חיבור ממיר HOT מג'יק מקליט עם קומפוננט

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
simpson פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 231
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #1 

חברים עזרה קטנה לפני חיבור קומפוננט (במקום חיבור HDMI) לממיר HOT.
אחרי כל ה- :x שיש בגלל ההפרעות והקפיצות בתצוגה של הנגן שלי עקב חיבור ממיר HOT , ולאחר כל החיבורים והניתוקים שעשיתי וחיבורי ההגנות השונות לכבל ה-HDMI ולכבלים השונים (כמו למשל ferrite filter או HDMI protector )
השאלה האם עדיף לחבר את הממיר דרך קומפוננט ל-TV???
מישהו ניסה או יודע אם בכלל שווה , או האם יש שינוי גדול בין חיבור הקומפוננט לחיבור HDMI בממיר (אני יודע שקומפוננט הוא החיבור האנלוגי היחיד שיכול לעביר שידורי HD)
כרגע הנגן מחובר לרסיבר והרסיבר מחובר ל-TV ואין את הקפיצות בתצוגת הנגן ,אבל כאשר מעבירים ברסיבר לערוץ של BD גם שם יש שתי קפיצות של התמונה על המסך ומיד מסתדר.
נראה לי בכלל שיש איזו בעיה עם שתי הכניסות HDMI ב-TV ,איזה קצר או משהו לא יודע :מבולבל: .
בכל זאת לשאלת הסיכום ( יום שישי ופסח בפתח):
האם לחבר את ממיר HOT דרך קומפוננט ל-TV ואת הנגן ב-HDMI ל-TV או לעזוב ולהשאיר את הממיר בחיבור ה-HDMI ל-TV ואת הנגן בחיבור HDMI לרסיבר (אני מקווה שאין סיכון למכשירים כמו שציינתי גם שם יש קפיצה שתיים וזה מסתדר).
???
תודה מראש לכל העונים.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32983
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #2 

חד משמעית - לא.
ממירי המג'יק HD (כולל אלה שהם בעלי מראה זהה ללא כונן קשיח) אינם תומכים כלל ב-HD בחיבור קומפוננט, ומוציאים רק 576I.
רק ממירי ה-HD הישנים יותר של הוט (אלה שכתוב עליהם Thomson) מוציאים HD תקין בקומפוננט.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

simpson פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 231
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #3 

אחלה הרבה תודה על העזרה את זה לא ידעתי. (Y)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”