Burn baby burn
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
טוב, אז תשובות:
1. אני
2. כי אני לא נורמאלי
3. אני קולה כבר כמה שבועות קפה פעמיים. סיבוב ראשון למכונת האספרסו, קליה יפה, חלקה, כמו שצריך. סיבוב שני, קפה שרוף. טוחן אותו במטחנת להבים, עם חופן של הל. מוסיף סוכר ומבשל על הגז. זה יוצא מדהים ממש!
ממליץ לכם לנסות.
1. אני
2. כי אני לא נורמאלי
3. אני קולה כבר כמה שבועות קפה פעמיים. סיבוב ראשון למכונת האספרסו, קליה יפה, חלקה, כמו שצריך. סיבוב שני, קפה שרוף. טוחן אותו במטחנת להבים, עם חופן של הל. מוסיף סוכר ומבשל על הגז. זה יוצא מדהים ממש!
ממליץ לכם לנסות.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
תוצאות מבוקר הקליה
אגב נשגב מבינתי איך קליה כפולה עובדת. ניסיתי פעם ויצא מעולה. בזמן קליה אנחנו מקפידים על זמנים בצורה קיצונית, חמש שניות לפה ולשם משפיעות. ופתאום שיטה אחרת שבינה לבין פרופיל קליה מאורגן יש מרחק גדול והיא עובדת מצוין.
-- ועכשיו לחביתוש: אני לא זוכר שאי פעם קליתי חמש באטשים ברצף...לא יאמן כמה מדוייק המכשיר הזה ברגע שיודעים לשלוט בו. משקל הבאטשים נע בין 200 ל 300 גרם, אחידות הקליה מוחלטת, גם בבהירים (ירגשף וגווטמלה) וגם בכהים, בסידמו למשל רציתי לקבל קליה ארוכה וכהה, קליה של 17 דק' עם תחילת פיצוץ ראשון ב 10 שזה פרופיל ייחודי לזן הזה. הכל על הגז הביתי .
-- ועכשיו לחביתוש: אני לא זוכר שאי פעם קליתי חמש באטשים ברצף...לא יאמן כמה מדוייק המכשיר הזה ברגע שיודעים לשלוט בו. משקל הבאטשים נע בין 200 ל 300 גרם, אחידות הקליה מוחלטת, גם בבהירים (ירגשף וגווטמלה) וגם בכהים, בסידמו למשל רציתי לקבל קליה ארוכה וכהה, קליה של 17 דק' עם תחילת פיצוץ ראשון ב 10 שזה פרופיל ייחודי לזן הזה. הכל על הגז הביתי .
היו ועדיין יש מקומות שעושים את זה כדי לעדן/להעלים את החמיצות
סיבה אחרת היא מדינות שאסור או יקר מאוד לייבא קפה ירוק אז קולים קצת, מייבאים, וממשיכים את הקליה.
(דרך אגב אני עם user חדש אז מוזמנים לסמן אותי כ"עוסק בתחום")
סיבה אחרת היא מדינות שאסור או יקר מאוד לייבא קפה ירוק אז קולים קצת, מייבאים, וממשיכים את הקליה.
(דרך אגב אני עם user חדש אז מוזמנים לסמן אותי כ"עוסק בתחום")
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: