הציעו לי שני דגמים של פרו- ג'קט : essential 2 ו- debut carbon
ה- debut הרבה יותר יקר, בהפרש של קרוב ל- 500 ₪. השאלה היא האם ל- debut יש ערך מוסף שמצדיק את ההשקעה הנוספת או שאפשר להסתפק ב- Essentail 2
פטיפון pro- ject
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
ה-essential הוא פטפון מאיכות בנייה ירודה ובעיות שימוש (usability) ידועות. הוא נשמע בהתאם והוא יקלקל לך את החשק לשמוע תקליטים. המנע ממנו בכל מחיר. ההפרש הממוצע בינו לבין ה-Carbon אמור להיות $100 ולא 500 ש"ח אבל ההבדל מהותי.
ה-Carbon בנוי איכותי ומסיבי יותר ונשמע יותר סביר ביחס לפטפון מודרני ברמת כניסה. הוא חסר מערכת שיכוך זעזועים אמתית והנדסת השיכוך שלו נסמכת על משטח בלתי מספק של סורבות'אן. עיקר הבעיות המדווחות לגבי ה-Debut Carbon - עוסקות בהארקה לקויה (המהום) והזן חוזר (פידבק) כתוצאה ממע' שיכוך ירודה. ליצרן יש שדרוגים שונים לדגם הזה (ואחרים) שנועדו לטפל בבעיות גנריות שלא נפתרו בצורה הולמת בשלב התכנון. לסוחרי האודיו יש כל מיני משטחי 'וודו' מבודדים במאות שקלים שנועדו לטפל בדיוק בבעיה זו.
היצרן האוסטרי והיבואנים השונים, מייצרים כל כך הרבה רעש פרסומי סביב המוצר הזה שבקלות אפשר לשכוח שמדובר, בסך הכל, בפטפון בינוני ברמת כניסה ותמחור בלתי הולם. בשורה התחתונה הרשה לי לצטט את ננסי רייגן, אשת הנשיא ה-40 בססמה שאמורה היתה לצמצם את השפעתם של פושרים על ילדים: "Just Say No"
ה-Carbon בנוי איכותי ומסיבי יותר ונשמע יותר סביר ביחס לפטפון מודרני ברמת כניסה. הוא חסר מערכת שיכוך זעזועים אמתית והנדסת השיכוך שלו נסמכת על משטח בלתי מספק של סורבות'אן. עיקר הבעיות המדווחות לגבי ה-Debut Carbon - עוסקות בהארקה לקויה (המהום) והזן חוזר (פידבק) כתוצאה ממע' שיכוך ירודה. ליצרן יש שדרוגים שונים לדגם הזה (ואחרים) שנועדו לטפל בבעיות גנריות שלא נפתרו בצורה הולמת בשלב התכנון. לסוחרי האודיו יש כל מיני משטחי 'וודו' מבודדים במאות שקלים שנועדו לטפל בדיוק בבעיה זו.
היצרן האוסטרי והיבואנים השונים, מייצרים כל כך הרבה רעש פרסומי סביב המוצר הזה שבקלות אפשר לשכוח שמדובר, בסך הכל, בפטפון בינוני ברמת כניסה ותמחור בלתי הולם. בשורה התחתונה הרשה לי לצטט את ננסי רייגן, אשת הנשיא ה-40 בססמה שאמורה היתה לצמצם את השפעתם של פושרים על ילדים: "Just Say No"
מנסיון כל מה שכתב חברי דלעיל מדוייק.
היה לי את הקרבון במשך חודשיים מעצבנים ברמות.
אתה צריך יד של מנתח בכדי לשמוע ולא לשרוט את התקליט המתנגן.
שלא לדבר על התוצאה.
אם אתה חפץ בפרוג'קט לך על דגמים גבוהים יותר.
5.1+
היה לי את הקרבון במשך חודשיים מעצבנים ברמות.
אתה צריך יד של מנתח בכדי לשמוע ולא לשרוט את התקליט המתנגן.
שלא לדבר על התוצאה.
אם אתה חפץ בפרוג'קט לך על דגמים גבוהים יותר.
5.1+
מוזיקה היתה אהבתי הראשונה