צריך המלצה למכשיר אנדרואיד מארה"ב עד כ-300-350$

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
anatoli15 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2303

שליחה

שלום לכולם,

המכשיר שלי (defy) מת היום לגמרי, ולכן אני צריך מכשיר דיי דחוף. יש לי אפשרות להזמין מארה"ב ולהביא לארץ בקרוב מאוד מכשיר, ואני רוצה להזמין תוך יום-יומיים עם העדפה לאמאזון (מטעמי נוחות, אני פתוח להצעות).

אני אתאר בקצרה את הדרישות שלי:
ביצועים: אני לא משחק בפלאפון ולא עושה שום דבר שצריך ביצועים גבוהים, לכן מבחינתי לא חייב להיות המפרט המהיר ביותר. כן חשוב שהוא יהיה מכשיר זריז בלי תקיעות מיותרות, ושהחומרה תהייה מספיק חזקה להחזיק 3 שנים בלי שדרוגים (שוב, בשימוש יחסית לא כבד של מיילים, גלישה, מצלמה, ו-GPS).
גודל: לא דרישה מחמירה, אך הייתי מעדיף מכשיר בגודל בינוני, ולא ענקי כמו חלק מהמכשיר שאני רואה (אבל שוב, אני אשרוד את זה אם מכל שאר הבחינות יתאים לי)
מצלמה: זה חשוב לי, במכשיר האחרון שלי המצלמה הייתה *** טהור וזה פשוט הגביל אותי מאוד. זו גם הסיבה העיקרית שבגללה אני לא קופץ על ה-MotoG שמשאר הבחינות נראה כאילו הוא עונה לדרישות שלי.
זיכרון: אני לא צריך יותר מדיי זיכרון, מכשיר של 16GB לדעתי יספיק לי לגמרי (עד היום חייתי עם 8GB ושרדתי). אם תהייה הרחבה עם כרטיס microSD מה טוב, אם לא, נשרוד.
דברים נוספים: צריך שהסוללה תחזיק לפחות יום שלם בלי טעינה. נמאס לי להסתובב עם battery-pack בתיק כל הזמן.

עד עכשיו שקלתי את ה-MotoG שנשמע מצוין מלבד העובדה שהמצלמה שלו מקבלת ביקורות בעיתיות משהו (אם כי אני בהחלט מוכן לשקול אותו למרות זאת במידה ולדעתכם מדובר על מכשיר שעונה על כל הדרישות שלי בצורה טובה). אופציה אחרת שהמליצו לי עליה היא ה-HTC OneX, אם כי אני לא בטוח שהוא לגמרי מתאים לכל הדרישות שלי (בעיקר כי להבנתי הסוללה שלו לא מחזיקה מספיק זמן בשאר הדברים הוא נראה מצוין).

כמובן שאם אפשר לנצל רק חלק מהתקציב, מה טוב.

אשמח להמלצות, ובתקווה שאזמין כבר ביומיים הקרובים.

anatoli15 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אני רוצה לעדכן לגבי אופציה נוספת ששקלתי, Galaxy S3. אני רואה שמדובר על מכשיר עם מפרט יחסית דומה לזה של ה-One X שעונה על רוב הדרישות שלי.

החיסרון שלו הוא בעיקר הגודל, אך לזכותו יאמר שהסוללה ניתנת להחלפה בקלות (בניגוד ל-One X), ושיש לו מקום לכרטיס הרחבה microSD. מבדיקה זריזה נראה שהמחיר שלו בארץ לא גבוה בהרבה מהמחיר בארה"ב, כך שזה משהו שאני יכול לרכוש בארץ ולשמור על האחריות (תמיד נחמד שיהיה).

מה דעתכם? האם כדאי לרכוש אחד מהמכשירים שציינתי, או שיש מכשירים שיענו לצרכים שלי בצורה טובה יותר?

shoki222
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 547

אולי תשקול את הנקסוס 5. מכשיר על בסכום קרוב מאוד לצרכיך

שליחה

ככככ

anatoli15 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

קראתי גם עליו קצת, והביקורות שקראתי טענו שהמצלמה שלו לא מדהימה.
אם אני לא טועה גם אין לו סלוט הרחבה לכרטיס זיכרון.

לכן בפועל היתרון הגדול שלו לעומת המתחרים הזולים יותר הוא המפרט (המאוד חזק בהחלט) שלו. ואז נשאלת השאלה האם זה נדרש בכלל לשימושים שלי? קשה לי להאמין שמעבד שרץ בחצי מהמהירות לא יספיק לשימושים הקלילים שלי.

Oferot
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 976

שליחה

המצלמה שלו לדעתי בסדר גמור. מבחינת נפח - אמרת ש-16 מספיק לך לחלוטין - 350$ זה המחיר של גרסאת 16ג'יגה.
מה שכן, שים לב שהנקסוסים שנמכרים בארה"ב לא יפעלו בדור 4 בישראל בגלל בעיית תדרים( כשיהיה, מתישהו, אם בכלל :) )....
בכל אופן - המכשיר הזה חזק בטרוף ומהיר אש וזה תמיד תמיד טוב ותמיד חשוב מבחינת כל התפעול - אפילו אם אתה חושב שלא תזדקק לכח הזה :)
מילה של אקסטרימיסט.

anatoli15 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

קודם כל תודה.

שנית, לאחר הרבה מאוד חפירות מאנשים שונים, הזמנתי אותו לפני כשעה. המצלמה אכן מוציאה תמונות סבירות על פי תמונות שראיתי ברשת, אני אשרוד את זה.
הסוללה שלו קצת מעצבנת אותי, מכשיר שלא מחזיק סוללה זו בהחלט בעיה. אני מניח שאני אצטרך להסתובב מדיי פעם עם ה-battery pack כפי שהייתי עושה עם ה-Defy כשהסוללה הזדקנה.

חזור אל “Android - אנדרויד”