חיבור הממיר YES HD למחשב ולטלוויזיה בו זמנית והקלטה ולמחשב
שלום לכולם,
אז ככה:
יש לי ממיר YES HD בבית שמחובר כרגע בחיבור HDMI לטלוויזיה.
אני מעוניין לחבר את הממיר גם לטלוויזיה בחיבור HDMI וגם למחשב בחיבור HDMI (חשבתי לקנות קופסא מפצלת HDMI ולפצל את הכבל HDMI שיוצא מהממיר).
הממיר אמור להתחבר למחשב דרך חיבור HDMI לכרטיס הקלטה שיודע לעקוף את הגנת ה HDCP של הממיר כדי שאני אוכל להקליט ב 1080I.
השאלה היא כזאת: איזה כרטיס (פנימי/חיצוני) איכותי יכול לבצע הקלטה ב HD מממיר של YES ?
נ.ב
(קראתי בפורום שיש כאלו שמעדיפים להקליט דרך קומפוננט כי זו אותה איכות אבל בקומפוננט הבנתי שאפשר להקליט רק ב 720P
ואם אני אחבר את הממיר בקומפוננט זה לא יבטל את השידור לטלוויזיה דרך הכבל HDMI שאני רוצה שהיא תהיה מחוברת גם?)
תודה מראש!!
אז ככה:
יש לי ממיר YES HD בבית שמחובר כרגע בחיבור HDMI לטלוויזיה.
אני מעוניין לחבר את הממיר גם לטלוויזיה בחיבור HDMI וגם למחשב בחיבור HDMI (חשבתי לקנות קופסא מפצלת HDMI ולפצל את הכבל HDMI שיוצא מהממיר).
הממיר אמור להתחבר למחשב דרך חיבור HDMI לכרטיס הקלטה שיודע לעקוף את הגנת ה HDCP של הממיר כדי שאני אוכל להקליט ב 1080I.
השאלה היא כזאת: איזה כרטיס (פנימי/חיצוני) איכותי יכול לבצע הקלטה ב HD מממיר של YES ?
נ.ב
(קראתי בפורום שיש כאלו שמעדיפים להקליט דרך קומפוננט כי זו אותה איכות אבל בקומפוננט הבנתי שאפשר להקליט רק ב 720P
ואם אני אחבר את הממיר בקומפוננט זה לא יבטל את השידור לטלוויזיה דרך הכבל HDMI שאני רוצה שהיא תהיה מחוברת גם?)
תודה מראש!!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32983
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
מה רע ב-720P? אתה כמעט ולא תרגיש הבדל באיכות, והחיבור מבחינתך יהיה הרבה יותר פשוט.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
הקטע שאני רואה טלוויזיה ב1080I אני לא רוצה להגדיר את הממיר ל 720P זה מציק לי בעין בטלוויזיה.
יש אפשרות להישאר בטלוויזיה עם 1080 ולהקליט 720P במחשב?
אני רוצה לחדד משהו: הממיר של הYES מחובר כרגע עם כבל HDMI. אם אני אחבר לו קומפוננט זה יבטל את ה HDMI לא ? (אני משער שרק יציאה אחת עובדת בכל רגע נתון)
אשמח אם תתייחס לשתי השאלות
תודה!!
יש אפשרות להישאר בטלוויזיה עם 1080 ולהקליט 720P במחשב?
אני רוצה לחדד משהו: הממיר של הYES מחובר כרגע עם כבל HDMI. אם אני אחבר לו קומפוננט זה יבטל את ה HDMI לא ? (אני משער שרק יציאה אחת עובדת בכל רגע נתון)
אשמח אם תתייחס לשתי השאלות
תודה!!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

עקרונית קומפוננט דווקא תומך ב-1080I (וגם כרטיס הטלוויזיה). שווה לנסות ולראות אם זה עובד בפועל.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

יש בטלוויזיה שלך כניסת קומפוננט? נסה לחבר אליה את הממיר ישירות (בקומפוננט כמובן).
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

יש את ה-AverMedia CaptureHD, ויש את ה-Hauppauge HD PVR 2 (יש גם את ה-Hauppauge Colossus שהוא כרטיס פנימי)
ה-Hauppauge נחשבים מוצרים טובים יותר, ועדיף להזמין מחו"ל.
ה-Hauppauge נחשבים מוצרים טובים יותר, ועדיף להזמין מחו"ל.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אפשר להזמין מאמזון גרמניה, למשל.
או אמזון ארה"ב דרך buy2usa.
תבדוק מה יותר זול.
או אמזון ארה"ב דרך buy2usa.
תבדוק מה יותר זול.