התחדשתי ברמקולים חדשים... וגם סיפור מעצבן.
כבר שבועיים אני מחפש רמקולים שיתאימו לתקציב שלי וגם ינעמו לאוזניי.
לפני שבועיים ניגשתי לקרוסאובר באלנבי ובעזרת רועי שהיה מאד סבלני וקשוב לצרכיי ננעלתי על polk audio tsx440 ריצפתים והסנטר התואם שלהם, הבטחתי לרועי שאני יחזור אליו ברגע שאני יחליט.
ביקרתי בעוד חנות מכובדת במרכז ושמעתי כמה סטים מחברות אחרות אבל לא התלהבתי מהם.
בינתיים התברר שחבר הוא גם ספק של חנות מאד מוכרת כאן בפורום והוא מאד המליץ שאני יאגש אליהם והם יעזרו לי לבחור סט ואפילו ילכו לקראתי מבחינת מחיר, אתמול בבוקר ביקרתי אצלהם ודי אהבתי רמקולים מדפים של מותג מסוים והבחור בחנות הבטיח שהוא נותן לי מחיר מעולה וכל החארטות שאני לא מרוויח עליך ועוד, אתם בטח יודעים למה אני מתכוון.
אמרתי לבחור שאני ניגש לאכול ארוחת צהריים ותוך כדי אני יקדיש לזה מחשבה ועוד חצי שעה אני חוזר אליו.
אחד הדברים שעשיתי זה להכנס לזאפ ולבדוק מחיר של הסט ובזאפ התברר לי שבעצם המחיר בזאפ יותר זול ב200 שקל מהמחיר שהחנות הציעה לי, ואנחנו יודעים כמה המחיר בזאפ לא משקף ותמיד אפשר להוזיל בכמה עשרות אחוזים את המחיר הנקוב.
יש לציין שגם בזאפ וגם בחנות המדוברת מדובר באותה אחריות ולא ביבוא מקביל.
מיותר לציין שלא טרחתי לחזור לחנות כי אני לא אוהב שמנסים למרוח אותי, ואת הכסף שלי אני מעדיף לתת במקום אחר.
אני ממליץ לכולם שאתם הולכים לקנות משהו תקנו מהשכל ואל תמהרו ותקדישו בצד כמה דקות לעניין.
ולאותו מוכר נכבד ואלו שמנסים למרוח אותנו תבינו שהכסף שלנו יקר לנו ואנחנו לא אוהבים שמנסים למרוח אותנו.
כמובן שאני בטוח שיש בענף הזה אנשים ישרים ששמחים לתת לנו שרות ולמכור לנו במחיר הטוב ביותר שאפשר.
סוף הסיפור שחזרתי לקרוסאובר ורכשתי את הפולק tsx440 והסנטר שלו, תודה לרועי על המחיר ועל היחס.
אציין שהרמקולים כבר אצלי ואני מאד אוהב את הצליל שלהם וממליץ.
זהו שיחררתי קיטור.
לפני שבועיים ניגשתי לקרוסאובר באלנבי ובעזרת רועי שהיה מאד סבלני וקשוב לצרכיי ננעלתי על polk audio tsx440 ריצפתים והסנטר התואם שלהם, הבטחתי לרועי שאני יחזור אליו ברגע שאני יחליט.
ביקרתי בעוד חנות מכובדת במרכז ושמעתי כמה סטים מחברות אחרות אבל לא התלהבתי מהם.
בינתיים התברר שחבר הוא גם ספק של חנות מאד מוכרת כאן בפורום והוא מאד המליץ שאני יאגש אליהם והם יעזרו לי לבחור סט ואפילו ילכו לקראתי מבחינת מחיר, אתמול בבוקר ביקרתי אצלהם ודי אהבתי רמקולים מדפים של מותג מסוים והבחור בחנות הבטיח שהוא נותן לי מחיר מעולה וכל החארטות שאני לא מרוויח עליך ועוד, אתם בטח יודעים למה אני מתכוון.
אמרתי לבחור שאני ניגש לאכול ארוחת צהריים ותוך כדי אני יקדיש לזה מחשבה ועוד חצי שעה אני חוזר אליו.
אחד הדברים שעשיתי זה להכנס לזאפ ולבדוק מחיר של הסט ובזאפ התברר לי שבעצם המחיר בזאפ יותר זול ב200 שקל מהמחיר שהחנות הציעה לי, ואנחנו יודעים כמה המחיר בזאפ לא משקף ותמיד אפשר להוזיל בכמה עשרות אחוזים את המחיר הנקוב.
יש לציין שגם בזאפ וגם בחנות המדוברת מדובר באותה אחריות ולא ביבוא מקביל.
מיותר לציין שלא טרחתי לחזור לחנות כי אני לא אוהב שמנסים למרוח אותי, ואת הכסף שלי אני מעדיף לתת במקום אחר.
אני ממליץ לכולם שאתם הולכים לקנות משהו תקנו מהשכל ואל תמהרו ותקדישו בצד כמה דקות לעניין.
ולאותו מוכר נכבד ואלו שמנסים למרוח אותנו תבינו שהכסף שלנו יקר לנו ואנחנו לא אוהבים שמנסים למרוח אותנו.
כמובן שאני בטוח שיש בענף הזה אנשים ישרים ששמחים לתת לנו שרות ולמכור לנו במחיר הטוב ביותר שאפשר.
סוף הסיפור שחזרתי לקרוסאובר ורכשתי את הפולק tsx440 והסנטר שלו, תודה לרועי על המחיר ועל היחס.
אציין שהרמקולים כבר אצלי ואני מאד אוהב את הצליל שלהם וממליץ.
זהו שיחררתי קיטור.
נערך לאחרונה על ידי eli007 ב 10/04/2014 18:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
אני עוד לא הבנתי את השיטה הזו של תמחור לא הגיוני ואז המוכר יצא גבר ויעשה לך מחיר...
למה זה לא כמו בחו"ל שיש מחיר סופי אמיתי וזהו ובד"כ הוא מתואם פלוס מינוס אצל כל החנויות.
למה זה לא כמו בחו"ל שיש מחיר סופי אמיתי וזהו ובד"כ הוא מתואם פלוס מינוס אצל כל החנויות.
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
חייב לחזק ולתת מילה טובה לקרוסאובר, חיפשתי רמקולים שקועים לבית חדש שנמצא בתהליך בניה.
קיבלתי מהם יעוץ טלפוני (!) מעולה והחלטתי לקנות מהם רמקולים שקועים של polk במחיר מדהים אבל התנתי את הרכישה באספקת בהולה של הקופסאות ביטון.
רועי שם עשה כמה טלפונים ותוך פחות מ 24 שעות מרגע ההזמנה הקופסאות היו אצלי.
שאפו על המקצועיות, המחירים השפויים והשרות
קיבלתי מהם יעוץ טלפוני (!) מעולה והחלטתי לקנות מהם רמקולים שקועים של polk במחיר מדהים אבל התנתי את הרכישה באספקת בהולה של הקופסאות ביטון.
רועי שם עשה כמה טלפונים ותוך פחות מ 24 שעות מרגע ההזמנה הקופסאות היו אצלי.
שאפו על המקצועיות, המחירים השפויים והשרות
Natural Born Gamer
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
שונא משפטים כמו "אני לא מרוויח עליך..״
זה לא נשמע אמין ומוריד מרמת המוכר והחנות.
זה לא נשמע אמין ומוריד מרמת המוכר והחנות.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
ת.ת.ת.

- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 876
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 293 פעמים
אלי שמחתי מאוד מאוד לעזור - ברגע שהבנתי את הבעיה שהייתה לך עם הוורפידל מבחינת צליל בשילוב עם הRXV של יאמהה הפתרון היה דיי מובן מאליו ככה שעשית לי את החייים דיי קלים שהסברת לי בדיוק איזה אופי צליל אתה רוצה לקבל עם המגבר ולא השתמשת במושגים כמו ' שיהיה רמקול טוב ' או ' תפתיע אותי אני אוהב צליל מעולה '
בכל מקרה אני מאחל לך שעות רבות של הנאה - בכל מה שתצטרך אני כאן כדי לעזור
המשך סוף שבוע מעולה וחג כשר ושמח לך ולכולם כאן =]
בכל מקרה אני מאחל לך שעות רבות של הנאה - בכל מה שתצטרך אני כאן כדי לעזור
המשך סוף שבוע מעולה וחג כשר ושמח לך ולכולם כאן =]
of1978 כתב:אני עוד לא הבנתי את השיטה הזו של תמחור לא הגיוני ואז המוכר יצא גבר ויעשה לך מחיר...
למה זה לא כמו בחו"ל שיש מחיר סופי אמיתי וזהו ובד"כ הוא מתואם פלוס מינוס אצל כל החנויות....
כדאי שהחנויות והיבואנים יתאימו עצמן למאה ה-21, אחרת כולם ירכשו מחו"ל.
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2450
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1026 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
תמיד שמח לראות חוויות רכישה!
בהחלט Crossover היא אחת משלושת החנויות האהובות עליי,מקצועיים,אמינים ותחרותיים מאוד!!
אוהב לפרגן גם לפיוז וסטריאוסקופ,למען הגילוי הנאות.
תוסיף עוד תמונות ועוד מחווית הרכישה ומחווית השמע
תתחדש!!
בהחלט Crossover היא אחת משלושת החנויות האהובות עליי,מקצועיים,אמינים ותחרותיים מאוד!!
אוהב לפרגן גם לפיוז וסטריאוסקופ,למען הגילוי הנאות.
תוסיף עוד תמונות ועוד מחווית הרכישה ומחווית השמע
תתחדש!!
כיף חיים.
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7041
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1461 פעמים
תתחדש
כל הכבוד על הבדיקה שעשית לחנות השנייה
מסקרן מי זו
כל הכבוד על הבדיקה שעשית לחנות השנייה
מסקרן מי זו
שבוע טוב 
תכלס....
לא פירסמתי תגובה על קוסאובר , ואוליי זה הזמן .
גם אני רכשתי מרועי לפני 3 חודשים אחוריים FXI A6 .
רמקול פZZה ! ! !
השירות , והאיכות והמחיר הן מעל המצופה .
תודה רבה
תכלס....
לא פירסמתי תגובה על קוסאובר , ואוליי זה הזמן .
גם אני רכשתי מרועי לפני 3 חודשים אחוריים FXI A6 .
רמקול פZZה ! ! !
השירות , והאיכות והמחיר הן מעל המצופה .
תודה רבה
שדרגת היא מחלה מדביקה וממכרת שאותך לא עוזבת
- shigidar
- עוסק בתחום

- תגובות: 434
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
זה הצחיק אותי, יותר מ-23 שנים אני עוסק במסחר, מעולם לא אמרתי למישהו " אני לא מרוויח עליך", אחרת בשביל מה אני עושה את מה שאני עושה ?הבטיח שהוא נותן לי מחיר מעולה וכל החארטות שאני לא מרוויח עליך ועוד, אתם בטח יודעים למה אני מתכוון....
גם הלקוחות צריכים להבין שאנו הסוחרים נמצאים כאן על מנת להרוויח.
חג שמח לכולם
ותתחדשו
לכל דבר בחיים יש צורה מכובדת ולא מכובדת.shigidar כתב:זה הצחיק אותי, יותר מ-23 שנים אני עוסק במסחר, מעולם לא אמרתי למישהו " אני לא מרוויח עליך", אחרת בשביל מה אני עושה את מה שאני עושה ?......![]()
חג שמח לכולם
ותתחדשו...
ואם אתה מכבד את הלקוחות שלך אני בטוח שהם גם מכבדים אותך, לא כך היה בחנות הזאת.
לעצם העניין, אני כבר כמה ימים עם הרמקולים הנל וחייב לציין 2 דברים שמאד מרשימים אותי והם:
הבמה שלהם, פשוט הסט הזה נותן לך הרגשה כאילו אתה ממש בלב הסרט.
ובנוסף הצליל שלהם מאד חם ועמוק וזה בדיוק מה שחיפשתי.
עכשיו אני מבין שאני חייב גם לשדרג את הסראונד שלי.
·הפרסים אומרים לי זה עולה יותר.shigidar כתב:זה הצחיק אותי, יותר מ-23 שנים אני עוסק במסחר, מעולם לא אמרתי למישהו " אני לא מרוויח עליך", אחרת בשביל מה אני עושה את מה שאני עושה ?......![]()
חג שמח לכולם
ותתחדשו...
- zxaura
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 126
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
עם על הכבוד לקרוסאובר (לא היייתי שם אף פעם),
ברגע שרסיבר שקניתי באמזון (אונקיו 636) מפורסם שם במחיר כפול (!!!), אני מרגיש שעושקים אותי.
הרסיבר עלה לי 2376 ש"ח כולל הכל (גם משלוח תוך 3 ימים) ובקרוסאובר מפורסם ב4690 (ועוד מופיע שבהנחה מ6990).
תחרותיים? נו באמת...
ברגע שרסיבר שקניתי באמזון (אונקיו 636) מפורסם שם במחיר כפול (!!!), אני מרגיש שעושקים אותי.
הרסיבר עלה לי 2376 ש"ח כולל הכל (גם משלוח תוך 3 ימים) ובקרוסאובר מפורסם ב4690 (ועוד מופיע שבהנחה מ6990).
תחרותיים? נו באמת...
נערך לאחרונה על ידי zxaura ב 12/09/2014 20:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
·zxaura כתב:עם על הכבוד לקרוסאובר (לא היייתי שם אף פעם),
הרסיבר עלה לי 2376 ש"ח כולל הכל (גם משלוח תוך 3 ימים) ובסטריאוסקופ מפורסם ב4690 (ועוד מופיע שבהנחה מ6990).
תחרותיים? נו באמת......
סליחה,
אבל זה לא שקרוסאובר דופק לך מחיר מופרז.
הבעיה היא היבואן.
זה לא שמצאת חנות אחרת בארץ שמוכרת במחיר שמצאת באמזון, נכון?
- zxaura
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 126
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
סליחה.
אתה צודק. תמשיך לקנות במחיר מופרז.
לשאר הקונים, אני מציע לבדוק מחירים גם בחו"ל. אם יבואן מרשה לעצמו להרוויח יותר מפי 2 (כי גם החנות צריכה להרוויח), אז לא צריך לאפשר לו.
אני דרך אגב, לא קוטף את הכסף מהעצים.
אני רוצה ומעוניין לקנות בארץ במחיר מעט גבוה יותר, אבל זה כבר מוגזם.
אתה צודק. תמשיך לקנות במחיר מופרז.
לשאר הקונים, אני מציע לבדוק מחירים גם בחו"ל. אם יבואן מרשה לעצמו להרוויח יותר מפי 2 (כי גם החנות צריכה להרוויח), אז לא צריך לאפשר לו.
אני דרך אגב, לא קוטף את הכסף מהעצים.
אני רוצה ומעוניין לקנות בארץ במחיר מעט גבוה יותר, אבל זה כבר מוגזם.