זוג מדפיים
שלום לכולם וחג שמח
אני מעוניין לרכוש זוג מדפיים וזקוק להמלצות. התקציב הוא 3-3.5K. ישנה אפשרות לרכוש גם בגרמניה ולהביא באופן עצמאי לארץ אם זה משתלם. אין לי יותר מדי זמן להסתובב בחנויות בשלב הזה ולכן קשה להשוות לגרמניה כי המחירים המופרסמים באינטרנט אינם המחירים בפועל. אבקש מכל מי שמכיר את השוק לחוות את דעתו.
תודה וחג שמח.
אני מעוניין לרכוש זוג מדפיים וזקוק להמלצות. התקציב הוא 3-3.5K. ישנה אפשרות לרכוש גם בגרמניה ולהביא באופן עצמאי לארץ אם זה משתלם. אין לי יותר מדי זמן להסתובב בחנויות בשלב הזה ולכן קשה להשוות לגרמניה כי המחירים המופרסמים באינטרנט אינם המחירים בפועל. אבקש מכל מי שמכיר את השוק לחוות את דעתו.
תודה וחג שמח.
עיינתי הרבה לפני פתיחת השרשור בכל הקטגוריות. להבנתי אלה הם מחירי MSRP או שאני טועה?
אם אלו מחירי MSRP עד כמה הם שונים מהמחיר הריאלי עבור הדגמים של KEF למשל?
שאלה נוספת שעלתה היא האם הסקירה על סאבוופרים עדיין רלוונטית להיום?
מן הסתם אלך להאזין בסמוך למועד הקנייה, המטרה היא לנסות לקבל תמונת מצב לגבי כדאיות ייבוא אישי מחול. (אני מביא במזוודה)
אם אלו מחירי MSRP עד כמה הם שונים מהמחיר הריאלי עבור הדגמים של KEF למשל?
שאלה נוספת שעלתה היא האם הסקירה על סאבוופרים עדיין רלוונטית להיום?
מן הסתם אלך להאזין בסמוך למועד הקנייה, המטרה היא לנסות לקבל תמונת מצב לגבי כדאיות ייבוא אישי מחול. (אני מביא במזוודה)
המחירים הם תמיד MSRP - מחיר מומלץ לצרכן. עד כמה הם שונים מהמחיר הסופי? תצטרך לבדוק.להבנתי אלה הם מחירי MSRP או שאני טועה?
אם אלו מחירי MSRP עד כמה הם שונים מהמחיר הריאלי עבור הדגמים של KEF למשל?...
בהחלט. למה שהיא לא תהיה?שאלה נוספת שעלתה היא האם הסקירה על סאבוופרים עדיין רלוונטית להיום?...
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
יד שניה גם בא בחשבון? ראיתי פה בלוחות Monitor Audio RX2 למכירה. שמעתי אותו בזמנו ונורא התלהבתי, אבל בסוף הלכתי על RX6