התייעצות מקינטה
שלום,
אני רוצה לשדרג את הקפה שלי, וייתכן ואני שואל שאלות טפשיות.
קראתי הרבה שרשורים כאן והבנתי שדרך טובה לעשות את זה ובזול היה באמצעות מקינטה,
בריקה יקרה בשבילי כרגע, ולפי מה שהבנתי כאן בפורום Miss Inox של Forever הינה אופציה טובה במחיר זול יותר.
האם יש לכם המלצות נוספות?
כרגע אני שותה בעיקר נס קפה על בסיס מים וקצת חלב או שחור, אם אני רוצה שהמקינטה תייצר כמות קרובה של קפה איזה גודל של מקינטה אני צריך? 2 כוסות זה מספיק?
תודה רבה
אני רוצה לשדרג את הקפה שלי, וייתכן ואני שואל שאלות טפשיות.
קראתי הרבה שרשורים כאן והבנתי שדרך טובה לעשות את זה ובזול היה באמצעות מקינטה,
בריקה יקרה בשבילי כרגע, ולפי מה שהבנתי כאן בפורום Miss Inox של Forever הינה אופציה טובה במחיר זול יותר.
האם יש לכם המלצות נוספות?
כרגע אני שותה בעיקר נס קפה על בסיס מים וקצת חלב או שחור, אם אני רוצה שהמקינטה תייצר כמות קרובה של קפה איזה גודל של מקינטה אני צריך? 2 כוסות זה מספיק?
תודה רבה
- omridabbah
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
- נתן תודות: 165 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
המקינטה המומלצת פה ביותר היא הבריקה של בילאטי - היא מעט שונה מהפוראבר,
לי יש את Forever Miss Moka 3 והיא עדיפה לדעתי - עיניין של טעם.
הבריקה מוציאה קפה שיותר קרוב לאספרסו של מכונת אספרסו, זה לא יתרון או חיסרון - שוב זה עיניין של טעם.
אני חושב שהמקינטה 2 היא קטנה, אני משתמש ב3. בנוסף שמעתי שהמקינטות נירוסטה מפיקות פחות קפה - אבל אני לא מתחייב לגבי זה.
הגדלים של המקינטה הם לא מספר הכוסות,אלא מספר מנות הקפה שהיא מכינה, מנת קפה ממוצעת היא 30 מ"ל - כלומר מקינטה 2 תפיק לך כ60 מ"ל קפה,
השאלה מה אתה רוצה לעשות עם הקפה הזה - אתה יכול לשתות אותו כמו שהוא - הדרך המועדפת עלי,או להתחיל לשחק איתו, מעט חלב,חלב ומים,רק עוד מים,הרבה חלב(הקבלה לקפוצינו).
אם יש לך סבלנות אני ממליץ לך לקנות מהאיביי - בדרך כלל המחירים שם זולים יותר וזה משתלם בעיקר כי אין אחריות למקינטה גם אם נקנתה בארץ.
בהצלחה!
תעדכן בהמשך ותרגיש חופשי להמשיך לשאול שאלות
לי יש את Forever Miss Moka 3 והיא עדיפה לדעתי - עיניין של טעם.
הבריקה מוציאה קפה שיותר קרוב לאספרסו של מכונת אספרסו, זה לא יתרון או חיסרון - שוב זה עיניין של טעם.
אני חושב שהמקינטה 2 היא קטנה, אני משתמש ב3. בנוסף שמעתי שהמקינטות נירוסטה מפיקות פחות קפה - אבל אני לא מתחייב לגבי זה.
הגדלים של המקינטה הם לא מספר הכוסות,אלא מספר מנות הקפה שהיא מכינה, מנת קפה ממוצעת היא 30 מ"ל - כלומר מקינטה 2 תפיק לך כ60 מ"ל קפה,
השאלה מה אתה רוצה לעשות עם הקפה הזה - אתה יכול לשתות אותו כמו שהוא - הדרך המועדפת עלי,או להתחיל לשחק איתו, מעט חלב,חלב ומים,רק עוד מים,הרבה חלב(הקבלה לקפוצינו).
אם יש לך סבלנות אני ממליץ לך לקנות מהאיביי - בדרך כלל המחירים שם זולים יותר וזה משתלם בעיקר כי אין אחריות למקינטה גם אם נקנתה בארץ.
בהצלחה!
תעדכן בהמשך ותרגיש חופשי להמשיך לשאול שאלות
חיפשתי בebay אך לא מצאתי הצעה משתלמת יותר מאשר בישראל (המחירים שם זולים יותר אבל המשלוח מאוד יקר),
אם אתם מכירים דגמים מומלצים בebay?
Miss Inox מגיעה ב2 מנות ו4 מנות אני לא בטוח כמה אני באמת צריך אני חושש ש4 יהיה יותר מידי ו3 פחות מידי.
אם אתם מכירים דגמים מומלצים בebay?
Miss Inox מגיעה ב2 מנות ו4 מנות אני לא בטוח כמה אני באמת צריך אני חושש ש4 יהיה יותר מידי ו3 פחות מידי.
- danimili
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1214
- נתן תודות: 148 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
מה אתה מסתבך עם איביי ודמי משלוח בשביל מקינטה פשוטה יותר מבריקה
http://www.coffeeman.co.il/pl_product~910576~25~29.htm
http://www.coffeeman.co.il/pl_product~910576~25~29.htm
ֳ¡ֳ«ֳ¬ֳ¬ ֳ ֳ°ֳ© ֳ®ֳ®ֳ¬ֳ©ֳµ ֳ¬ֳ·ֳ´ֳ¥ֳµ ֳ¬ֳ§ֳ°ֳ¥ֳ÷ ֳ·ֳ´ֳ₪ ֳ«ֳ¬ֳ¹ֳ₪ֳ© ֳ¬ֳ¸ֳ ֳ¥ֳ÷ ֳ¡ֳ²ֳ©ֳ¯ ֳ¥ֳ¬ֳ·ֳ°ֳ¥ֳ÷. ֳ ֳ¢ֳ¡ ֳ₪ֳ®ֳ·ֳ¥ֳ ֳ₪ֳ¦ֳ¥ֳ¬ ֳ¡ֳ©ֳ¥ֳ÷ֳ¸ ֳ¬ֳ®ֳ·ֳ©ֳ°ֳ¨ֳ¥ֳ÷ ֳ¦ֳ₪ ֳ ֳ©ֳ¨ֳ¬ֳ©ֳ₪ ֳ·ֳ°ֳ©ֳ÷ֳ© ֳ¹ֳ ֳ¡ֳ©ֳ ֳ¬ֳ¨ֳ© ֳ±ֳ¨ֳ°ֳ£ֳ¸ֳ¨ֳ©ֳ÷ ֳ¡ 50 ֳ¹ֳ§ ֳ¥ֳ¡ֳ¸ֳ©ֳ·ֳ₪ ֳ¡ 120.
ֳ¬ֳ¹ֳ©ֳ®ֳ¥ֳ¹ ֳ¹ֳ¬ ֳ ֳ£ֳ ֳ ֳ§ֳ£ ֳ₪ֳ¹ֳ÷ֳ© ֳ®ֳ°ֳ¥ֳ÷ ֳ¹ֳ¬ ֳ´ֳ¥ֳ¸ֳ¡ֳ¸ ֳ®ֳ¥ֳ¹ֳ¬ֳ®ֳ÷.
ֳ¬ֳ¹ֳ©ֳ®ֳ¥ֳ¹ ֳ¹ֳ¬ ֳ ֳ£ֳ ֳ ֳ§ֳ£ ֳ₪ֳ¹ֳ÷ֳ© ֳ®ֳ°ֳ¥ֳ÷ ֳ¹ֳ¬ ֳ´ֳ¥ֳ¸ֳ¡ֳ¸ ֳ®ֳ¥ֳ¹ֳ¬ֳ®ֳ÷.
what's next?