XBMC בעיה בהרחבה SDAROT.TV ובהוט VOD
שלום לכולם ,
נכון להיום האתר סדרות טי וי העלה תגובה שהוא משפץ ומעדכן את האתר ולכן זה לא יעבוד...
לאחר שהאתר עלה שוב וחזר לשדר כרגיל, ההרחבה בXBMC לא פועלת ורושמת כל הזמן שהסקריפט נכשל ואילו שבאתר הסדרות משודרים יפה מאוד...
כך גם בנוגע להוט וי או די , הבעיה היא כבר יותר מכמה שעות ומן הסתם תימשך כי בטח חסמו אותה לצפייה בגרסת FRODO או משהו כזה כי אין תמיכה לקבצים מסויימים.
יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה או איך אפשר לתקן אותה , תודה מראש !!!
נכון להיום האתר סדרות טי וי העלה תגובה שהוא משפץ ומעדכן את האתר ולכן זה לא יעבוד...
לאחר שהאתר עלה שוב וחזר לשדר כרגיל, ההרחבה בXBMC לא פועלת ורושמת כל הזמן שהסקריפט נכשל ואילו שבאתר הסדרות משודרים יפה מאוד...
כך גם בנוגע להוט וי או די , הבעיה היא כבר יותר מכמה שעות ומן הסתם תימשך כי בטח חסמו אותה לצפייה בגרסת FRODO או משהו כזה כי אין תמיכה לקבצים מסויימים.
יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה או איך אפשר לתקן אותה , תודה מראש !!!
יש איזה דרך לנסות לתכנת עדכון לתוסף של סדרות?(בלי ידע מעמיק מלפני) מאין מדריך או משהו שאפשר לפתור את הבעיה ולנסות לבד לבנות עדכון לפלאגיןo2ri כתב:אף אחד לא "פורץ" שום שרתים של אף אתר.
בדיוק כמו שאתה גולש דרך דפדפן רגיל אתה לא פורץ כלום.
בכל מקרה אצלי אני לא רואה שום בעיה עם התוסף של הוט - תבדוק אולי כדאי לך להתקין את המקור הישראלי מחדש דרך fusion
לגבי סדרות,כותב התוסף מזמן כבר לא פה .
נקווה שמישהו יעלה עדכון...
עדין לא עובד לי sdarot.tv, למישהו זה עובד?
אם כן אני אשמח אם תרשמו בבקשה מה צריך לעשות בשביל שזה יעבוד.
אם כן אני אשמח אם תרשמו בבקשה מה צריך לעשות בשביל שזה יעבוד.
בעל עסק, דבר איתנו לגבי קידום האתר שלך