אבק ולא מסתובב נקה אותו ואולי בזה יסתיים הסיפור.
-
RoeyTNT
- חבר ותיק

טוב, אז אני מקפיץ את השירשור בדיליי של 4 חודשים.
סוף-סוף יצא לי להתפנות ולבדוק את העניין. גיליתי שהסטרימר לא קופא בזמן ניגון סרטים דרך DOK. הדבר קורה רק עם ההארדיסק הפנימי.
למיטב ידיעתי יש 2 אופציות: 1) שההארדיסק לא תקין ויש להחליפו, כמו שציינתם. 2) שההארדיסק גורם להתחממות יתר של המכשיר.
כדי לבדוק אילו מהאופציות נכונה חשבתי על לקנות מתאם SATA-USB, לנתק את ההארדיסק הפנימי מתוך הסטרימר, לחבר אותו דרך כניסת ה-USB באמצעות המתאם ולהשתמש בו כהארדיסק חיצוני ואז לראות אם עדיין הוא נתקע בעת ניגון סרטים.
יש מתאם מסוים שאתם ממליצים עליו? או שאתם בכלל ממליצים לי לקנות מארז שהופך הארדיסק פנימי לחיצוני?
תודה ושבוע טוב
סוף-סוף יצא לי להתפנות ולבדוק את העניין. גיליתי שהסטרימר לא קופא בזמן ניגון סרטים דרך DOK. הדבר קורה רק עם ההארדיסק הפנימי.
למיטב ידיעתי יש 2 אופציות: 1) שההארדיסק לא תקין ויש להחליפו, כמו שציינתם. 2) שההארדיסק גורם להתחממות יתר של המכשיר.
כדי לבדוק אילו מהאופציות נכונה חשבתי על לקנות מתאם SATA-USB, לנתק את ההארדיסק הפנימי מתוך הסטרימר, לחבר אותו דרך כניסת ה-USB באמצעות המתאם ולהשתמש בו כהארדיסק חיצוני ואז לראות אם עדיין הוא נתקע בעת ניגון סרטים.
יש מתאם מסוים שאתם ממליצים עליו? או שאתם בכלל ממליצים לי לקנות מארז שהופך הארדיסק פנימי לחיצוני?
תודה ושבוע טוב
אני שדרגתי בזמנו עם ערכת השדרוג ללא מאוורר, עדיין עובד מצוין
איך אתה משתמש ביום יום במכשיר ? משאיר אותו על מצב סטנד-ביי, או מכבה לגמרי ?
כאשר המכשיר במצב סטנד-ביי אז הוא בעצם עובד רגיל וממשיך להתחמם.
אני מכבה אותו תמיד כשהוא לא בשימוש כדי שלא יתחמם יותר מדי, מציע גם לך לעשות את זה.
איך אתה משתמש ביום יום במכשיר ? משאיר אותו על מצב סטנד-ביי, או מכבה לגמרי ?
כאשר המכשיר במצב סטנד-ביי אז הוא בעצם עובד רגיל וממשיך להתחמם.
אני מכבה אותו תמיד כשהוא לא בשימוש כדי שלא יתחמם יותר מדי, מציע גם לך לעשות את זה.
-
RoeyTNT
- חבר ותיק

כמו שאמרתי... החלטתי פשוט לקנות מארז חיצוני להארדיסק הפנימי ולחבר אותו עם USB לסטרימר ובכך למנוע את בעיית ההתחממות/צריכת חשמל גבוהה.
למרות שכרגע אני חושב אולי פשוט לרכוש את המארז ההוא שמשדרג את הסטרימר מ-A-200 ל-A-210. מה אתם אומרים? איזו אופציה עדיפה?
למרות שכרגע אני חושב אולי פשוט לרכוש את המארז ההוא שמשדרג את הסטרימר מ-A-200 ל-A-210. מה אתם אומרים? איזו אופציה עדיפה?
מדהים אותי העניין עם המכשירים של פופקורן. העולם נחצה לשניים, אילו שהמכשיר כל הזמן נתקע להם ואילו שאין להם אף בעיה.
לי יש כבר מספר שנים את ה c200 מותקן בפנים הרדיסק פנימי וכן כונן בלורי וכן מאוורר קרור שהוספתי.
המכשיר עובד ללא לאות שנים, כמעט ולא נתקע, כמעט ללא ריסטים.
שדרגתי את מערכת ההפעלה בכל פעם שיצא עשכון, השדרוג עבר בלי בעיות.
המכשיר קורא הכל מהnas שלי החל ממוסיקה דרך בלורי מלא.
חמישה דברים מבאסים :
1 לא משתמש בתפריט בו רואים עטיפות אלא פשוט רשימות.
2. השלט מאד מעצבן גם ה rf וגם האופציונאלי ir איתו אני משתמש, התגובות איטיות והרבה פעמים צריך ללחוץ יותר מפעם אחת.
3. המסך שאמור היה לפתור את הדלקת הטלויזיה לא באמת שימושי, אי אפשר לראות ממקום הישיבה אלא רק עם קמים.
4 עוד לא מצאתי אפליקציה יציבה לאייפד או לגלאקסי שאיתה אפשר לתפעל אותו.
5. תלת מימד סייד בי סייד וכתוביות לא הולך יחד.
חוץ מזה מכשיר מעולה.ואני מניח שכך גם חלק מה a200.
לי יש כבר מספר שנים את ה c200 מותקן בפנים הרדיסק פנימי וכן כונן בלורי וכן מאוורר קרור שהוספתי.
המכשיר עובד ללא לאות שנים, כמעט ולא נתקע, כמעט ללא ריסטים.
שדרגתי את מערכת ההפעלה בכל פעם שיצא עשכון, השדרוג עבר בלי בעיות.
המכשיר קורא הכל מהnas שלי החל ממוסיקה דרך בלורי מלא.
חמישה דברים מבאסים :
1 לא משתמש בתפריט בו רואים עטיפות אלא פשוט רשימות.
2. השלט מאד מעצבן גם ה rf וגם האופציונאלי ir איתו אני משתמש, התגובות איטיות והרבה פעמים צריך ללחוץ יותר מפעם אחת.
3. המסך שאמור היה לפתור את הדלקת הטלויזיה לא באמת שימושי, אי אפשר לראות ממקום הישיבה אלא רק עם קמים.
4 עוד לא מצאתי אפליקציה יציבה לאייפד או לגלאקסי שאיתה אפשר לתפעל אותו.
5. תלת מימד סייד בי סייד וכתוביות לא הולך יחד.
חוץ מזה מכשיר מעולה.ואני מניח שכך גם חלק מה a200.
-
RoeyTNT
- חבר ותיק

מקפיץ שוב את השאלהRoeyTNT כתב:כמו שאמרתי... החלטתי פשוט לקנות מארז חיצוני להארדיסק הפנימי ולחבר אותו עם USB לסטרימר ובכך למנוע את בעיית ההתחממות/צריכת חשמל גבוהה.
למרות שכרגע אני חושב אולי פשוט לרכוש את המארז ההוא שמשדרג את הסטרימר מ-A-200 ל-A-210. מה אתם אומרים? איזו אופציה עדיפה?...