המלצתכם למחשב נייד
-
shshmul
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 732
- שם מלא: שמוליק
- נתן תודות: 148 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
שלום רב וחג שמח לכולם
אני מעוניין להחליף HTPC שיש לי בסלון +הנייח שמשמש אותי ביומיום למחשב נייד איכותי,אמין וחזק,שישמש אותי למקור שמע למוסיקה+מקור צפייה לסרטי FHDּ + 3D שיחובר לרסיבר ק"ב.
אשמח לקבל המלצות לנייד כזה.
הדרישות שלי :מעבד I7+מסך 17" עם רזולוציה FHD +מקלדת מוארת.
משקל וגודל פיזי לא מהווה שיקול לרכישה.
תקציב 7000 ₪
תודה מראש לעוזרים
אני מעוניין להחליף HTPC שיש לי בסלון +הנייח שמשמש אותי ביומיום למחשב נייד איכותי,אמין וחזק,שישמש אותי למקור שמע למוסיקה+מקור צפייה לסרטי FHDּ + 3D שיחובר לרסיבר ק"ב.
אשמח לקבל המלצות לנייד כזה.
הדרישות שלי :מעבד I7+מסך 17" עם רזולוציה FHD +מקלדת מוארת.
משקל וגודל פיזי לא מהווה שיקול לרכישה.
תקציב 7000 ₪
תודה מראש לעוזרים
-
shshmul
-
- חבר פעיל במיוחד

היי
נכון שזה יצריך ממני לנתק ולחבר,הייתי בסיטואציה כזו בעבר והשד לא נורא כל כך[ 20 שניות והנייד מחובר] גם כך איני צופה בסרט כל יום.
לגבי המיני פי.סי איני מעוניין בו ,אני פשוט רוצה הכל בחבילה אחת וכך לחסוך במקום,גם כך הנייח תופס לי המון מקום
אשמח לקבל המלצה לנייד איכותי
תודה מראש
נכון שזה יצריך ממני לנתק ולחבר,הייתי בסיטואציה כזו בעבר והשד לא נורא כל כך[ 20 שניות והנייד מחובר] גם כך איני צופה בסרט כל יום.
לגבי המיני פי.סי איני מעוניין בו ,אני פשוט רוצה הכל בחבילה אחת וכך לחסוך במקום,גם כך הנייח תופס לי המון מקום
אשמח לקבל המלצה לנייד איכותי
תודה מראש
RECIVER-------------- DENON 6500H
FR. SPEAKERS---------- B&W 703 S2
CENTER------------- B&W HTM71 S2
SUR. SPEAKERS------------ KEF T301
ATM. SPEAKERS----------- KEF T101
SUBWOOFER---- SVS SB-16 ULTRA
SCREEN --------------LG OLED C9 "77
FR. SPEAKERS---------- B&W 703 S2
CENTER------------- B&W HTM71 S2
SUR. SPEAKERS------------ KEF T301
ATM. SPEAKERS----------- KEF T101
SUBWOOFER---- SVS SB-16 ULTRA
SCREEN --------------LG OLED C9 "77
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
איך MINI PC תופס מקום?: http://ksp.co.il/?select=269..399
חבל על הכסף שלך. לא הגיוני בכלל להשקיע בנייד בתור HTPC. יש אפשרויות יותר זולות וטובות.
כמו שיאיר כתב, מעבד כזה חזק לא ינוצל בכלל אלא אם אתה עורך וידאו כל יום או משחק משחקי מחשב "כבדים".
חבל על הכסף שלך. לא הגיוני בכלל להשקיע בנייד בתור HTPC. יש אפשרויות יותר זולות וטובות.
כמו שיאיר כתב, מעבד כזה חזק לא ינוצל בכלל אלא אם אתה עורך וידאו כל יום או משחק משחקי מחשב "כבדים".
-
shshmul
-
- חבר פעיל במיוחד

כנראה לא שמתם לב מה רשמתי
ביקשתי המלצה למחשב נייד שישמש אותי לא רק ל HTPC אלא יהווה בנוסף תחליף למחשב הנייח שיש לי כרגע שהוא גם I7
ליאיר:
מה קשור כאן טילים באליסטים ?! אם ביקשתי I7 אני יודע עבור מה אני צריך,מה פשוט יותר מלרשום המלצות לדגמים\חברות מסויימות במקום הערות שאינן במקום? [מבלי לפגוע]
תודה מראש
ביקשתי המלצה למחשב נייד שישמש אותי לא רק ל HTPC אלא יהווה בנוסף תחליף למחשב הנייח שיש לי כרגע שהוא גם I7
ליאיר:
מה קשור כאן טילים באליסטים ?! אם ביקשתי I7 אני יודע עבור מה אני צריך,מה פשוט יותר מלרשום המלצות לדגמים\חברות מסויימות במקום הערות שאינן במקום? [מבלי לפגוע]
תודה מראש
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
לפי מה שציינת, השימושים הם מוסיקה וסרטים בלבד, לצרכים האלה אין צורך בI7 או במפרט של 7000 ש"ח, כמו שנאמר כאן. אם משקל וגודל הם לא שיקול אז אני מניח שהוא לא יהיה נייד במיוחד - אז למה לפטופ?
בתקציב הזה אתה יכול להחליף את שני המחשבים בחדשים. (לא בא לשפוט או להעביר ביקורת, מנסה להבין את ההגיון מאחורי הקניה כדי למקד את המענה)
בתקציב הזה אתה יכול להחליף את שני המחשבים בחדשים. (לא בא לשפוט או להעביר ביקורת, מנסה להבין את ההגיון מאחורי הקניה כדי למקד את המענה)