פטנט חדש ומעניין - מודד לחץ דחיסה דיגיטאלי
- adi_habrusi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 372
- נתן תודות: 133 פעמים
- קיבל תודות: 43 פעמים
אני דווקא חושב שזה מגניב, ראיון נחמד, וגימור יפה. תודה על השיתוף
יום דבש
מסכים איתך עדי למרות שגם הטמפר עם הקליק יכול להיות מספק לחלוטין.adi_habrusi כתב:אני דווקא חושב שזה מגניב, ראיון נחמד, וגימור יפה. תודה על השיתוף...
מצד שני אפשר לקבל בעזרת זה חזרתיות טובה יותר...אבל זה קצת מוגזם
"Cigars change thoughts into dreams."
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
- גונן
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
הרעיון ישן , אבל הביצוע כאן מושקע וברמה גבוהה לפחות מימה שאפשר ליראות . . .
בהחלט שימושי ברמה הביתית , המחיר אכן גבוהה במיקצת אבל עדין הגיוני ביחס למוצר ולכמיות היצור , אני מאמין שאינן גבוהות במיוחד ,
וכן, בלי צחוק, אפשר לחבר את זה לבלוטס דרך אפליקציה שתוציא דו"ח עם גרף שמראה חזרתיות וחריגות מהמישקל על פני נגיד 60 לחיצות . . .
טוב בתור כלי לימוד במקום שמלמד בריסטות . . .
אהבתי מאוד , והאמת שחשבתי על מוצר כזה בעצמי , אבל דרך התצוגה שלהם טובה בהרבה מימה שהיה לי בראש , אני חשבתי על מיספר צבעים שמיתחלפים על כל הכף העיגול ללא מיספרים כלל . . . שכל ההכף מואר בצבע מיתחלף לפי הלחץ , על להופעת הירוק ! ! !
בהחלט שימושי ברמה הביתית , המחיר אכן גבוהה במיקצת אבל עדין הגיוני ביחס למוצר ולכמיות היצור , אני מאמין שאינן גבוהות במיוחד ,
וכן, בלי צחוק, אפשר לחבר את זה לבלוטס דרך אפליקציה שתוציא דו"ח עם גרף שמראה חזרתיות וחריגות מהמישקל על פני נגיד 60 לחיצות . . .
טוב בתור כלי לימוד במקום שמלמד בריסטות . . .
אהבתי מאוד , והאמת שחשבתי על מוצר כזה בעצמי , אבל דרך התצוגה שלהם טובה בהרבה מימה שהיה לי בראש , אני חשבתי על מיספר צבעים שמיתחלפים על כל הכף העיגול ללא מיספרים כלל . . . שכל ההכף מואר בצבע מיתחלף לפי הלחץ , על להופעת הירוק ! ! !
עדיף כבר במחיר הזה את המודד עם הקפיץ או לחלופין את המודד השולחני. המספרים חוץ מגימיק לא נותנים כלום שכן גם כאן יהיה קשה לבצע לחיצה אחידה. נראה אתכם לוקחים משקל רגיל דיגיטאלי ולוחצים עליו עם היד 20 קילו בצורה מדוייקת ועקבית. קשה. מה גם שאם לחצת יותר לא יעזור אם תשחרר, מה שנלחץ נלחץ.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
כן - דוחסים תמיד הכי חזק וזהו. לא צריך למדוד או שום דבר כזה.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)